De 5 grappigste gamende katten!

Article
donderdag, 30 oktober 2014 om 12:44
xgn google image
Het was nationale kattendag gisteren, althans in Amerika dan, maar dat mag wat ons betreft de pret niet drukken! Immers; als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel. Dat is algemeen bekend. Maar wat doen katten als hun gamende baasje van huis is? Wij hebben eens op internet rondgekeken en kwamen tot de volgende conclusie.
Katten zijn nieuwsgierige wezens. Vooral kittens zijn erg actief en spelen met alles wat ze maar tegenkomen. Nu verwacht je dat het een bolletje wol, een balletje, een touwtje of een ander stuk kattenspeelgoed is, maar dat heb je mis. Katten gaan namelijk ook helemaal los op consoles, smartphones, tablets, handhelds, alsook op de PC. Maar ja, eigenlijk op alles wat een beetje interressant beweegt.
Het leven is al serieus genoeg tegenwoordig. En daarom gingen we op internet op zoek naar grappige plaatjes van gamende katten. En aangezien je alles in overvloed op het internet kunt vinden, hebben wij een selectie van vijf gamende katten gemaakt voor jullie. Ahhhhhh, cute!

5. Kat op zitzak

Lekker onderuit wachten tot de match start? Als je een gamer bent, en dat geldt ook voor deze kat, wil je graag zo comfortabel mogelijk zitten. Al snel komt dan de zitzak in gedachten voorbij, waar je dan heerlijk onderuit gezakt op kan zitten. Je nestelt je als het ware in de met bolletjes of bonen gevulde zak totdat je lekker zit.
In het geval van deze kat is dat absoluut waar. Wat zal deze pluizebol heerlijk zitten zeg. Controllertje op schoot en lekker wachten totdat de match begint. Hij speelt vast Cat of Duty.

4. Kat in bed

Iedereen met een handheld heeft dit weleens gedaan: aan het einde van de avond nog even lekker gamen in bed om de serieuze dingen van de dag achter je te laten. Hoe vaak zal het niet al gebeurd zijn dat je tijdens het gamen dan ook in slaap valt?
Deze kat kan er in ieder geval over meepraten, want hij is in slaap gevallen met zijn GameBoy Advance SP in de aanslag. Deze gamende kat speelde vast geen Chu Chu Rocket, want dan was deze muizenvanger nog wel wakker geweest.

3. De multiplayer kat

Natuurlijk vindt niet iedereen het even leuk om alleen te spelen. Gelukkig zijn er multiplayer games, waarbij je online of offline een game met of tegen elkaar kunt spelen. Als je dit offline doet, zit je lekker samen op de bank en maak je meestal gebruik van hetzelfde scherm in een soort split-screen constructie.
Deze twee kittens zitten ook midden in een multiplayer sessie, maar dan op tafel. De game die deze katten spelen is speciaal voor gamende katten gemaakt door Friskies en heet Cat Fishing.

2. Kat met snelle reflexen

Er zijn in het verleden al diverse studies geweest dat gamen een positieve bijdrage kan leveren aan bijvoorbeeld tactisch inzicht van een persoon. Ook kan gamen de reflexen verscherpen en dat geldt niet alleen voor mensen. Katten hebben van zichzelf al bijzonder goede reflexen, maar een game waarbij een muis over het scherm beweegt kan ze uren bezig houden.
Deze kat raakt dan ook niet uitgespeeld in deze game die speciaal voor katten is gemaakt. Hoezo een opdraaimuis? Gewoon je iPad aanzetten joh!

1. De PC-kat

Als laatste, maar zeker niet als minste, is er natuurlijk de PC-kat. Mensen gebruiken de PC al jaren om kantoorwerk te verrichten, maar ook om te internetten of om te gamen. En in een wereld waar een ergenomische plek erg belangrijk is stellen wij voortaan allemaal netjes onze stoel, monitor en ons bureau af op deze norm.
Voor deze gamende kat is de ergonomische inrichting van een bureau blijkbaar niet zo heel belangrijk. Maar hij zit wel helemaal in de game, al betwijfelen we of hij fatsoenlijk bij de W, A,S en D-toetsen kan.

Populair Nieuws