De 10 vetste superkrachten voor inFamous

Article
woensdag, 19 maart 2014 om 15:00
xgn google image
Vorige week konden jullie stemmen op welke superkracht jij in de volgende inFamous wilt zien. In deze top tien gaan wij al die geweldige krachten langs om te kijken welke kracht de meeste stemmen heeft gehad. Je kon kiezen uit maar liefst twintig krachten. Gingen jullie voor psychische krachten of toch voor krachten met totale vernietiging?
Jullie hebben je stem weer laten horen in de poll en vandaag hebben wij de uitslag voor jullie, onze lezers. In de top tien vetste superkrachten voor inFamous passeren heleboel leuke superkrachten de revue, maar de overgrote meerderheid heeft gekozen voor een kracht die wij nog niet vaak hebben gezien in een game.
Natuurlijk zijn enkele vanzelfsprekende krachten altijd populair in een poll, maar toch heeft deze top tien een paar unieke superkrachten. Ben jij benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

10. Zwaartekracht overwinnen

Op het nippertje in de top tien staat zwaartekracht overwinnen. Met deze kracht kun je voortaan enorme sprongen door de lucht maken of langzamer naar beneden vallen, want de zwaartekracht heeft geen enkele invloed meer op jou. Nu komt die kracht heel erg van pas als je op de vlucht slaat voor je vijanden of snel van punt A naar B wil gaan.

9. Onzichtbaarheid

Door niemand gezien worden en ondertussen lekker je gang gaan. Wie wilt dat nou niet? Met onzichtbaarheid kun je bijna alle kanten op. Ongezien grappen uithalen met iemand op straat of op je dooie gemak door een zwaar beveiligde militaire basis lopen is zo gedaan. Missies zijn hierdoor zeer gemakkelijk, als je vijanden tenminste niet opeens in de rondte beginnen te schieten.

8. Toekomst inzien

De voorspeller zijn. Alle gebeurtenissen in de toekomst kunnen zien en daarmee je eigen pad bepalen. Heel handig als je niet weet wat jou straks te wachten staat of als je voor een groot dilemma staat. Door de toekomst te kunnen zien, kun je met meer zekerheid voor een keuze kiezen, maar hoeveel kracht zal het jou kosten om een doemscenario te voorkomen die jij hebt gezien?

7. Gevoelens sturen

Massa's mensen tegen de politie laten keren of een individu beïnvloeden om je door te laten in een militaire basis. Het kan allemaal als jij de kracht bezit om gevoelens aan te sturen. Deze superkracht is bij tal van situaties heel erg handig. Beïnvloed gewoon een groep burgers om een menselijk schild te vormen, zodat jij ervandoor kunt gaan, of laat één persoon kijken of de kust veilig is.

6. Vliegen

Ongestoord wegvliegen als een vogel, wie wil dat nou niet? Als de vijand aankomt kan je simpelweg verdwijnen in de wolken en als je ten aanval gaat heb je natuurlijk een groot voordeel dat jij van boven kunt aanvallen. Daarnaast behoort insluipen om terreinen en gebouwen met deze superkracht ook tot het verleden. Vlieg over alle obstakels heen en land direct op je doelwit.

5. Controle over aarde en wind

De elementen van deze planeet komen goed van pas in je avonturen. Met de controle over aarde en wind staan de planten en de weergoden aan jouw kant. Laat een gebied vol groeien met planten zodat het verkeer muurvast loopt, of laat een hoosbui over de stad trekken zodat dwarsliggers weg drijven. Voor de echte vernielzuchtigen onder ons kun je zelfs met deze superkracht een heuse aardbeving veroorzaken.

4. Telekinese

Gebruik 'the force' om je vijanden uit te schakelen en gebruik diezelfde magische hand om allemaal voorwerpen of mensen richting je tegenstanders te werpen. Daarnaast is telekinese ook heel erg handig om barricades op te werpen, wanneer je door een woedende menigte wordt achtervolgd. Dus stop je pistool snel weg en probeer chaos te creëren door met meubels te gooien.

3. Controle over water en vuur

Op nummer drie staan de elementen water en vuur. Met je handen vuurballen gooien en vervolgens met water de boel blussen. Als je groter denkt, kun je gebouwen in de fik steken of zelfs een tsunami veroorzaken. Een ideale combinatie in allerlei situaties. Geen wonder dat jullie deze kracht heel erg graag zien verschijnen als superkracht in een inFamous game.

2. Tijd stil laten staan

De tweede plaats gaat naar de kracht om de tijd stil te kunnen zetten. Mocht het allemaal te snel voor je gaan, dan heb jij de kracht om voortaan alles stil te laten zetten. Vervolgens kan jij lekker de wereld in je eigen tempo verkennen. Ongestoord allemaal dingen doen, zonder dat de tijd voorbij gaat of dat iemand je lastig valt. Wanneer het allemaal mooi is geweest kan je met een simpele handeling de tijd weer laten lopen en lijkt het alsof er niets is gebeurd.

1. Lichaam verwisselen

Met ongeveer twintig procent van de stemmen staat het verwisselen van lichaam volgens jullie op nummer één. Het is wel een van de meer originele superkrachten voor een game. Op het moment zijn er niet veel spellen waar dit mogelijk is, en het past goed bij een game als inFamous.
Met het verwisselen van lichaam kan je het ene moment als politieagent het bureau infiltreren of jezelf verwisselen met een burger en de buurt verkennen, zonder dat jij gewond kunt raken. Verder is het dan ook mogelijk om als iemand anders te gaan vechten. De opties met deze superkracht zijn oneindig en bieden veel nieuwe manieren van spelen. Een verrassende, maar terechte nummer één!
Dit artikel is op 11 augustus 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws