Wie is de beste sidekick in een game? - XGN Doe Mee

  De kerstvakantie nadert en de XGN Doe Mee snakt zelf ook naar een goede week gamen. Tot die tijd ondervragen wij jullie over wie nou de beste sidekick in een game is en blikken we even terug op vorige week.

  De laatste keer vroegen wij wat jullie nu de beste game van dit jaar vonden. De eindejaarslijstjes vliegen ons namelijk om de oren en ook mogen jullie weer stemmen op de XGN Game Awards. Maar wij bij de XGN Doe Mee willen juist weten waarom jullie een game dé game van het jaar vinden. En deze keer krijgt dmb97 die eer:

  dmb97 - Level 1

  The Witcher 3 staat op eenzame hoogte op nummer 1. Daar heb ik zoveel uur inzitten dat als ik betaald zou worden per uur ik zes maanden niet hoefde te werken en dan kan leven als een prins. Fallout 4 en MGS5 zijn een hele goede nummer 2 en 3, kan alleen niet beslissen wie 2 of 3 is.

  Erg visueel plaatj dmb97, dank daarvoor. Het lijkt toch wel een strijd te zijn tussen The Witcher 3 en Fallout 4, al doken Until Dawn, het eerdergenoemde Metal Gear Solid 5 en ook Star Wars Battlefront op. Of het bij de XGN Game Awards ook tussen deze games gaat, is echter nog maar de vraag. De Doe Mee houdt zich afzijdig, want diens favorieten van dit jaar zal ook wel relatief snel verschijnen.

  Maar genoeg daarover, tijd voor de stelling van deze week. Mede door een update van Microsoft van de afgelopen week kwam de Doe Mee ineens op een idee: de beste compagnons in games. Jouw trouwe hulpje, of dat nu een viervoeter is of een AI. De vraag is dan ook:

  Wie is de beste sidekick in een game?

  We kennen natuurlijk die klassiekers: Cortana uit Halo, Dogmeat uit de Fallout-reeks en anders Clank uit Ratchet & Clank. Maar wie, of wat zelfs, is nu die beste sidekick in een game? Is het één van die eerdergenoemde personages of heb jij zelf warmere herinneringen aan iemand anders?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM hij/zij/wat/dat de beste sidekick in een game is. Zien we jullie volgende week weer bij een gloednieuwe XGN Doe Mee. Fijn weekend gewenst!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.