De 6 beste Comic Con Rotterdam Cosplay

Article
maandag, 06 maart 2017 om 16:20
xgn google image
Afgelopen weekend is er voor de eerste keer Comic Con gehouden in de Ahoy Rotterdam. Tijdens deze editie van Comic Con zijn er weer talloze leuke en ook goede cosplayers gekomen. Daarvan kiezen wij de beste Comic Con Rotterdam Cosplay.

6. Ewoks

Een van de leukste foto's is van de Ewoks. Dit zijn harige wezentjes van de planeet Endor en ze zijn ongeveer 1 meter groot. Ze zien eruit als kleine beertjes maar ieder heeft zijn of haar eigen vachtkleur. Ondanks dat ze er zo klein uitzien zijn ze fysiek erg sterk en ze zijn ook goede jagers. Hoe dat in cosplay eruit ziet, zie je hierboven.

5. The Marvelous Eight

De Marvelous Eight zijn een groep vrienden die echt alles uit de kast hebben getrokken om eruit te zien als de meest bekende helden uit het Marvel universum. Ze sprongen als een groep er echt uit! De outfits zijn bij elkaar verzameld via Marktplaats of zelf in elkaar gezet.
Zo is Captain America de held met de naaimachine en heeft Magneto twee rechter handen aangezien zijn helm bijna één-op-één is nagemaakt van het origineel. Daarnaast zien Captain Marvel en Black Widow er ook heel goed.

4. Kylo Ren en Stormtrooper

Ben Solo was de naam van Kylo Ren voordat hij zich aansloot bij de Dark Side. Hij is geobsedeerd door de duisternis van zijn grootvader Darth Vader. Ook heeft de cosplayer een rode lightsaber met twee kleinere zijwaartse stralen bij het handvat.
Samen met zijn Stormtroopers weet Kylo Ren alle vijanden op een afstand te behouden. Zo werd hij ten alle tijden omringd door zes Stormtroopers. Net als in Star Wars Episode 7 komt Kylo Ren zo heel machtig over.

3. Ghostbusters

De Ghostbusters zijn opgericht om paranormale activiteiten te zoeken en te verdelgen. Ze werken vanuit een oude brandweerkazerne en ze doen er alles aan om geesten te verdelgen in New York City.
De Duitse groep cosplayers waren ook heel mysterieus, zo wilden ze niets kwijt over hun outfits en hoe ze gemaakt zijn. Daarnaast konden niets vertellen over hun wapens en hoe ze werken. Maar desalniettemin hebben we geen enkele spook gezien tijdens de Comic Con in Ahoy Rotterdam.

2. Jawa

Jawa’s komen voor op de planeet Tatooine. Ze dragen allemaal bruine gewaden waardoor hun gezichten onherkenbaar blijven. Volgens Star Wars geleerden zijn Jawa’s hele grote knaagdieren die niet kunnen praten.
Deze persoon zat zo diep in zijn rol dat we alleen hard geknaag als antwoord kregen op iedere vraag die we stelden. Op de vraag of Jawa’s naar kip smaken blijft tot nu toe onbeantwoord.

1. Fallout 4 Power Armor

Beste Comic Con Rotterdam Cosplay is de persoon in het Power Armor uit de Fallout games. In Fallout 4 geeft de Power Armor de speler een aantal zeer belangrijke voordelen ten opzichte van normale bepantsering. Zo kun je meer spullen meenemen, in hand tot hand gevechten kun je meer schade uitdelen en als je ergens vanaf valt krijg je geen schade meer.
Zo heeft de persoon zijn Power Armor gevormd naar de set die de raiders dragen in Fallout 4. De helm, de schedel en de complete bepakking zijn nagenoeg identiek aan de Power Armors die in de game voortkomen. Alleen had hij geen speciale schoenen aan, maar dat is hem vergeven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties