De 10 beste cadeaus voor hem of haar om te kopen!

Article
zaterdag, 10 december 2022 om 9:00
pexels kerstboom 250177f1638375937
Wil je iemand een tof cadeau geven, maar weet je niet wat? In samenwerking met Nedgame hebben wij de 10 tofste cadeaus voor hem of jaar voor jou op een rijtje gezet!

Pokémon trading cards

Pokémon is al jaren ongekend populair. Zoals je Italiaans eten niet kunt wegdenken uit de gemiddelde keuken, kun je Pokémon niet wegdenken bij gamers. Niet alleen de games en merchandise zijn ongekend populair, maar ook de trading cards. En daar bestaan er nogal veel van. De bedoeling is om de beste Pokémon trainer te worden en daarvoor sparen mensen kaarten. Met die trading cards kan dan tegen elkaar gespeeld worden. Het goede nieuws is dat jij je beste deck kunt maken doordat Nedgame diverse Pokémon trading cards verkoopt.

Nintendo Switch

Het klinkt zo flauw, maar dat is het zeker niet. Een Switch cadeau geven is hartstikke leuk en ook nog eens praktisch. Want anders dan de Xbox’en en PlayStations kun je deze spelcomputer wél meenemen – of gewoon lekker ouderwets thuis aansluiten op de tv. Daarbij is het ook nog eens zo dat deze spelcomputer onwijs veel toffe games heeft, niet alleen voor de gehele familie of kids, maar ook voor de volwassen gamer zit er allerlei tofs tussen. Veel game-ontwikkelaars hebben namelijk besloten ook hun games uit te brengen op de Switch en dat was op de vorige spelcomputer van Nintendo, de Wii U, wel een heel ander verhaal. Ook Nedgame heeft een ruime keuze aan titels, in diverse categorieën én verkoopt ook tweedehands games.
20211005 switcholed8f1633465772

Digitaal tegoed

Weet je niet zo goed wat je cadeau moet geven, maar weet je wel zeker dat diegene voor wie jij een cadeau voor ogen hebt houdt van games? Doe dan gewoon eens digitaal tegoed cadeau. Dat klinkt misschien een tikkeltje saai, maar dat is het niet. Iedere gamer vindt het heerlijk om gewoon een bon met tegoed te krijgen en dan daarvoor wat leuks uit te zoeken in de digitale winkels van Microsoft, PlayStation of Nintendo! Daarbij kun je het zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

Stray

Huisdieren zijn tof. Sterker nog, wist je dat als je stress ervaart, je rustiger kunt worden door een kat te aaien? Misschien heb je al wel een kat, of meerdere zelfs, misschien ook niet. Hoe dan ook, een game die de moeite waard is om cadeau te geven is de PlayStation-titel Stray. Deze is uitgekomen voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Er zijn natuurlijk een hoop games met dieren in de hoofdrol, maar in deze game zie je een spelwereld echt vanuit de ogen van een kat en dat is natuurlijk redelijk bijzonder te noemen.
stray 20220713144714f1658066829

Bordspel

Iets heel anders, maar zeker niet minder tof is het om een bordspel cadeau te geven. Van een aantal bordspellen heb je vast gehoord: Monopoly, Stratego en het Betoverende Doolfhof. Maar wist je dat je van een hoop van deze bordspellen gameversies hebt? Dus dan krijg je precies hetzelfde spel, maar dan geheel in een ander thema. Nedgame heeft van alles. Zo is er een Pokémon Betoverend Doolhof, maar heet het dan Pokémon Labyrinth. En er zijn Monopoly edities van Animal Crossing New Horizons, Fall Guys en nog veel meer. Kijk dus rustig eens rond.

It Takes Two

Wat natuurlijk ook leuk is om cadeau te geven is een game die je samen kunt spelen. Als er één titel is die uitermate geschikt is om samen te spelen, omdat deze game écht voor co-op gemaakt is, is het It Takes Two. Deze game heeft zo ongelooflijk veel lovende recensies gehad en dat is ook echt niet zo vreemd. In It Takes Two kruip je samen in de huid van een ruziënd echtpaar: Cody en May. Als gevolg van een toverspreuk verander je allebei in vreemde kleine poppen. Samen hebben jullie een dochter, die een enorme reus lijkt. Dat is niet het ergste. Jullie zien haar met al haar verdriet, maar zij ziet jullie niet. Kunnen jullie al puzzelend in diverse werelden weer een weg terugvinden naar de realiteit? Eén ding is zeker, met ruzie maken kom je er niet, want je zult echt goed moeten samenwerken. Mocht je iets geheel anders willen, dan heeft Nedgame trouwens een hoop andere co-op games te koop die niet zo bekend zijn, maar zeker wel heel leuk. Denk bijvoorbeeld aan titels als Battle Axe, Moving Out, Aces of the Luftwaffe Squadron.
it takes twof1614606438

