De beste aanbiedingen: de beste deals op games en tech (week 2)

  Waar het buiten steeds kouder wordt en de donkere dagen nog lang niet weg zijn, is het binnen feest. Er izjn namelijk weer verse deals deze week (week 2) op games en tech! Deze week zijn onder andere Spider-Man Miles Morales voor PS5 en Cyberpunk 2077 in de aanbieding!

  Spider-Man Miles Morales voor PS5 goedkoop scoren

  De eerste deal die je deze week kunt scoren is Spider-Man Miles Morales. Deze stand-alone uitbreiding op Marvel's Spider-Man is namelijk flink afgeprijsd bij Intertoys. We hebben het dan niet over de PlayStation 4 versie, nee, de PS5-versie is afgeprijsd. Een toffe next-gen deal om het nieuwe jaar mee te beginnen dus!

  Cyberpunk 2077 voor last gen én PC nu afgeprijsd

  We konden er natuurlijk al op wachten dat dit zou gaan gebeuren: Cyberpunk 2077 is flink afgeprijsd voor de last-gen consoles PS4 en Xbox One. De game maakte helaas niet de verwachtingen op deze platformen waar, waardoor deze massaal retour gestuurd werd. Toch is het een game om van te smullen, ondanks de bugs waar CD Projekt Red momenteel aan werkt middels updates. De game is nu in de Day One Edition goedkoper te krijgen via Nedgame! Daarnaast is de PC versie van de game ook afgeprijsd!

  Op = op deals bij bol.com

  Bol.com strooit ook in week 2 weer met aanbiedingen. Dit keer gaat het om een op is op actie waarbij het magazijn ruimte gaat maken voor nieuwe voorraden. Er komt van alles voorbij in de aanbiedingen van soundtracks tot muziek-cd's en van films en series tot aan games. Daarnaast is de nodige hardware afgeprijsd, waardoor je snel je slag wil slaan om die ene toffe deal te scoren. Wij doen een greep uit de selectie:

  De beste deals van 2020 dunnetjes overdoen bij Media Markt

  2020 was misschien niet het beste jaar ooit, maar op het gebied van deals mocht het jaar er zeker zijn. Media Markt ziet dat en doet de beste deals van 2020 nog eens dunnetjes over. tot en met zondag zijn daar de beste aanbiedingen van afgelopen jaar nog eens te bemachtigen. En er zit werkelijk van alles bij om warm van te worden! Hieronder een selectie:

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.