Dit willen wij in de Call of Duty Black Ops Cold War Zombies mode zien!

Article
woensdag, 30 september 2020 om 17:30
call of duty black ops cold war zombiesf1601474487
Op 13 november zal Call of Duty Black Ops Cold War in de winkelschappen verschijnen, de nieuwe titel van Treyarch Studios. Uiteraard gaat dat ook gepaard met een nieuwe Zombies mode, waar momenteel nog vrij weinig over bekend is. Deze dingen willen wij graag in de populaire modus zien!

Een hele Zombies campagne

Er is nog niet veel bekend over de Zombies mode in Call of Duty Black Ops Cold War, maar één element is wel al bekendgemaakt door Treyarch. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Call of Duty zal de Zombies mode namelijk dezelfde verhaallijn krijgen als de singleplayer campagne.
Uiteraard zullen de normale vijanden waar je tegen vecht deze keer vervangen worden door aanstormende ondoden. De vraag is daarbij alleen wel in hoeverre er qua levels rekening is gehouden met zombies. Waar in voorgaande games er speciaal maps werden gemaakt voor de Zombies mode is dat dus in Black Ops Cold War niet het geval, wat veel invloed kan hebben op de gameplay. Wij zijn dan ook zeer benieuwd naar de vernieuwde modus van Treyarch.
call of duty black ops 4 zombiesf1601474724

Meer spelers, meer zombies!

In de Zombies mode kan je in co-op de levels doorlopen met maximaal vier spelers. Het maximum aantal spelers zal daarbij een combinatie zijn van balans, het spannend maken van de potjes en de limitaties van de consoles.
Met de lancering van de next-gen consoles willen wij dan ook graag meer opties zien voor de Zombies mode in Call of Duty Black Ops Cold War. Uiteraard kan daarbij vier spelers co-op als standaard worden gebruikt, maar wij zijn benieuwd hoe een match zal uitlopen als er bijvoorbeeld acht of zestien spelers tegelijkertijd rondrennen, evenals twee of vier keer zoveel zombies ter compensatie. Op die manier zal het een echte oorlog tegen de ondoden worden, wat voor interessante potjes kan zorgen als er niet goed wordt samengewerkt.
call of duty wwii zombiesf1601474818

Angstaanjagende ondoden

Hoewel zombies in populaire media een stuk minder eng zijn geworden de laatste jaren, horen hersenetende moordmachines simpelweg angstaanjagend te zijn. Wij hopen dan ook dat Treyarch haar best gaat doen om te zorgen voor angstzweet op de rug en een volle onderbroek na een intens potje.
Ontwikkelaar Sledgehammer was al op de goede weg met de Zombies mode voor Call of Duty Wold War II, met zombies die waren uitgerust met vlijmscherpe wapens en accessoires uit een een duistere SM-kelder. Het kan natuurlijk altijd nog een stuk enger en met de setting zijn er genoeg mogelijkheden voor Treyarch om de ondoden in Call of Duty Black Ops Cold War echt angstaanjagend te maken.
call of duty black ops 3f1601475013

Survival elementen

Hoe eng een zombie er ook uitziet, de echte angst komt natuurlijk voort uit de dood die altijd op de loer ligt. Wanneer je als speler alleen zonder problemen enorme hordes aan zombies kan neermaaien en niet hoeft om te kijken naar een hap meer of minder, dan zal die angst snel verdwijnen.
Wij willen dan ook graag zien dat spelers wat meer een handicap gaan krijgen in Call of Duty Black Ops Cold War. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen dat spelers kunnen herladen tijdens het rennen, geen power-ups waardoor de overlevenden plotseling onoverwinnelijk of andere hulpmiddelen die het te makkelijk kunnen maken in de Zombies mode. Op die manier zal de populaire modus echt griezelen zijn, wat natuurlijk de bedoeling is van een survival modus.