Call Of Duty Black Ops 4 pre order - Deze versies kun je nú bestellen!

  Call of Duty Black Ops 4 ligt bijna in de winkels! De verschillende versies van Call of Duty Black Ops 4 zijn nu beschikbaar voor pre order, dus wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Welke ga jij halen?

  Call of Duty Black Ops 4 standaard editie

  Dit jaar zal Call of Duty een andere weg in slaan. Waar de serie in het verleden nog bekend stond om de razendsnelle actie waar je in een fractie van een seconde de trekker over moest halen, doet Black Ops 4 het wat rustiger aan. De time to kill is lager, de focus op teamwork ligt hoger en ook de Specialists worden belangrijker. Daarnaast is afgedaan met de singleplayer modus ten gunste van meer Zombies en de nieuwe Battle Royale modus genaamd Blackout.

  De standaard editie van Black Ops 4 gaat je 59,99 euro kosten, waar je dan niet zoals bij de andere edities nog allerlei extra’s bij krijgt. Wat krijg je dan wèl? Toegang tot de eerder genoemde drie modi in de game: Multiplayer, Zombies en Blackout.

  Multiplayer is waar de Specialists laten zien wat ze waard zijn. Elk van hen heeft zijn (of haar) eigen wapens en abilities. Zo kan je met de War Machine ability van Breach meerdere granaten afvuren die van de muren afketsen, en met de Purifier ability van Firebreak toegang krijgen tot een vlammenwerper.

  Zombies geeft je drie nieuwe maps: Voyage of Despair, IX en Blood of the Dead en laat je spelen als een aantal nieuwe personages. Blackout is de bekende Battle Royale modus die we kennen van PlayerUnknown’s Battlegrounds en Fortnite, maar dan met een Call of Duty sausje. De modus heeft een grote map, veel wapens en ook voertuigen om in rond te scheuren.

  Pre order hier de standaard editie van Call of Duty Black Ops 4 bij Media Markt!

  Call of Duty Black Ops 4 Specialist Edition

  In Call of Duty Black Ops 4 staan in de multiplayermodus de Specialists centraal. Laat dat nou ook meteen de focus zijn van de Specialist Edition van de game. Voor een bedrag van 64,99 euro kan je deze versie van de game in huis halen.

  Zoals je kan verwachten krijg je de game bij de Specialist Edition. Daarnaast krijg je een paar in-game bonusitems die laten zien dat je deze versie van de game jouw eigendom is. Denk aan een Gesture, Specialist Outfit, exclusieve Calling Card en 1100 in-game Call of Duty Points. Als laatste krijg je bij de Specialist Edition een sticker met het Black Ops schedel-logo.

  Pre order hier de Call of Duty Black Ops 4 Specialist Edition bij Media Markt!

  Call of Duty Black Ops 4 Pro Edition pre order

  Wie het diepst in de buidel wil tasten voor Call of Duty Black Ops 4, kan kiezen voor een pre order van de Pro Edition. Deze versie van de game kost maar liefst 129 euro. Maar daarvoor krijg je wel een heleboel extra's bij de game!

  Uiteraard krijg je bij de Pro Edition het schijfje van Call of Duty Black Ops 4 in een speciale steelbook uitgave waarop de Specialists Ruin, Battery en Crash te zien zijn. Ook krijg je bij deze editie van de game de Black Ops Pass. In de Black Ops Pass kan je bij launch de ‘Classified’ map vinden en na release 12 multiplayer maps, 4 nieuwe Zombies ervaringen en 4 exclusieve personages voor de Blackout Battle Royale modus.

  Daarnaast heeft de Pro Edition ook wat fysieke goodies. Denk aan een Black Ops 4 Pop Socket, 10 patches gebaseerd op de Specialists, 3 door Zombies geïnspireerde Collectible Art kaarten, een Call of Duty Endowment Calling Card en 1100 Call of Duty Points.

  Pre order hier de Call of Duty Black Ops 4 Pro Edition bij Media Markt!

  Call of Duty Black Ops 4 komt op 12 oktober naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.