Retro consoles en games

De meeste gamers zijn niet vandaag of gisteren geboren, maar lopen al een tijdje rond. Retro - oude spelcomputers- of games zijn dan ook helemaal hip. Je kent vast wel iemand die vroeger misschien een Gameboy of SEGA had. Veel mensen hebben niet meer de spelcomputers uit hun kindertijd, maar zouden maar al te graag even terug willen gaan naar hun jeugd. Gelukkig kan dat! Bij Nedgame kun je namelijk allemaal retro consoles en bijbehorende spellen kopen. Alles kan: PSP, Nintendo 64, Dreamcast, noem het maar op. Alle spellen zijn netjes schoongemaakt en doen het, bovendien heb je ook nog garantie. En dat op een tweedehands product!

Sony DualSense Wireless Controller

Als het je eindelijk gelukt is om een PlayStation 5 te bemachtigen, ben je er eigenlijk nog niet. Want alleen gamen is leuk, samen gamen is nog leuker! Al is het maar als er af en toe iemand over de vloer komt om een potje FIFA tegen jou te spelen. Op zo’n moment heb je een tweede controller nodig, zo simpel is het! En wie weet komt er wel iemand bij jou langs met wie je heerlijk uren lang It Takes Two gaat spelen, of een andere co-op titel. Nedgame heeft in ieder geval genoeg aanbod als het gaat om een tweede controller. Wist je dat de Sony DualSense controller in heel wat verschillende kleurtjes op de markt is gebracht? Vroeger had je dat niet, nu wel. Je kan de controller krijgen in onder andere fel rood, lichtblauw en roze. Bekijk hier het gehele aanbod.
ps5 dualsense controllers nieuwe kleurenf1642160109

Merchandise

Voor de mensen die niet zoveel geld hebben te besteden, maar wel iemand willen verrassen: koop een beker! Praktisch iedereen heeft in de ochtend een beker nodig, ook al drinken ze geen koffie. En het goede nieuws is dat dit helemaal niet duur is. Een beker koop je al voor een paar euro en Nedgame heeft echt heel leuke opties te koop. Zo zijn er ‘heat change’ mokken te koop, waarmee de print op de mok verandert zodra er een heet drankje – zoals koffie – inkomt. Maar ook zijn er normale koppen te koop met gewoon een heel tof plaatje! Denk aan bijvoorbeeld Mario of Luigi, maar ook zijn er toffe opties rondom televisieseries. Bekijk hier het gehele aanbod.
Is een beker niet je ding maar weet je wel dat iemand helemaal fan is van een bepaalde serie? Dan is het gewoon raadzaam om iets van merchandise te kopen. Merchandise is gewoon leuk! Je kan rondlopen met een sjaal van je favoriete personage, een knuffel aan iemand cadeau doen. Er zijn complete kledingstukken te koop. Nedgame heeft van alles te koop van je favoriete personages.
elden ring headerf1646038440

Elden Ring

Tot slot lichten we toch nog een game uit. Je bent een gamer of niet, toch? Eén van de belangrijkste titels van dit jaar is een game die op meerdere platformen is uitgekomen. Elden Ring! Waarom moet je deze game cadeau geven? Simpel, iedereen is er wel even zoet mee. Elden Ring is één van de lastigste games die dit is jaar is uitgekomen en waarvoor mensen echt even moeten zitten om progressie te boeken. Toegegeven, de titel is niet voor iedereen weggelegd. Maar de meeste gamers zullen na alle lovende recensies en verkoopcijfers deze game toch wel een kans willen geven. En daarom alleen al is dit de moeite waard om eens cadeau te geven. Het is precies de game die iemand misschien niet voor zichzelf zou kopen, maar wel cadeau zou willen krijgen!
Dit artikel is in samenwerking met Nedgame

Populair Nieuws