WIN - Call of Duty Black Ops 3 beta event tickets

Article
woensdag, 12 augustus 2015 om 16:52
xgn google image
Het nieuwste deel in de Call of Duty Black Ops reeks komt op 6 november uit. Op dinsdag 18 augustus vindt een beta event plaats in Eindhoven, en wij geven in samenwerking met Activision tickets weg. Wil jij hierbij zijn? Doe dan mee met deze Call of Duty Black Ops 3 beta event prijsvraag!
In Call of Duty Black Ops 3 word je als speler in een donkere, verdraaide toekomst gedropt. In deze wereld staat de nieuwe generatie van Black Ops soldaten op, en de dunne lijn tussen mensheid en technologie vervaagt, wat leidt tot een grote rol voor de robots.
Het gaat om een direct vervolg op Black Ops 2, en de gehele campaign is co-op met drie personen te doorlopen. Verder kan je in Black Ops 3 kiezen uit negen speciale karakters, die allemaal over hun eigen vaardigheden en wapens beschikken.

Call of Duty Black Ops 3 beta event

Het beta event vindt plaats op dinsdag 18 augustus, in Eindhoven. Belangrijk om te weten is dat het event 18+ is. Ben je jonger dan 18 jaar, dan kan je helaas niet meedoen aan deze prijsvraag. Van 19 tot 23 uur kan je volop genieten van Black Ops 3, met eerst een beta livestream met Yarasky, live op een enorm scherm.
Daarna krijg je de mogelijkheid om zelf even Black Ops 3 te spelen, onder het genot van een hapje en een drankje. Na afloop van het event krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis, inclusief een Black Ops 3 t-shirt.

De prijsvraag

In samenwerking met Activision mogen wij drie keer twee kaarten weggeven voor het Call of Duty Black Ops 3 beta event! Om kans te maken op kaarten moet je ouder zijn dan 18 jaar, en de volgende vraag beantwoorden:
  • Als jij zelf een wapen mocht bedenken om te gebruiken in Call of Duty Black Ops 3, wat voor wapen zou dit dan zijn?
Wees creatief! Mail je antwoord, je geboortedatum, je voor- en achternaam en je XGN gebruikersnaam naar [email protected]. Wees snel, want je hebt slechts één dag om op deze Call of Duty Black Ops 3 beta event prijsvraag te reageren, daarna krijgen de winnaars bericht.