De 5 meest opmerkelijke personages in Majora's Mask 3D

Article
dinsdag, 24 februari 2015 om 15:00
xgn google image
The Legend of Zelda: Majora’s Mask is zonder twijfel één van de meest bizarre Zelda games ooit gemaakt. Termina wordt bewoond door een aantal gekke gasten, die we hier bij XGN voor jou op een rijtje hebben gezet. Dit zijn de 5 meest opmerkelijke personages in Majora’s Mask 3D!

Happy Mask Salesman

De Happy Mask Salesman is op zijn minst een creepy lefgozertje te noemen. Deze reizende maskerverkoper kom je voor het eerst tegen in Ocarina of Time, maar pas in Majora’s Mask kom je te weten wat voor een vreemde knakker hij eigenlijk is.
Om maar te beginnen: voor de gebeurtenissen in Majora’s Mask weet hij het titulaire masker in zijn grijpgrage klauwen te krijgen. Hoe hij aan dit apocalyptische masker komt? Dat weet niemand.
Ook zijn kracht om na het neerstorten van de maan alles naar het begin terug te zetten is opmerkelijk. Hij weet alles af van de avonturen van Link, terwijl hij zich altijd in de klokkentoren bevindt. Kortom: de Happy Mask Salesman is op zijn zachtst een vreemde knakker te noemen!
67393

Grog

Hij mag er dan misschien niet al te vriendelijk uit zien, Grog is eigenlijk gewoon een zacht ei. Het enige wat deze arme vent wil is zijn Cucco kuikens volwassen zien worden. Door het neerstorten van de maan is hij bang dat hij dit nooit meer gaat zien.
Als link zijn kuikens naar kippen weet te veranderen is hij tevreden met zijn leven. Grog geeft je zelfs het superhandige Bunny Hood masker. Ondanks zijn uiterlijk een uiterst toffe, enigszins opmerkelijke gozer!
67394

Kamaro

Kamaro is de geest van een danser die in de echte wereld blijft hangen, omdat hij spijt heeft dat hij zijn kunsten niet aan iemand kon overdragen. Hij ontwikkelde een nieuwe dansstijl die hij de hele wereld wilde leren, maar hij stierf voor hij dat kon bereiken.
Gelukkig komt Link to the rescue en leert hij de dans van Kamaro aan de Rosa zusters. Als je het spel uitgespeeld hebt kan je de zusters de dans zien opvoeren. Komt de droom van Kamaro dan toch uit? Hartverwarmend (maar ook zeer opmerkelijk)!
67395

Tingle

Tingle, Tingle! Kooloo-Limpah! Jazeker, Tingle maakte zijn eerste verschijning in The Legend of Zelda: Majora’s Mask en werd al snel een van de vreemdste personages uit de hele serie.
Tingle is een 35-jarige man geobsedeerd met bosfeeën. Zo erg zelfs, dat hij zich kleedt in een groen spandex-pak en hij zijn eigen magische woorden bedacht heeft. Gelukkig komt hij ook nog van pas, want hij tekent voor Link een aantal handige kaarten terwijl hij in de lucht zweeft.
Of je hem nou geweldig vindt of vreselijk irritant, we kunnen met zekerheid zeggen dat Tingle heel opmerkelijk is.
67396 1

???

Je leest het goed, vraagteken-vraagteken-vraagteken is de officiële naam voor dit personage. Hoe zou je een arm anders moeten noemen? Het personage ??? verschijnt in meerder Zelda games, maar verraste ons voor het eerst in Majora’s Mask.
In alle spellen waar ??? in verschijnt is hij maar op zoek naar één ding: papier! ??? is namelijk een arm die uit de WC komt en is waarschijnlijk een geest die zijn billen af moet vegen. Als je hem van wat papier voorziet zal hij je ontzettend dankbaar zijn en je een passende beloning geven.
??? is gebaseerd op Japanse spookverhalen over een hand die uit het toilet komt en de persoon die erop zit grijpt. Dit maakte zo’n indruk op Shigeru Miyamoto dat hij dit in Majora’s Mask stopte. Lekker!
We hebben hier bij XGN nog veel meer toffe Majora's Mask content. Wat dacht je van de 5 beste maskers in Majora's Mask of 5 tips om met de tijd om te gaan!

Populair Nieuws

Laatste Reacties