De beste aanbiedingen: deals op games en tech (Week 46)

Article
vrijdag, 13 november 2020 om 19:00
ghost recon breakpointf1575023131
Black Friday staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat er langzaam meer en meer deals tevoorschijn komen. Wij speurden het internet af op zoek naar goede aanbiedingen op games, tech, films en meer om jullie de meest scherpe deals te brengen. Dit zijn de beste deals van week 46!

Enorme korting op games

Bol.com trapt deze week de deals af met torenhoge kortingen op games voor alle platformen. Er zijn grote en kleine titels in de aanbieding en de korting loopt soms op tot meer dan 50 procent. Wij hebben een paar scherpe deals op een rij gezet:
Vergeet niet dat je alle Xbox One games ook op de Xbox Series X kunt spelen, vaak zelfs met verbeterde graphics en een hogere framerate. Daarmee zijn dit een paar scherpe deals om meteen lekker te starten op next-gen.
videolandf1665554834

Gratis Videoland scoren

Bol.com heeft verder nog een aanbieding lopen waarbij je 6 maanden gratis aan de slag kunt met Videoland. Als je toevallig een nieuwe tablet nodig hebt, dan is de Samsung Galaxy S6 Lite nu extra aantrekkelijk. De tablet heeft 64GB geheugen, een 10,4 inch scherm en werkt via Wifi en 4G. Daarbij krijg je een verbeterde S-pen, waarmee alle bewerkingen nog nauwkeuriger te maken zijn.
apple 132960
Apple Days bij Media Markt
Bij Media Markt is het dit weekend helemaal om Apple te doen. De iPhone 12 serie is vanaf vandaag eindelijk compleet en dat wordt gevierd met aanbiedingen. Die aanbiedingen zijn niet alleen beperkt tot de oudere toestellen, maar ook accessoires voor de iPhone 12 modellen komen voordelig voorbij!
amazonf1657027404

Early Black Friday Deals bij Amazon

Amazon.nl brengt Black Friday alvast wat eerder naar Nederland. De Early Black Friday Deals bevatten namelijk een heel aantal voordelige producten die telkens wisselen. Zo kun je voordelig smartwatches, externe SSD’s, bordspellen, mobiele telefoons, camera’s, films en games kopen. De korting loopt daarbij soms flink op, maar wees er wel snel bij. Elke deal is namelijk slechts tijdelijk en weg voordat je het in de gaten hebt.
De Early Black Friday Deals bij Amazon duren tot en met 19 november.

Singles Day encore bij AliExpress

Singles Day is enorm populair in Azië. De dag wordt voor iedereen lekker aantrekkelijk gemaakt met allerlei aanbiedingen. Dit jaar doet AliExpress er een schepje bovenop met een Encore. Dat betekent dat de scherpste deals van Singles Day gewoon nóg een keer voorbij komen. Hieronder een paar scherpe aanbiedingen op een rij:
Er zijn nog veel meer aanbiedingen, dus bezoek vooral ook even de 11.11 Encore pagina van AliExpress!