Beste Valentijnsdag cadeaus voor hem - Omdat hij de liefste is

  Valentijnsdag, de dag dat je jouw partner kunt laten zien dat hij of zij jouw lieveling is. Tegenwoordig gebeurt dit vaak door middel van cadeautjes, maar het kan erg lastig zijn om iets te bedenken. Vooral aangezien we net de feestdagen gehad hebben. Daarom hebben wij de beste Valentijnsdag cadeaus voor hem op een rijtje gezet.

  Megagadgets

  10. Blikjespers

  Dit is een multifunctioneel cadeau op twee verschillende manieren. Het cadeau heeft meerdere functies, je kunt de Blikjespers namelijk gebruiken om lege blikjes samen te persen zodat deze minder ruimte innemen en om flesjes te openen. Bovendien is het makkelijk aan de muur te monteren, waardoor je een handige plek kunt uitkiezen om het apparaat op te hangen.

  Daarnaast nemen de lege blikjes na gebruik van de Blikjespers minder ruimte in, waardoor je langer kunt doen met een vuilniszak en dus ook minder vaak het vuilnis naar buiten hoeft te brengen. Dit is dus een van de beste Valentijnscadeaus voor hem, vooral als hij een beetje lui is en niet al te graag heen en weer loopt.

  Je kunt de Blikjespers in huis halen voor slechts 7,95 euro bij Megagadgets.

  Coolgift

  9. Koelkast Kluis

  Een bekend discussiepunt tussen mensen die in een huis wonen is: “Heb jij dit op gegeten/op gedronken?”. Dit hoeft niet langer een probleem te zijn, want door het geven van deze koelkast kluis kan jouw partner duidelijk maken wat van hem is. Ergens is het natuurlijk jammer dat je niet meer stiekem gebruik kunt maken van zijn etenswaren, maar dat is beter dan kibbelen over iets wat je hebt opgegeten.

  Daarom is dit niet alleen een koelkast kluis, maar ook nog eens een oplossing voor ruzies in de toekomst. Daarom is dit een van de beste Valentijnsdag cadeaus voor hem. Als hij nou degene is die altijd jouw eten steelt, kun je het cadeau voor jezelf gebruiken en zeggen dat je cadeau aan hem minder ruzie is. Of hij kan het altijd nog op werk gebruiken als het probleem daar ligt. Multifunctioneel!

  Je kunt de koelkast kluis in huis halen voor 18,95 euro bij Coolgift.

  Coolgift

  8. Game Boy wekker

  Niet iedereen is vrolijk in de vroege ochtend, maar voor een old school gamer kan dit een enorme hulp zijn. Het vrolijke deuntje van Super Mario Land zou elke gamer op kunnen vrolijken en motivatie kunnen geven om aan de dag te beginnen. Daarnaast brengt deze wekker in de vorm van een Game Boy ook nog eens nostalgische gevoelens bij hem op, elke keer dat hij hem aan of uit zet.

  Deze factoren maken dat de Game Boy wekker een van de beste Valentijnsdag cadeaus voor hem kan zijn. De wekker werkt op een handige manier, op AA-batterijen zodat hij niet uitvalt bij stroomuitval en is het perfecte cadeau voor een gamer. Nooit geen ochtendhumeur meer in de vroege ochtend, voortaan is hij net zo vrolijk als de Mario-games.

  Je kunt de Game Boy wekker in huis halen voor 29,95 euro bij Coolgift.

  7. Bioscoopbon

  Jij en je partner kunnen natuurlijk naar de bioscoop samen, maar een bioscoopbon als cadeau geven kan ook onwijs leuk zijn. Misschien kan hij dan ook een keer naar de bioscoop met een familielid of met vrienden, waardoor hij een gezellige avond heeft en jij misschien een avond met de meiden kunt gaan stappen.

  Daarom denken wij dat dit een van de beste Valentijnsdag cadeaus voor hem is, het is belangrijk om je eigen ding te kunnen blijven doen. Mocht hij toch graag met jou naar de bioscoop willen, kan hij altijd nog die cadeaukaart gebruiken voor een gezellig avondje uit. De keuze is compleet aan hem.

  Bij de bioscoopbon kun je zelf beslissen hoeveel geld je op de kaart zet.

  Coolgift

  6. Mystical Fire

  Er zijn veel mannen en jongens die gek zijn op kampvuurtjes. Nu kunnen deze gezellige avonden van warmte nog mooier worden met deze magische zakjes. De stoffen die een zakje bevat zorgen ervoor dat de vlammen zullen dansen in prachtige regenboogkleuren, waardoor je geliefde zich zal voelen als een heuse tovenaar.

  Bij de bestelling worden er tien zakjes geleverd, waardoor je tien keer kunt genieten van gekleurde vlammen. Helaas kun je geen marshmallow roosteren boven dit regenboogfeest, want het is niet de bedoeling dat er eetbare producten boven het gekleurde vuur worden gehouden. Desondanks denken wij dat dit een van de beste Valentijnsdag cadeaus is voor hem.

  Je kunt Mystical Fire in huis halen voor 16,95 euro bij Coolgift.

