Bekijk hier alle trailers van de Bethesda E3 2019 showcase terug

  De E3 showcase van Bethesda was gisternacht. Dat was natuurlijk een lastig tijdstip, dus voor de mensen die het gemist hebben, hebben wij hier een lijst met alle game trailers van de show.

  1. DOOM Eternal story trailer

  Op E3 2019 heeft Bethesda meer gameplay laten zien van DOOM Eternal met deze nieuwe trailer. Je kan wel zien dat het een vet spel gaat worden met keiharde actie. De game komt op 22 november uit voor op de PC, PlayStation 4, Xbox One en de Switch.

  2. GhostWire: Tokyo teaser

  Deze teaser komt van Tango Gameworks, bekend als de makers van The Evil Within. Het is alleen een teaser dus we komen niet veel te weten over het spel. Wel weten we dat het een action adventure gaat worden en dat het er erg gaaf uitziet.

  3. Deathloop teaser

  Een spel gemaakt door Arkane Lyonm, de makers van Dishonored. Ook dit is een teaser, we krijgen te zien dat je vast zit in een constante tijd loop en dat je die of probeert te breken of dat je hem verdedigd. Op verdere details zullen we nog even moeten wachten.

  4. Wolfenstein: Youngblood reveal

  Het nieuwe spel in de Wolfenstein saga maar dit keer gericht op co-op. Je speelt als twee zussen die hun vader zoeken in Parijs. Het spel komt al 26 juni uit, dus we hoeven nog maar heel even te wachten totdat we de nazi's weer een pak slaag kunnen geven.

  5. RAGE 2: Rise of the Ghosts uitbreiding

  RAGE 2 is natuurlijk ongeveer een maand geleden uitgekomen. In de tussentijd is er niet stilgezeten. Zo wordt er hard gewerkt aan nieuwe content, waarvan Bethesda nu de eerste beelden laat zien.

  6. The Elder Scolls Online: Elsweyr cinematic trailer

  The Elder Scrolls Online: Elsweyr is 4 juni uitgekomen. Je kunt de game nu dus al meteen spelen. Maar dat weerhield Bethesda er niet van om tijdens de E3 nog een mooie cinematic trailer te tonen.

  7. Commander Keen reveal

  De nieuwe mobile game van Zenimax Studios. In het spel moet je met zelfgemaakte wapens proberen om de aarde te redden. Een precieze release datum hebben we niet gekregen, maar het is goed om te zien dat Commander Keen terug is.

  8. The Elder Scrolls: Blades update

  Een nieuwe update voor The Elder Scrolls: Blades met nieuwe items en een nieuwe questline.Dat wordt allemaal behandeld in de nieuwe trailer van het spel.

  9. Fallout 76 update

  En dan het spel met een redelijk zware start, Fallout 76. Bethesda heeft een update aangekondigd voor de game. Zo is er nu een Battle Royale modus en een nieuwe DLC genaamd Wastelanders. De DLC wordt langzaam geïntegreerd in het spel via updates en is gratis.

  10. The Elder Scrolls: Legends dlc trailer

  Er komt een uitbreiding voor het spel genaamd Moons of Elsweyr. De DLC komt uit op 27 juni en je kan hem nu al pre-orderen. In de trailer krijg je een beter kijkje naar deze uitbreiding.

  Meer over de Bethesda E3 2019 showcase

  Dit waren alle trailers en updates van de showcase. Wij hebben ook een top 5 Bethesda aankodigingen gemaakt. Daarmee ben je direct op de hoogte van het belangrijkste nieuws dat onthuld is.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.