De beste deals tijdens de Bol.com Singles' Day-actie

Article
woensdag, 06 november 2019 om 17:52
rdr2 bolcom actief1573056009
11 november is het Singles’ Day: de feestdag voor mensen zonder partner. In aanloop naar de speciale dag is Bol.com een grote actie begonnen, met elke dag flinke deals om jezelf lekker te verwennen. Wij hebben de mooiste aanbiedingen voor games en tech op een rij gezet.

Red Dead Redemption 2

De western-game van Rockstar is gisteren uitgekomen voor PC, maar spelers op de PlayStation 4 en Xbox One konden natuurlijk al iets eerder genieten van de titel. Liefhebbers die de game op de consoles hebben gemist, kunnen tijdens de actie het meesterwerkje goedkoop oppakken. De console-versie van Red Dead Redemption 2 is nu namelijk te koop voor 30 euro, in plaats van de adviesprijs van 60 euro.

Sennheiser Urbanite XL Wireless

Voor de mensen die veel reizen met het openbaar vervoer heeft Bol.com ook een mooie deal. De Sennheiser Urbanite XL Wireless heeft namelijk behoorlijk wat korting. De draadloze koptelefoon kost momenteel maar 109 euro, terwijl de adviesprijs op 249 euro ligt. Daarmee haal je een stijlvolle headset in huis met een batterijduur van 25 euro. Daar kom je de treinritjes wel mee door.
pes 2020f1573052962

PES 2020 voor PS4

De jaarlijkse voetbaloorlog tussen FIFA en Pro Evolution Soccer is pas in september begonnen, maar de voetbalgame van Konami is nu al in de aanbieding bij de webshop. Tijdelijk betaal je dus niet de gebruikelijke prijs van 60 euro, maar enkel 46 euro. De strijd op het grasveld kan dan echt beginnen, want de game wordt geprezen om de sterke gameplay.

New Nintendo 2DS XL

Met de lancering van de Switch zijn de andere handhelds van Nintendo een beetje vergeten. Er komen daarentegen nog gewoon games uit op de kleine krachtpatsers van de Japanse uitgever. Heb je er nog niet eentje in huis, dan is nu de kans om je slag te slaan. De New Nintendo 2DS XL is namelijk tijdelijk in de aanbieding voor 95 euro, in plaats van 149 euro. Daar bespaar je mooi genoeg geld mee om meteen een game erbij te halen.
ni no kuni pcf1573056213

Ni No Kuni Remastered

Afgelopen september werden we getrakteerd op een remastered edition van Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Het kunstwerkje van Studio Ghibli wist al te imponeren in 2013 op de PlayStation 3, maar imponeert nog meer op de PlayStation 4 en Switch. Laatstgenoemde heeft nu tot Singles’ Day een prijskaartje van 40 euro, terwijl de PS4-versie zelfs is afgeprijsd tot 28 euro.

HyperX Cloud headset

In veel games is het belangrijk om goed te communiceren. Een headset met een microfoon is dan ook vrij essentieel, anders moet je alles gaan uittypen. Dat is al niet ideaal op een PC, maar al helemaal niet op de PlayStation 4. Gelukkig heeft Bol.com een aanbieding voor de HyperX Cloud headset. Deze gerenommeerde koptelefoon kost nu tijdelijk 50 euro en is speciaal ontwikkeld voor de PS4.

Blu-rays

Filmliefhebbers zijn nu ook aan het juiste adres bij de grootste webshop van Nederland, want de Blu-rays zijn in de actie. Voor 30 euro haal je maar liefst vijf Blu-rays in huis en heb je de keuze uit een groot aanbod. Zo kan je onder andere kiezen uit Jurassic Park: Fallen Kingdom, Darkest Hour, Spider-Man Homecoming, The Nun, Tomb Raider en Missions Impossible: Fallout.

Sennheiser Momentum 2.0 Wireless

Naast de Urbanite XL Wireless heeft Sennheiser ook een ander koptelefoon in de actie op Bol.com. De Sennheiser Momentum 2.0 Wireless is ideaal voor reizigers die helemaal klaar zijn met vervelende achtergrondgeluiden, zoals huilende kinderen of de brullende motoren van een vliegtuig. De Momentum heeft namelijk active noise-cancelling om af te rekenen met die pijnpunten. De headset is momenteel afgeprijsd van 349 euro naar 199 euro.
code veinf1573055429

Code Vein

Liefhebbers van Dark Souls kunnen tegenwoordig hun hart ophalen. From Software is namelijk niet de enige ontwikkelaar meer die zeer uitdagende games om de markt brengt. Met Code Vein heeft Bandai Namco recent nog een poging gewaagd. Die titel is in de actie te vinden en daarmee afgeprijsd van 60 euro naar 40 euro.

Samsung Galaxy Tab S4

De tabletmarkt bestaat tegenwoordig niet meer alleen uit iPads. De concurrentie is de laatste jaren flink aan de slag geweest, met Samsung als grootste uitdager van Apple. Wil je een tablet van de Zuid-Koreaanse fabrikant in huis halen, dan is nu het perfecte moment. De Samsung Galaxy Tab S4 is namelijk in de aanbieding. Je betaalt momenteel maar 449 euro, in plaats van de gebruikelijke 659 euro.
Uiteraard zijn er naast deze aanbiedingen nog veel meer toffe deals te vinden in de Bol.com Singles' Day-actie. Check het volledige aanbod hier en blijf de sale in de gaten houden, want er zullen elke dag nieuwe deals erbij komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties