Bionik Switch accessoires line-up - Alles voor je Switch (gezien tijdens E3)

  Onderweg gamen doe je tegenwoordig natuurlijk op je Nintendo Switch. Om dit net wat aangenamer te maken zijn er tal van accessoires beschikbaar. De Bionik Switch accessoires line-up biedt je alles wat je nodig hebt. Wij namen een kijkje.

  Bionik Gaming Accesories

  4. Nintendo Switch Power Commuter

  De eerste accessoire is een onmisbaar ding voor Switch bezitters. De beste manier om je Switch te beschermen is namelijk een opbergtas. Dit moet er dan wel een zijn die zowel je Switch als de lader en een stapel spellen kan huisvesten. Een niet te vergeten element dat in de tas moet passen is ook nog een power bank. Zeker wanneer je een lange reis gaat maken.

  Bij dit laatste gaat het vaak mis. Veel opberghoezen voor de Switch bieden ruimte voor de Switch met zijn Joy Con controllers, een laadkabel, wat spelcartridges en misschien zelfs een koptelefoon, maar over stroom onderweg wordt nauwelijks nagedacht. De Switch heeft jammer genoeg niet zo’n enorm sterke accu en is vaak na een uur of drie alweer leeg.

  Bionik heeft een oplossing in de vorm van de Nintendo Switch Power Commuter. Deze opbergtas biedt ruimte aan de Switch, compleet met Joy Cons, een lader, tien games en een headset. Daarnaast zit er in deze tas een power bank ingebouwd van 10.000 mAh. Deze zorgt ervoor dat je Switch minstens één keer volledig opgeladen kan worden onderweg via de meegeleverde USB-C kabel. De zachte binnenkant van de tas zorgt er daarbij voor dat je Switch niet beschadigt als je onderweg bent. Het toffe van de opbergtas is dat deze aan de hand gedragen kan worden, maar ook aan je rugzak vastgemaakt kan worden zodat je deze op je borst meedraagt. Handig!

  De prijs van de Power Commuter is nog onbekend evenals wanneer deze in de winkels ligt.

  Bionik Gaming Accessories

  3. Nintendo Switch Chat Mixer

  Een veel voorkomende ergernis die Switch gebruikers hebben is dat de in-game chat niet zomaar werkt. Je moet dan een headset koppelen aan de Switch voor in-game geluid en ook nog een headset aan je mobiel koppelen om te chatten. Een systeem dat niet zo heel handig werkt.

  Met de Nintendo Switch Chat Mixer kun je draadloos (via Bluetooth) een koppeling maken met je smartphone en tegelijkertijd je in-game geluid horen via de 3.5 mm aansluiting die de headset heeft. Via de kleine volumeregelaar, waar de Bluetooth ontvanger ingebouwd zit, kun je het geluid van de chat aanpassen, terwijl op de kabel zelf nog een tweetal regelaars zit om beide volumes te wijzigen, plus een mute-knop.

  De Nintendo Switch Chat Mixer is momenteel nog niet in Nederland te koop, maar naar verwachting komt deze binnenkort uit en zal deze ongeveer 40 euro gaan kosten.

  Bionik Gaming Accessories

  2. Nintendo Switch BT Audio Sync

  Wil je liever aan de slag met een draadloze headset op je Switch? Dan heeft Bionik hier een oplossing voor. De Nintendo Switch heeft zelf momenteel nog geen mogelijkheid om draadloze headsets te koppelen, maar met de Switch BT Audio Sync krijgt de console ineens Bluetooth mogelijkheden.

  De BT Audio Sync is een klein apparaat dat je op de USB-C aansluiting van de console aansluit. Vervolgens kun je gebruik maken van de Bluetooth mogelijkheden en dus draadloos van in-game geluiden genieten. Onderop de Bluetooth connector is netjes ruimte voor je Switch oplader, dus deze kan gewoon opgeladen worden tijdens het gebruik. Als de connector aangesloten is, past de Switch alleen helaas niet meer in zijn dock. In dat geval sluit je het apparaat via de USB aansluiting aan de zijkant van je dock aan.

  De Switch BT Audio Sync is qua prijs nog in mysterie gehuld.

  Bionik Gaming Accessories

  1. Nintendo Switch TV LYNX

  Als laatste in deze lijst met de Bionik Switch accessoires line-up die we tijdens de E3 2019 te zien kregen kwam een heel tof apparaat voorbij. Als je met je Switch onderweg bent naar een andere plek om daar via de tv te gamen is de Switch TV LYNX een heel handig apparaat. Deze zorgt er namelijk voor dat je niet telkens met je dock in de weer hoeft, maar met een eenvoudige kabel je dock overbodig maakt.

  De kabel heeft een USB-C aansluiting, een AC adapter en HDMI aansluitingen, zodat je je Switch moeiteloos op een andere plek aan kunt sluiten. De kabel die je Switch van stroom voorziet is ongeveer 2 meter lang aan beide zijden, waardoor je in de meeste situatie moeiteloos je Switch aan kunt sluiten. Daarbij is de TV LYNX voorzien van een kabel management systeem waardoor je deze eenvoudig en veilig opbergt. De wat dikkere, geweven kabels gaan daarbij niet snel stuk.

  De TV LYNX is nog niet leverbaar in Nederland, maar Bionik verzekerde ons dat dit snel gaat gebeuren. De richtprijs voor de kabel is ongeveer 70 euro als deze uitkomt.

  Naast deze Bionik Switch gaming accessoires nog veel meer te krijgen

  Deze Bionik accessoires zijn dus onderweg om je van alle gemakken te voorzien op Nintendo Switch gebied. Er is intussen al veel meer te krijgen voor je Nintendo Switch uit de collectie van BIonik. Neem bijvoorbeeld de Tetra Power die vier Joy Cons gelijktijdig kan opladen of de Power Plate, een draagbaar oplaadsysteem voor de Switch die de accu meer dan drie keer volledig op kan laden. Deze laatste is vooral handig als je veel onderweg speelt en niet wil dat ineens de Switch uitvalt als je bijvoorbeeld net lekker Smash Bros. Ultimate aan het spelen bent.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.