De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 34)

  Elke week is het weer raak. De beste deals komen dan op het internet voorbij. De ene keer koop je spotgoedkoop een game en de andere keer haal je met weinig geld een gadget, laptop of smartphone in huis. Dit zijn de beste aanbiedingen van week 34!

  Back to school

  Het thema van deze week bij Media Markt is Back to School. De zomervakantie zit er weer op en de scholen staan in de startblokken. Dat betekent dat er weer van alles in huis gehaald moet worden zoals nieuw schrijfwaren, agenda’s, schriften en natuurlijk het nodige aan tech.

  Media Markt helpt je een handje door scherpe deals op tech te bieden. Zo scoor je al voor 399 euro een HP Chromebook met touchscreen en regel je voor 179 euro een Lenovo Tab M10. Ben je op zoek naar iets krachtigers? Ga dan voor de Lenovo IdeaPad Flex 5 met een i7 processor voor 844 euro. Er is genoeg voordeel te halen bij de Back to School deals van Media Markt!

  Vermaak voor na school

  Als je weer terug komt van school is het tijd om je huiswerk te maken natuurlijk. Daarna is er hopelijk nog tijd voor wat vermaak. Ook daarin is deze week genoeg winst te halen met de deals van Nedgame. In de webshop zijn namelijk flink wat games afgeprijsd. Neem bijvoorbeeld De Blob 2 voor Nintendo Switch voor 12 euro of Dragon Quest XI voor PS4 die je nu voor 22 euro in huis haalt.

  Als je nog geen PS4 in huis hebt kun je er bij Nedgame nu ook een scoren met voordeel. De PS4 Pro is namelijk in de aanbieding voor 388 euro. Daarnaast is er nog veel meer voordeel te halen bij Nedgame op gamegebied. Check vooral de website eens voor de aanbiedingen.

  iPhones in de sale bij bol.com

  Bol.com weet net als ieder ander dat de nieuwe iPhone eraan zit te komen. Als er een nieuw model aankomt is het vaak zo dat de oudere modellen in de sale gaan. Dat is precies wat nu bij bol.com gebeurt. In de webshop koopt je de iPhone 7 nu al voor 321,95 euro en haal je de iPhone 11 al in huis vanaf 735,95 euro.

  De iPhone 8 Plus 64 GB is daarbij enorm afgeprijsd. Deze haal je nu in huis voor 589,95. Iever een iPhone X? Dat kan, want ook die is afgeprijsd. Je haalt al een iPhone X in huis voor 679 euro.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.