De top 5 beste Xbox One najaarsbundels

Article
vrijdag, 02 oktober 2015 om 17:40
xgn google image
Microsoft heeft deze week flink uitgepakt met een hoop nieuw onthulde Xbox One bundels. In totaal zijn deze week zes bundels aangekondigd, die de al vrij uitgebreide line-up van Microsoft nog verder zullen versterken. Wat zijn nu eigenlijk de beste Xbox One najaarsbundels? Je leest het hier!
Elke dag deze afgelopen week kondigde Microsoft een nieuwe Xbox One bundel aan. Zo zagen we maandag de Rise Of The Tomb Raider bundel en op dinsdag de Xbox One Holiday bundel langskomen. Woensdag was het de beurt aan de Xbox One LEGO bundel, en op donderdag volgden zelfs twee bundels: de Xbox One Special Edition Gears Of War bundel en de Xbox One With Kinect bundel. Vandaag sloot Microsoft de reeks aankondigingen af met de Xbox One Fallout 4 bundel.
Bovendien stond er al een aardige line-up klaar voor mensen die overwegen een Xbox One aan te schaffen dit najaar. Denk aan de Halo 5 Guardians bundel of de Forza Motorsport 6 bundel. Om de keuze een beetje makkelijker te maken, hebben we hier de vijf beste bundels op een rijtje gezet.
Let op: in dit artikel bespreken we alleen de bundels die ook naar Europa komen, de bundels die deze week zijn aangekondigd maar alleen in Amerika uitkomen worden dus buiten beschouwing gelaten, zodat je ook nog wat aan dit artikel hebt.
xbox one najaarsbundels

5. LEGO bundel

Deze recent onthulde Xbox One LEGO bundel is ideaal voor ouders die een Xbox One voor hun kids aan willen schaffen, of voor de wat minder fanatieke gamer. Deze bundel bevat namelijk een Xbox One met een harde schijf van 500GB. Hier kan je nog steeds veel games op kwijt, maar lang niet zoveel als op de versie met een harde schijf van 1TB, die op de wat meer fanatieke gamers gericht is.
Deze LEGO bundel bevat de game The LEGO Movie Videogame. Ook beschikt de bundel over een draadloze controller zodat je gelijk aan de slag kan.
Wil je deze bundel aanschaffen, dan zul je helaas een kort reisje naar het buitenland moeten maken. Deze Xbox One najaarsbundel komt namelijk niet naar Nederland, maar wel naar buurland Duitsland. Verder is een Europese prijs nog niet bekend, maar in Amerika gaat de bundel 349 dollar kosten.
79528 1

4. Forza Motorsport 6 Special Edition bundel

Toegegeven, deze bundel is al een paar weken uit. Toch vond de release van deze bundel in het najaar plaats en verdient de Forza Motorsport 6 bundel dus zeker een plek in de top 5 Xbox One najaarsbundels.
Deze bundel komt met een speciale Xbox One, geheel in Forza stijl. Dit is dus zeker een must have voor Forza-fans. De console en bijbehorende controller zijn blauw van kleur en uitgerust met het Forza logo.
Naast het strakke uiterlijk, zijn specs natuurlijk ook belangrijk. Deze Xbox One beschikt over een harde schijf van 1TB, dus je krijgt genoeg ruimte om veel games op het apparaat te installeren. Verder bevat de bundel een draadloze controller, een headset om te chatten, een HDMI kabel een downloadcode voor Forza 6 Motorsport. De bundel kost 449 euro.
79529 1

3. Fallout 4 bundel

Vandaag is de Xbox One Fallout 4 bundel onthuld door Microsoft. Deze bundel bevat een standaard Xbox One console met een harde schijf van 1TB, en natuurlijk de game Fallout 4. Ook komt de bundel met een downloadcode voor Fallout 3.
Deze bundel komt in november uit en gaat waarschijnlijk 399 euro kosten. Het is nog niet helemaal duidelijk of deze bundel ook naar Nederland komt, maar hij is in ieder geval wel in België verkrijgbaar. Wil je dus zeker zijn dat je deze bundel binnenhaalt, dan zul je binnenkort een tripje over de grens moeten maken.
79530

2. Rise Of The Tomb Raider bundel

De nieuwe Rise Of The Tomb Raider bundel is deze week onthuld door Microsoft, en komt op 3 november uit. Deze bundel is een echte must voor de doorgewinterde Tomb Raider fans, aangezien het pakket zowel de game Tomb Raider: Definitive Edition als de nieuwe Rise Of The Tomb Raider zal bevatten.
Naast de bovenstaande games bevat de bundel een 1TB Xbox One console, een draadloze controller, een exclusief Tactical Survival Kit Content Pack voor Rise Of The Tomb Raider en een HDMI kabel. De bundel kost 399 euro en is nu alvast te pre-orderen.
79531

1. Halo 5: Guardians bundel

Denk je aan Xbox, dan denk je aan Halo. De Halo 5 Guardians Limited Edition bundel is daarom dus dé ultieme Xbox One najaarsbundel. Deze bundel bevat een gelimiteerde Xbox One, die door de zilvere kleur met blauwe accenten een vrij futuristisch uiterlijk heeft. Bovendien beschikt ook deze bundel over een console met 1TB aan geheugen, dus je kan mooi zonder moeite de vrij grote Halo The Master Chief Collection installeren.
Verder bevat de bundel een speciale zilveren Halo 5 draadloze controller, geheel in dezelfde stijl als de console. Ook vind je een HDMI kabel en een headset in de bundel.
Bovendien is de bundel uitgerust met een downloadcode voor Halo 5: Guardians Limited Edition, wat de volgende content biedt: een unieke steelbook, een Warzone REQ bundel, een Halo animatieserie, een Guardian model, geheime orders van Spartan Locke en dossiers over Blue Team en Fireteam Osiris.
Deze bundel is wel de duurste van alle Xbox One najaarsbundels, met een prijskaartje van 499 euro. Maar even eerlijk: de bundel is dit bedrag voor elke Halo-fan dubbel en dwars waard, toch?