5 Marvel helden die we nog willen zien op Disney+

Article
zaterdag, 09 januari 2021 om 11:00
daredevilf1583494075
Marvel is natuurlijk één van de grootste superhelden franchisen ter wereld. Al jarenlang krijgen we ontzettend veel verschillende superhelden te zien. Dit zijn stuk voor stuk geweldige personages. Toch zijn er nog een aantal helden waar we meer van willen zien. Deze vijf helden zouden wij graag nog zien op Disney+.

Pepper Potts

Na de dood van Tony Stark in Avengers: Endgame is de kans dat we hem terug gaan zien niet groot. Wel is zijn vrouw, Pepper Potts nog levend en wel en ook een heel gaaf personage. Pepper is in een hoop Marvel films al te zien en bleek daarin ook erg vaardig te zijn in haar eigen Iron Woman pak. De kans dat we Pepper nog te zien zullen krijgen in bijvoorbeeld Spider-Man is behoorlijk aanwezig, maar wie weet krijgt ze ook nog wel haar eigen film of serie. Het zou ons in ieder geval geweldig lijken.

The Punisher

Nadat Netflix een aantal jaar geleden The Punisher liet debuteren in de Daredevil serie kwam de hype tot leven. Mensen wilden meer zien van deze Frank Castle. Dit gebeurde gelukkig ook. The Punisher kreeg zijn eigen serie die twee seizoenen lang liep op Netflix. Helaas kwam Disney+, waardoor Netflix niet meer verder kon werken met de Marvel held. Wij hopen The Punisher ooit nog eens terug te zien op Disney+, want zijn personage is een erg bijzondere. De kans dat we The Punisher in de toekomst terug zullen zien is redelijk groot, want de serie op Netflix was een groot succes.

Vision

Paul Bettany zelf gaf recentelijk aan dat hij het liefst nog erg lang door zou werken bij Marvel, maar of we zijn personage, Vision, nog terug zullen zien na de serie WandaVision is nog maar de vraag. Ons zou het heel erg gaaf lijken, want Vision is, net als vrijwel alle helden uit het MCU, een ontzettend uniek figuur. Vision ging in Avengers: Infinity War dood, waardoor de kans in principe niet groot is, maar wie weet krijgt dit nog wel een bijzondere wending in WandaVision. Deze serie zal vanaf 15 januari te zien zijn op Disney+.

Domino

In Deadpool 2 kregen we Domino voor het eerst op een scherm te zien. Veel mensen waren erg positief over dit personage. Ook ons zou het erg tof lijken om meer te zien te krijgen van Domino en de kans dat dit ook zal gebeuren is absoluut aanwezig. We zouden haar eventueel terug kunnen zien in Deadpool 3 en misschien later ook wel in een eigen film. Zazie Beets was een ideale match voor de rol, dus wie weet zien wij haar ooit nog terug voor een nieuw project. We hopen wel dat deze film of serie dan niet, zoals Deadpool, R-rated zal zijn, zodat we deze ook gewoon op Disney+ kunnen kijken.
wandavisionf1609776448

Daredevil

Van de vijf Marvel helden op Netflix was Daredevil veruit de populairste, maar ook zijn show werd gecanceld. Gezien zijn populariteit zou het ons alleen helemaal niet verbazen als we Daredevil sneller dan verwacht weer terug zouden zien op onze schermen. Bevestigd is dit nog niet, maar recentelijk liet Marvel via Instagram wel teken van leven rond het personage zien. Een nieuwe film of serie over Daredevil zou gegarandeerd kijkers trekken, helemaal als ook Charlie Cox terug zou keren voor de rol van Matt Murdock.
Welke van deze Marvel helden zouden jullie het liefst nog zien op Disney+?