De top 10 beste Black Ops 3 wapens!

Article
donderdag, 26 november 2015 om 18:02
xgn google image
In Call of Duty Black ops 3 zijn er een hoop verschillende geweren te kiezen, die zich ook nog eens in verschillende wapenklassen bevinden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en daarom is het handig om een overzichtje te hebben wat nou de meest indrukwekkende Black Ops 3 wapens zijn.
Elke klasse heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Daarnaast heeft iedereen zo zijn voorkeur voor welke Black ops 3 wa[ens nou het best voor hen werken. De één zoekt meer iets in een aanvalsgeweer, en de ander is weer dol op snipers, bijvoorbeeld. In die zin is het dus niet te peilen welke Black Ops 3 wapens er nu het beste is, daarom zijn de geweren gesorteerd op klasse.
Een aantal Black Ops 3 wapens zul je moeten unlocken, voor je ermee kunt spelen. Als je dit zo snel mogelijk wilt bereiken kun je onze Black Ops 3 tips & tricks raadplegen!

SMG

Submachine guns, of SMGs zijn één van de meest gebruikte wapentypen voor Black Ops. Dit komt omdat wapens in deze klasse erg krachtig zijn, ze maken gatenkaas van je tegenstander. Daarbij zijn ze ook nog eens goed te dragen, omdat ze een relatief licht gewicht hebben. Hierdoor sprint je zo de map door!

2. Kuda

Deze SMG is goed voor allround gebruik. Voor deze klasse is zijn bereik heel redelijk, evenals de afvuursnelheid. Een leuke bijkomstigheid is dat dit geweer direct uit te kiezen is in je standaard loadout.

Black Ops 3 wapens 1

1. VMP

De nummer 1 SMG is de VMP. Favoriet van veel Call of Duty spelers en doet het vooral goed in de kleinere maps, prima voor short-range combat dus. Het geweer heeft weinig terugslag, je schiet daarom ook nog eens accuraat.
Black Ops 3 wapens 2
81992

Sniper Rifles

Snipers zijn hele specifieke geweren en voornamelijk te gebruiken voor de langere afstanden. Meestal kun je het de tegenstander met één schot fataal maken. Voor korte afstanden is het wapen niet geschikt en de laadtijd is erg lang, maar voor long-distance shots is dit natuurlijk de absolute topper.

2. SVG-100

De SVG-100 is een bolt-action sniper die een geweldige schade achterlaat op je vijand. Vervelend aan het geweer is dat hij erg langzaam is. Daarom is hij erg handig voor hardscoping, één schot vanaf de heup is al fataal!
Black Ops 3 wapens 3

1. Locus

De Locus is ook een bolt-action rifle, maar desondanks vuurt hij voor een sniper op een redelijk tempo. Hij doet flink wat schade aan je tegenstanders, wanneer je op de borst of hoger schiet, is beschoten persoon in één keer dood. goed te gebruiken voor quick- en hardscopen.
Black Ops 3 wapens 4
81993

Assault rifles

Assault rifles zijn over het algemeen meer geschikt voor de het schietwerk op langere afstand dan de SMGs. In maps waar je dus voornamelijk mid-range schietpartijen hebt, zijn deze wapens uitermate geschikt. De wapens zijn doorgaans wel een stukje zwaarder, dus de snelheid gaat erop achteruit.

XR-2

Deze assault rifle is een bullpup met burst-fire. Hij schiet per ronde drie kogels, waardoor je zonder teveel te sprayen, accuraat kunt blijven schieten op vijanden. wanneer je de trigger ingedrukt houdt, blijft hij achter elkaar in rondes van drie kogels afvuren. Hij heeft een zeer snelle fire rate, en het kost normaliter twee body shots om een tegenstander uit te schakelen.
Black Ops 3 wapens 5

1. KN-44

Dit aanvalsgeweer is een beetje de futuristische versie van de AK-47. Hij heeft een gematigde terugslaat en je herlaadt dit geweer erg snel. Geschikt voor middelgrote en lange afstanden is dit een goede assault rifle voor allround gebruik. Het is een level 1 geweer, dus je hoeft geen dingen te unlocken om ermee te spelen.
Black Ops 3 wapens 6
81994

Shotguns

De shotgun is niet heel erg populair onder de Call of Duty Black Ops 3 wapens. Ondanks de degelijkheid van de geweren, kiezen mensen vaak toch liever voor een een SMG of assault rifle. Toch doe je iemand op korte afstand flink pijn met het wapen en deze mogen dan ook niet ontbreken in het overzicht!

2. Haymaker 12

De Haymaker 12 is een vol automatische shotgun en wordt ontgrendeld bij level 10. voor een geweer uit deze klasse doet hij niet heel veel schade, maar hij bereikt een aardige range.
Ook is de vuursnelheid van de shotgun bovengemiddeld hoog. De terugslag van het wapen is laag. Alles bij elkaar opgeteld is dit een zeer gebruiksvriendelijk geweer, met uitgebalanceerde statsistieken.

Black Ops 3 wapens 7

1. KRM 262

De KRM 262 is een grote lompe shotgun met een hele lage fire rate. Wat hij wel kan is flink wat schade doen op de short-range! perfect voor close quarters combat, maar de KRM 262 schiet voor een shotgun ook wel aardig op de iets langere afstanden.
Black Ops 3 wapens 8
81995

LMG

Light machine guns, of LMGs zijn in Call of Duty een zeer zware, maar weinig gebruikte wapenklasse. Het nadeel is dat de geweren heel erg zwaar zijn, dus de speler heeft gelijk een stuk minder mobiliteit. Positief aan deze wapens is dat ze extreem dodelijk zijn. Enkele body shots kunnen doorzeven tegenstanders volledig.

2. 48 Dredge

Deze accurate LMG is een bijzondere. Hij schiet in burst-fire kogels per zes af en voor een geweer uit deze klasse vuurt hij aardig snel achter elkaar. Met dit zware gevaarte in handen zul je de tegenstander nooit te snel af zijn, dus probeer de vijand eerder te vinden dan hij jou gevonden heeft, op in ieder geval een mid-range afstand. als je iemand met de 48 Dredge goed raakt, is het over en uit!
Black Ops 3 wapens 9

1. Gorgon

De Gorgon is echt belachelijk langzaam, maar de dodelijkheid van het wapen is niet normaal. twee kogels vanaf welke afstand dan ook, en de tegenstander kan het niet meer navertellen. Ondanks dat het geweer heel zwaar en langzaam is, zal het de meeste wapens in kracht overstijgen.
Black Ops 3 wapens 10
Krijg je geen genoeg van Call of Duty Black Ops 3 en wil je meer weten over de game? Bekijk onze Black Ops 3 Wiki!