  Coolgift

  5. Anti-stress Enter Key

  Als je geliefde zich erg gestrest voelt over school of over zijn kantoorbaan. Soms stroomt zijn hoofd helemaal over en wil hij het liefst iets slaan. Laat hem dit niet opkroppen en in een slecht humeur komen, geef hem iets om op te slaan! De toets heeft ook nog eens nut, zodra je hem aansluit met de USB-port neemt hij de taak van de Enter over.

  Op deze manier zullen er een stuk minder toetsenborden sneuvelen, je kunt op deze toets namelijk zo hard rammen als je wil. Naast het feit dat het lekker is om je woede in kwijt te raken, is het ook nog eens leuk om te doen. Daarom is dit een van de beste Valentijnsdagcadeaus voor hem want wat is een beter cadeau dan een goed humeur?

  Je kunt de Anti-stress Enter Key in huis halen voor 19,95 op Coolgift.

  XGN

  4. Xbox/PlayStation Giftcard

  Bij dit cadeau ligt het eraan of hij een Xbox of een PlayStation liefhebber is, maar bij een gamer zit je met zo’n cadeaukaart altijd goed. Soms is het moeilijk om bij te houden welke games je partner allemaal zou willen hebben en dit is de oplossing. Op deze manier kan hij zelf uitzoeken welke game een goede aankoop is.

  Daarom is een Xbox/Playstation giftcard een van de beste Valentijnsdag cadeaus voor hem. Op deze manier is hij zo blij als maar kan, want hij heeft precies wat hij wil. Met een beetje mazzel koopt hij een game die je met zijn tweeën kunt spelen, zodat jullie er samen ook nog een ontzettend gezellige avond aan over houden.

  Op bol.com is een PlayStation Giftcard van 20 euro, een PlayStation Giftcard van 50 euro en een Xbox Giftcard van 50 euro te koop.

  Coolgift

  3. Magische Bierboom

  Dit cadeautje kan enorm veel rommel schelen op een leuke manier. Ook is het nog een stukje decoratie in je huis, dat mooier wordt naarmate er meer rommel opkomt. Wel een specifiek soort rommel, namelijk bierdopjes. Het is een kaal boompje dat groener wordt naarmate er meer bierdopjes op worden gegooid.

  De magneet in de Magische Bierboom is sterk genoeg voor zestig bierdopjes, dus na aanschaf hebben jullie gegarandeerd een netter huis. Het hoeft ook niet eens alleen voor bierdopjes te zijn, de bierboom is niet racistisch onder de metaalsoorten. Zolang het een metalen dopje is, zal deze boom een rots in de branding zijn. Daarom is het een van de beste Valentijnsdagcadeaus voor hem, jullie zullen beiden nooit meer op een scherpe dop staan.

  De Magische Bierboom is te koop op Coolgift voor 19,95 euro.

  Coolgift

  2. Luie Prismabril

  Iedereen kent het gevoel wel, je wil in de avond nog even wat lezen op je telefoon of in een boek, maar het is veel te vermoeiend om je hoofd zo te positioneren. Dit is een van de perfecte Valentijnsdag cadeaus voor hem, want wij hebben de oplossing gevonden. De Luie Prismabril zorgt ervoor dat je in alle comfort kunt liggen en lezen zonder een nekhernia op te lopen.

  Het is geen droom, je kunt écht gewoon lekker gaan liggen in bod, op een manier waarop je normaal gesproken ook lekker zou gaan slapen. Zet de bril op en je hoeft je telefoon of je boek nooit meer gek te positioneren. Geen last meer van je ellebogen of je nek. De glazen in de bril zijn perfect gespiegeld zodat je de tekst altijd perfect kunt zien, zelfs als je naar het plafond kijkt.

  Je kunt de Luie Prismabril bestellen op Coolgift voor 14,95 euro.

  Megagadgets

  1. Smartphone Camera Lens

  Soms staan de prachtige dingen in het leven op de achtergrond, niet in de schijnwerpers. Het kan soms lastig zijn om deze mooie dingen vast te leggen op camera als ze te ver weg zijn, want inzoomen op je telefoon verpest snel de kwaliteit van de foto. Dit is een van de beste Valentijnsdag cadeaus voor hem, want dit is de oplossing voor dat probleem.

  Je kunt de Smartphone Camera Lens gemakkelijk installeren op je telefoon, waardoor je bijvoorbeeld prachtige vakantiefoto’s kunt maken. In het pakket zit een 3 in 1 lens, waardoor je macro, fish eye en wide angle foto's kunt maken. Het kan een prachtig begin zijn van een fotografie hobby, wat ook voordelig kan zijn voor jou. Bovendien heb jij hem dan een mooie opstap gegeven.

  Je kunt de Smartphone Camera Lens bestellen op Megagadgets voor 7,95 euro.

  Beste Valentijnsdag cadeaus voor hem

  Dit waren de beste Valentijnsdag cadeaus voor hem op een rijtje, er zitten een hoop praktische en leuke gadgets tussen. We hebben ook nog een artikel geschreven met de beste Valentijnsdag cadeaus voor vrouwen, want ook zij vinden het fijn om te worden verwend. Mocht je uit deze artikelen niks kunnen halen, kijk dan in ons lijstje met de top 10 toffe gadgets onder de 50 euro. Fijne Valentijnsdag!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.