Dit zijn de beste Super Smash Bros fighters volgens jullie

  De beste Super Smash Bros fighters zijn volgens jullie deze! Super Smash Bros Ultimate werd tijdens E3 2018 aangekondigd en zorgde voor veel vreugde. Alle personages die ooit in Smash zaten keren terug en dus wilden wij weten wie de beste Super Smash Bros fighters zijn.

  Met meer dan zestig fighters om uit te kiezen en een scala aan fantastische personages was de keuze moeilijk te maken. Was het Cloud uit Final Fantasy VII of misschien wel bekende boef Bowser? Dit zijn de fighters uit Super Smash Bros waar jullie op gestemd hebben!

  5. Mewtwo

  Op de vijfde plaats is Mewtwo beland, die al sinds Super Smash Bros Melee het strijdtoneel onveilig maakt. Hij mocht Brawl dan wel uitgezeten hebben, maar dat mag de pret niet drukken. De schurk uit de allereerste Pokémon film en kloon van Mew heeft een gevaarlijke moveset waar jullie wel raad mee weten.

  Het personage speelt een beetje langzaam, maar heeft een aantal dodelijke aanvallen zoals Shadow Ball. Hij wordt door de competitive spelers tegenwoordig beschouwd als één van de betere vechters dankzij een aantal patches. Opvallend is wel dat Mewtwo alleen nog nooit vanaf het eerste moment speelbaar is geweest, want in Melee moest je hem eerst vrijspelen en hij kwam in Smash for Wii U en 3DS uit als DLC.

  Nintendo

  4. Young Link

  Nostalgie is een fantastisch fenomeen en waarschijnlijk is een aantal van jullie met de aankondiging van het Smash Ultimate roster erg blij geworden. Eén van jullie favoriete Smash Bros fighters keert namelijk terug naar Smash. Young Link was tot nu toe alleen maar een speelbaar personage in Super Smash Bros Melee, maar daar komt nu verandering in.

  Het was destijds al een vreemde toevoeging, want Link zat al in het spel. Young Link was alleen een stuk kleiner, sneller en lichter. Dit zorgde ervoor dat hij moeilijk te raken was, maar als het om aanvallen ging maakte hij niet de beste indruk. Hij was namelijk ook zwakker waardoor je meer tijd nodig had om mensen van het veld af te smashen.

  Nintendo

  3. Captain Falcon

  Er gaat niets boven de originele personages en daar lijken jullie het mee eens te zijn. Captain Falcon is volgens jullie één van de beste Super Smash Bros fighters en dat is niet zo verwonderlijk. Hij heeft immers één van de coolste aanvallen die een personage kan hebben, namelijk de Falcon Punch!

  Sindsdien heeft Captain Falcon in elke versie van Smash zijn opwachting gemaakt in elke incarnatie van Super Smash Bros en dat zal niet anders zijn in Ultimate. Hij is vooral geliefd wegens zijn snelle reflexen en krachtige aanvallen. Hij mag sinds Melee weliswaar wat minder krachtig zijn, maar dat maakt voor jullie niets uit. Hij blijft voor jullie één van de beste Super Smash Bros fighters.

  Nintendo

  2. Yoshi

  Net als Captain Falcon is Yoshi al sinds Smash voor het eerst uitkwam een onderdeel van Super Smash. De kleine groene dino was het waarschijnlijk zat om in de afgrond gedumpt te worden door Mario, dus nam hij het heft in eigen handen om hem een kopje kleiner te maken. Al zijn bekende moves waren te vinden, zoals fighters in eieren stoppen.

  Hij wordt gezien als één van de beste Super Smash Bros fighters dankzij zijn unieke moveset. In plaats van een normale dubbele sprong, zweeft hij een korte tijd omhoog waardoor hij zichzelf beter veilig kan stellen. Ook is hij donders goed in het uitschakelen van zijn tegenstanders.

  Nintendo

  1. Link

  De beste fighter in Super Smash Bros is volgens jullie Link. Zijn jongere versie trof je eerder al aan op de lijst, maar het is de oorspronkelijke held uit Hyrule die bij jullie bovenaan het lijstje staan. Link heeft zijn opwachting gemaakt in elke Super Smash Bros game en krijgt voor de nieuwe game een toepasselijke nieuwe look.

  Hij gaat namelijk lijken op de Breath of the Wild versie van Link en daarmee gepaard krijgt hij nieuwe aanvallen. Zijn bommen zijn nu namelijk te ontsteken op afstand en zijn Final Smash is ook anders. Nu krijgt hij daardoor namelijk zijn Ancient Bow en Ancient Arrows om tegenstanders mee van de baan te schieten.

  Volgens jullie zijn dit de beste Super Smash Bros fighters!

  Volgens jullie zijn dit de beste Super Smash Bros fighters, maar er zijn natuurlijk nog veel meer. Super Smash Bros. Ultimate was ook aanwezig op de E3 2018 en in onze Super Smash Bros Ultimate Hands-On kun je alles lezen over de game.

  Super Smash Bros. Wii U

  Verkijgbaar vanaf 28 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.