De 10 beste Sinterklaas-cadeautjes voor in de schoen in 2019

  Een kinderhand is snel gevuld, net zoals een schoen. Toch kan je in het schoeisel een hoop mooie spullen stoppen voor Sinterklaas. We hebben daarom een lijstje gemaakt van de beste cadeautjes in de schoen van 10 euro of minder.

  Warner Bros.

  Fantastic Beasts 2

  Harry Potter is populair bij jong en oud. Zo populair zelfs dat er een tweede reeks in het leven is geroepen, die zich focust op de criminele praktijken van Grindelwald (Johnny Depp). De tweede film in de serie, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, is uit op Blu-ray en een perfect cadeau om in de schoen te stoppen. Voor een klein bedrag heb je daarmee een spannende film in huis die mooi gekeken kan worden tijdens de feestdagen.

  Fantastic Beast: The Crimes of Grindelwald is verkrijgbaar voor 10 euro op Blu-ray.

  Nerf Gun

  Stiekem geniet iedereen nog van een ouderwets potje ‘oorlog’. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet meer je vingers te gebruiken, want met Nerf Guns kan je een stuk beter een vuurgevecht naspelen. Zonder dat er geworden bij vallen uiteraard. Bovendien haal je voor een prikkie een veilig vuurwapen in huis, inclusief munitie.

  De Nerf Microshots Stryfe SE2 Blaster is verkrijgbaar voor 10 euro.

  Titanfall 2

  Respawn Entertainment is bezig aan een goede reeks games, met onder andere Apex Legends en Star Wars Jedi: Fallen Order. Die reeks is ingezet met de first person shooter Titanfall 2. Met een ijzersterk schietsysteem en metershoge exoskeletten kan jouw favoriete familielid genieten van een mooi Sinterklaasavondje. Dit cadeautje ligt bovendien voor een paar euro al in de schoen.

  Titanfall 2 voor PlayStation 4 is tweedehands te krijgen voor 5 euro.

  Discobal

  Tijdens de feestdagen zien we in de winkelstraten en in de huiskamers genoeg lichtjes, maar heb je daar nog niet genoeg aan, dan hebben we het perfecte cadeautje: een draaiende discolamp met alle kleuren van de regenboog. Je kan de lamp bovendien schroeven in elke socket waar je een normale lamp in schroeft. Je kan daarmee dus zelfs een feestje maken van het avondeten.

  De RGB Crystal discolamp is te koop voor 9 euro.

  Universal Pictures International

  Despicable Me 3

  Niemand zal de enorme hype rond de Minions zijn ontgaan. Deze gele grappenmakers hebben tegenwoordig hun eigen film, maar ze zijn hun carrière gestart in Despicable Me. De populaire franchise heeft nu al een derde film, een perfect cadeau in de schoen voor de liefhebbers.

  De DVD van Despicable Me 3 is verkrijgbaar voor 8 euro.

  Powerbank

  Het is een bekend probleem: je bent even lekker een video aan het kijken op YouTube of iets te enthousiast aan het luisteren op Spotify en plotseling valt je telefoon uit. Dat is lastig, want tegenwoordig kunnen we niet meer leven zonder smartphone. Tijdens Sinterklaas kan je één van je familieleden in ieder geval blij maken met een powerbank in de schoen. Is de nood hoog, dan kan je altijd nog een paar uurtjes extra uit de draagbare oplader halen.

  De ISY IAP 1003 Powerbank is te koop voor minder dan 4 euro.

  Xbox Game Pass

  Streamingdiensten zijn ideaal. Voor een klein maandelijks bedrag heb je toegang tot een hele bibliotheek. Dat soort diensten zijn er niet alleen voor films en series, maar ook voor games. Zo heeft Microsoft de Xbox Game Pass, waarop niet alleen de exclusieve titels van de uitgever te vinden zijn, maar ook een heel scala aan andere titels. Stop een maandje Xbox Game Pass in de schoen en je maakt iemand blij voor die hele periode.

  Een abonnement voor één maand Xbox Game Pass kost 10 euro.

  Qwixx

  Met de feestdagen komen families vaak bij elkaar. Daarom is het de ideale periode om een bordspel uit de kast te halen en met elkaar te gaan spelen. Of je geeft iemand een nieuw spel cadeau natuurlijk, zoals Qwixx. Dit spel is voor alle leeftijden en combineert geluk met tactisch inzicht. Zo kan iedereen meedoen tijdens de familiebijeenkomsten.

  Qwixx is verkrijgbaar voor voor 10 euro.

  Scribblenauts Showdown

  Naast bordspellen zijn er ook talloze games die geschikt zijn om met meerdere personen te spelen. Eén daarvan is Scribblenauts Showdown. In plaats van de gebruikelijke puzzels die je voorgeschoteld worden in Scribblenauts, is Showdown juist een party-game. Met vier spelers kan je de verschillende minigames spelen, waarbij creativiteit hoog in het vaandel staat.

  Een tweedehands-versie van Scribblenauts Showdown is te koop voor 10 euro.

  Jurassic World: Fallen Kingdom

  Wie houdt er nou niet van dinosauriërs? Het is precies de reden waarom de Jurassic Park-franchise zo mateloos populair blijft. Vorig jaar kwam de laatste film in de serie uit met Jurassic World: Fallen Kingdom en die is nu verkrijgbaar op Blu-ray. Heb je iemand in de familie die enorm fan is van de prehistorie? Dan is Fallen Kingdom het ideale presentje in de schoen.

  De Blu-ray van Jurassic World: Fallen Kingdom is verkrijgbaar voor 10 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.