Call of Duty WW2 Resistance DLC uitgelicht - Nieuw voer!

  30 januari is het zover en dan kunnen we aan de slag met de Call of Duty WW2 Resistance DLC, het eerste uitbreidingspakket van de nieuwste Call of Duty. Met onze welverdiende behaalde medailles voor onze getoonde moed in de eerste maps van het spel is het tijd voor nieuw voer!

  De nieuwe maps

  • Anthropoid - Deze map speelt zich af in Tsjechië en is geïnspireerd door de daadwerkelijk gebeurde missie genaamd Anthropoid. Deze missie tijdens de Tweede Wereldoorlog had het doel om SS generaal Reinhard Heydrich, de man achter Hitler en Himmler, te vermoorden. Over deze missie is ook een film gemaakt die dezelfde naam draagt. Nu kun je er dus heerlijk op los schieten in deze nieuwe map van de Call of Duty WW2 Resistance DLC!
  • Occupation - Dit is een map die we al kennen vanuit het verleden van Call of Duty. De map Resistance uit Modern Warfare 3 heeft een nieuw likje verf gekregen en is binnenkort te vinden in de gelijknamige DLC van Call of Duty WW2. Een leuke toevoeging, want wat hebben we een plezier gehad in de straten van Parijs op deze map.
  • Valkyrie - Van Tsjechië en Parijs verplaatsen we ons diep in Polen. Deze map is gebaseerd op het oosterlijke hoofdkwartier van Adolf Hitler, waar de man meer dan 800 dagen verbleef tussen 1941 en 1944. Ook deze map is gebaseerd op een waargebeurde gebeurtenis. Dit is de plek waar een aanslag op Hitler bijna slaagde, alleen de de tafel waar de bom onder lag was te zwaar waardoor Hitler slechts lichtgewond raakte. Ook hier is een film van gemaakt met de naam Valkyrie, waar Tom Cruise de hoofdrol in speelt.

  Ook komt er in deze Call of Duty WW2 Resistance DLC een nieuwe map voor de War modus, genaamd Operation Intercept. Deze map speelt zich af vlak buiten Saint-Lô in Frankrijk. De bedoeling hier is om verzetsstrijders te bevrijden uit de handen van de Duitsers. Dit doe je door de trein te stoppen waarin al deze verzetsstrijders worden vervoerd.

  Nieuwe Zombies map

  In deze Call of Duty WW2 Resistance DLC zit ook een nieuwe Zombies map! We konden al niet wachten om te zien wat Sledgehammer Games voor ons in petto had na de eerste map The Final Reich en met The Darkest Shore lijken we weer een angstaanjagende map voorgeschoteld te krijgen.

  Het verhaal gaat in deze map dan ook gewoon verder, we volgen dezelfde groep als in The Final Reich en The Darkest Shore speelt zich een paar dagen later af na de gebeurtenissen van The Final Reich. De vier overlevende helden hebben namelijk informatie verkregen dat Dokter Straub zich zou bevinden op dit eiland, vol met Nazi zombies.

  Voor mensen met een gevoelige maag is deze Zombies map af te raden, in de trailer kregen we namelijk een gruwelijk voorproefje te zien!

  Resistance event

  Sinds 23 januari is er een Resistance event gaande voor iedereen die in het bezit is van Call of Duty WW2, geheel gratis dus! Dit evenement in de game introduceert een geheel nieuwe divisie om mee te spelen, nieuwe outfits voor je personage (zoals op de foto hierboven) en nieuwe wapens. Zo is er een nieuw machinepistool genaamd Orso, een nieuwe assault rifle genaamd Volkssturmgewehr en een nieuwe soort Combat Knife.

  Je kunt deze wapens ontgrendelen door middel van Collection Rewards. Je hebt tot 27 februari om deze wapens vrij te spelen, want anders neemt Kapitein Butcher ze weer mee terug naar waar ze vandaan komen!

  Daarnaast brengt dit evenement twee game modes met zich mee, een nieuwe en een oude bekende. Zo is de nieuwe game mode Prop Hunt, zoals we dat kennen van Garry's Mod. Hier neemt het ene team de vorm aan van een willekeurig object en moet het andere team uit te zien vinden als wat de vijand vermomt is. Een leuke toevoeging aan de Call of Duty WW2 Resistance DLC!

  De oude bekende game mode die terugkeert is Demolition. Plant de bom bij de twee aangegeven punten van de vijand en win. Simpel, maar super leuk! Een soort mix van Domination en Search & Destroy.

  Tot slot is er rondom de uitgave van de Call of Duty WW2 Resistance DLC elke dag iets nieuws. Dit kan van alles zijn, van tijdelijke contracten tot dubbel XP tot gratis ceadeutjes. Kijk hier om te zien wat er elke dag in voor je klaar staat!

  Wat verwacht jij van de Call of Duty WW2 Resistance DLC?

  30 januari is het zover, dan staat de eerste uitbreiding van Call of Duty WW2 voor de deur. Wij hebben alles netjes voor je op een rijtje gezet wat er gaat gebeuren met de DLC, wat verwacht jij ervan?

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.