Beste zomerseries op Netflix - Bingen in de zon!

  Het is al weer bijna zomer, dit betekend dat het ook tijd is om de beste zomerseries op Netflix op te zoeken zodat je op vakantie ook nog even kan relaxen tussen het sight-seeing door. Hier zijn 10 zomerseries op Netflix!

  FX Networks

  10. Sons of Anarchy

  Sons of Anarchy gaat over een motorclub uit het stadje Charming in Californië. Elk seizoen heeft een aantal verhaallijnen die parallel aan elkaar lopen, elkaar overlappen en met elkaar verweven raken.

  De motorclub houdt zich bezig met wapenhandel en sluit daarnaast deals met andere gangs, politici en de regering. Toch fungeert de motorclub als een soort eigen regering in hun stadje Charming, want als er problemen zijn stappen de mensen eerder naar de motorbende dan naar de politie.

  ABC

  9. Modern Family

  Deze komische serie is vanaf 2009 op de televisie te zien. In deze serie volgen we drie gezinnen die samen een familie vormen. Ze krijgen te maken met verschillende problemen, die vooral te maken hebben met de kinderen van de families, het ouderschap en relaties.

  Door de droge humor van de Amerikaanse sitcom kan je heerlijk bingewatchen terwijl je in de zon zit. Ook zijn de afleveringen van Modern Family maar ongeveer 20 minuten, waardoor je ook nog een beetje kan genieten van je omgeving op vakantie zonder te veel naar de serie te kijken.

  ABC

  8. Full House

  Deze Amerikaanse komedie-serie verscheen op televisie in 1987. Van deze serie zijn 192 afleveringen gemaakt die allemaal op Netflix staan.

  Full House gaat over Danny Tanner, de alleenstaande vader van Donna Jo, Stephanie en Michelle. Hij krijgt hulp bij het opvoeden van zijn dochters van zijn beste vriend Joey en zijn zwager Jesse nadat zijn vrouw is doodgereden door een dronken chauffeur, toch moet iedereen na het verlies weer door, waarna ze toch opgroeien tot een gelukkig gezin.

  Netflix

  7. Sense8

  Het verhaal van Sense8 volgt acht totaal verschillende mensen wiens emoties, gedachtes en ervaringen opeens met elkaar verbonden zijn. Op deze manier kunnen de acht personen constant elkaar ‘aanvoelen’. Dit blijkt een enorme stap te zijn in de menselijke evolutie.

  Een man genaamd Jonas wil de groep bij elkaar brengen. Ondertussen wordt de groep opgejaagd door ene 'Mr. Whispers' die hun als bedreiging ziet. Hij wil ze gevangen nemen of doden.

  NBC

  6. Friends

  De serie Friends heeft niet een duidelijke verhaallijn, maar de constante humor die er in wordt gebruikt maakt het geweldig om naar te kijken. Toch had de serie ook een serieuzere kant: zo lopen ze vaak tegen problemen op die te maken hebben met breuken van koppels.

  Met Friends kan je je goed vermaken terwijl je heerlijk relaxed op vakantie. Je kan even met de karakters mee lachen en niet denken aan de zorgen om je heen.

  Sony

  5. Party of Five

  Het verhaal van Party of Five gaat over vijf broers en zussen die als weeskinderen worden opgevoed nadat hun beide ouders zijn doodgereden door een dronken bestuurder.

  De kinderen komen in verschillende heftige situaties terecht zoals verkrachting, alcoholisme, mishandeling, gokproblemen en drugsverslaving. In 1999 werd er een spin-off van de serie gemaakt die zich alleen focuste op Sarah uit Party of Five. Deze spin-off was geen succes en stopte al na 21 afleveringen.

  Fox Television

  4. That 70s Show

  In That 70s Show volgen we een groep vrienden van zes. Het gaat hier om Eric, Jacky, Michael, Fez, Donna en Steve, die op humoristische wijze door de jaren 70 heen gaan.

  That 70s show is in de jaren 90 gefilmd, maar ziet er uit alsof het zo uit de jaren 70 had kunnen komen. Als je toch goed op details let in de serie, zal je toch zien dat niet alles in de serie klopt zoals kentekens of auto’s waaruit blijkt dat het in de jaren 90 is opgenomen, maar dit maakt de serie niet minder leuk.

  Clerkenwell Films

  3. The End of the F***ing World

  In The End of the F***ing World volgen we het verhaal van Alyssa en James. James denkt al vanaf kleins af aan dat hij een psychopaat en was dan ook gefascineerd van de dood van dieren.

  James ontmoet Alyssa en heeft in het begin ook de intentie om haar vermoorden, maar wanneer ze samen vertrekken van huis en niet meer terugkeren, begint hij iets anders voor haar te voelen dan moordneigingen.

  CBS

  2. How I Met Your Mother

  Het verhaal van How I Met Your Mother wordt verteld door Ted Mosby, die in het jaar 2030 zijn kinderen het verhaal vertelt over hoe hij hun moeder heeft ontmoet.

  Tijdens de negen seizoenen worden we meegenomen in het verhaal wat Ted in detail vertelt. In deze verhalen is hij samen met zijn vrienden Lily, Marshall, Robin en Barney wanhopig op zoek naar zijn ware liefde, die pas aan het einde van de serie bekend wordt gemaakt.

  NBC

  1. The Good Place

  De serie speelt zich af in ‘The Good Place’, dit is een plek waar mensen naar hun dood terecht komen. Nu is er natuurlijk ook een ‘Bad Place’, waar je terecht komt als je je niet goed genoeg heb gedragen in je leven.

  Ook Eleanor Shellstrop komt in The Good Place terecht en begint ze gelijk te twijfelen of ze hier wel hoort te zijn. Eleanor was een medicijnenverkoopster die het geld uit de zakken van oude mensen klopte. Later blijkt dat er inderdaad een fout is gemaakt.

  Genoeg van de beste zomerseries op Netflix?

  Als je op zoek bent naar films om in de zomer te kijken, dan hebben we hier een lijst met zomerfilms! Als je helemaal geen zin heb om iets te kijken wat zo lang duurt, dan hebben we hier ook 10 grappige momenten in films die niet in het script stonden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.