De 10 tofste mannelijke Comic Con cosplay in San Diego - Silent Bob en Minecraft Villagers

Article
maandag, 20 juli 2015 om 10:49
xgn google image
De Comic-Con in San Diego is inmiddels voorbij, maar gelukkig hebben we de foto's nog. Naast een hoop vrouwelijk shoon waren ook de mannen heel origineel verkleed. Dit zijn de 10 tofste mannelijke Comic Con cosplay foto's. Tip: Bekijk ook de 10 tofste vrouwelijke Comic Con cosplay!
Op zo'n enorme beurs als Comic-Con loopt natuurlijk van alles en nogwat rond, en ben je met duizenden foto's op internet snel het overzicht kwijt over welke kostuums nou echt memorabel waren. Wij doen een kleine greep uit de vele online albums.

10. Silent Bob

Dit is eigenlijk geen cosplay, maar gewoon echt Silent Bob. Tenminste, dat zou je denken als je deze Comic-Con ganger zou tegenkomen. We krijgen spontaan zin om er ook een sigaretje bij op te steken...

9. Mario en Yoshi

Elk jaar lopen er natuurlijk een flink aantal Mario's rond op Comic-Con, maar deze was wat opvallender: deze Mario heeft ook Yoshi bij zich! We zijn benieuwd of hij op die manier indruk kon maken op de vrouwelijke Comic-Con bezoekers.

8. Carl uit Up

Deze oude man vonden we erg aandoenlijk: Carl Fredricksen uit de Pixar film Up! Zelfs de pratende hond heeft hij meegenomen naar Comic-Con.

7. Grandpa Gohan

We blijven nog even in de categorie 'opa' met deze authentieke Grandpa Gohan uit Dragon Ball Z! Hij staat er net zo scheef en gek bij als in de serie, impressive!

6. Marty McFly en Biff Tannen

Duo's zijn natuurlijk altijd leuk om te zien en al helemaal als ze uit de klassieker Back To The Future komen. Leuk ook is de hooverboard die ze bij zich hebben. Wie weet kunnen ze in de toekomst echt met een hooverboard over Comic-Con vliegen?

5. The Villagers uit Minecraft

De blokkerige pixels van Minecraft beperken zich niet tot het computerscherm, dat bewijzen deze twee Villagers uit Minecraft! Met hun twee pixels-tellende hoofden vielen ze toch even op tussen de standaard outfits.

4. Alien

Dat moet even zweten zijn geweest in zo'n pak, en al helemaal in de woestijn van San Diego. Aan de andere kant loop je er dan wel heel stoer bij en durft niemand je aan te spreken. Het is in ieder geval een uitzonderlijk realistische en uitgebreide cosplay outfit!

Incognito Minions

Deze is ook erg origineel: twee verdachte Minions in een regenjas! We zijn benieuwd of ze nog een 'banana' hebben gevonden daar in San Diego...Erg leuk, en geheel in de stijl van de film.

2. Owen uit Jurassic World

Het is even wat meesjouwen, maar dan heb je ook meer dan alleen een cosplay-pak! Deze Comic-Con ganger ging verkleed als Owen uit Jurassic World en nam zelfs zijn eigen getrainde velociraptors mee. Erg stoer!

1. Darth Vader met GoPro

We zien elk jaar talloze Darth Vaders; het is verruit een van de bekendste cosplay kostuums voor mannen. Toch was deze wel heel erg leuk uitgevoerd, want Darth Vader ging met een GoPro door Comic-Con om mensen met behulp van The Force de keel dicht te knijpen. Supercool, natuurlijk. Vooral leuk om te zien hoe enthousiast mensen meededen.

Meer Comic-Con cosplay

Er zijn natuurlijk nog veel meer prachtige foto's van Comic Con te bekijken. Tip: bekijk ook onze 10 tofste vrouwelijke Comic Con cosplay.
Zie bijvoorbeeld de volgende websites voor veel meer Comic Con cosplay:

Populair Nieuws

Laatste Reacties