Brussels Lockdown tweets - Deze tweets wil je niet missen!

  De Belgische politie heeft gisteravond een sociale media stilte afgeroepen omtrent de recente gebeurtenissen in Brussel. Belgische Twitteraars lossen dit wel heel creatief op: met kattenplaatjes. Social media op zijn best! Dit is een overzicht van de beste Brussels Lockdown tweets.

  Het dagelijks leven in Brussel is al sinds zaterdag ontregeld. Via Twitter praten mensen over de politie-invallen via de hashtag #BrusselsLockdown. Na een oproep van de Belgische autoriteiten om dit niet te doen, werd deze hashtag gisteravond echter overspoeld met plaatjes van katten.

  Op deze creatieve manier wordt het lekken van informatie tegengegaan. Natuurlijk zijn er ook veel mensen die creatief mee-twitteren.

  Opdat je zelf niet heel kat-gevuld Twitter hoeft uit te pluizen, kan je hier een overzicht bekijken van de beste Brussels Lockdown tweets. Een beetje liefde in deze donkere dagen.

  You are no match for my cuteness!

  Deze gebruiker slaat de spijker op z'n kop. Want het is toch wel heel creatief dat Twitter massaal overspoeld wordt met plaatjes van katten, door gebruikers van over de hele wereld! En dit katje is natuurlijk hartstikke cute.

  Business as usual

  Brussel afgesloten? Nee hoor, hier gaat het zakenleven gewoon door. Alleen lijkt er wel wat aan de hand te zijn met dit kantoor, maar wat?

  Cute!

  Aaah, wat een schattige kittens. Met de passende boodschap: Make love, not war! Wij bekijken 'm nog een keer. En nog een keer..

  Terminator-kat?

  Tja, dat is ook een manier...

  Regenboog-eenhoorn-kat

  Soms zie je een plaatje langskomen waarbij je denkt 'wat is dit'? Dit is zo'n plaatje. We weten niet precies wat deze regenboog-eenhoorn-kat moet voorstellen, maar mooi is 'ie wel.

  Franse troepen

  Ook Frankrijk doet mee aan de overvloed aan katten op Twitter: deze Fransman stuurt digitale troepen naar Brussel ter versterking. Het aantal lijkt.. oneindig?

  Batman.. ehh, Catman?

  'Waar is Batman wanneer we hem nodig hebben?' vraagt deze Twitteraar zich af. Alleen heeft hij waarschijnlijk de verkeerde superheld voor zich, dit lijkt eerder op Catman. Hoewel dat wel een aantal vrij interessante films zou kunnen opleveren. The Dark Cat Rises...

  Relax

  Voor veel Belgen staat het dagelijks leven vandaag even stil: scholen zijn gesloten en veel werknemers hoeven niet naar werk te komen. Deze Twitteraar geeft advies om vandaag even rust te pakken, net als deze kat.

  Pizzakat

  Ook Italiaanse Twitteraars mengen zich in het debat via de hashtag Brussels Lockdown. Zo ook deze Italiaan, die een vrij aparte pizzakat op Twitter zet met de volgende woorden: "België, aangezien jullie niet weg kunnen, sturen wij pizza. Inclusief de kat natuurlijk."

  Stormtroopers!

  Dit is toch echt wel met uitstek de mafste Tweet die we tegen zijn gekomen. Hier zien we Stormtroopers die vliegende katten bereiden: zogenaamde 'hovercats' die ingezet zullen worden tegen de terroristen. Bizar...

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.