Dit zijn jullie favoriete Sex Education characters

  De serie Sex Education is nu op Netflix te kijken. Vorige week vroegen wij wie jullie favoriete characters zijn uit de Netflix Original, Sex Education. Lees hier de volledige uitslag van de poll van vorige week. In Sex Education start Otis een praktijk op waar hij leerlingen van seks-problemen afhelpt,

  5. Adam Groff

  Op nummer vijf van meest favoriete Sex Education characters staat Adam Groff. De zoon van de directeur van de school heeft een zeer slechte relatie met zijn vader. In de serie wordt hij als een echte pestkop neergezet, maar dit krijgt naarmate de afleveringen vorderen een compleet andere wending.

  Voor Eric, één van de hoofdpersonen is Adam een grote bedreiging. Eric is namelijk homoseksueel en Adam vindt het maar al te leuk om hem lastig te vallen. Adam heeft de laatste plek in onze poll ingenomen.

  4. Lily Iglehart

  De sex-geobsedeerde Lily staat op de vierde plaats van meest favoriete Sex Education characters. Maar al te graag wil Lily het bed induiken om haar maagdelijkheid te verliezen. Het maakt haar niet eens uit met wie zij dit doet. Zo probeert zij dit ook met Otis, maar dit gaat compleet mis.

  Hiernaast houdt Lily zich bezig met haar eigen stripboek, waar zij verhalen maakt van ruimtewezens die zich bezighouden met seksuele praktijken. Het liefst stapt zij zelf in dit stripboek waar de hoofdpersoon wel geluk heeft, maar jammer genoeg moet zij nog even doorzoeken naar de juiste partner.

  3. Otis Milburn

  Op de derde plaats van onze Sex Education characters staat de hoofdpersoon Otis Milburn. Samen met Maeve Wiley start hij een praktijk op school waar hij leerlingen afhelpt van hun seksuele problemen. Door de wijsheid van zijn moeder, die een echte sekstherapeute is rolt het geld al snel binnen in de praktijk.

  Otis heeft zelf alleen ook een klein probleempje. Hij kan zichzelf maar niet bevredigen. Andere mensen kan hij helpen, maar het lijkt erop dat zijn probleem ergens anders vandaan komt. Hoe de praktijk in school loopt en of Otis het ooit gaat lukken om zijn eigen zaakje te helpen zie je in Sex Education op Netflix.

  2. Maeve Wiley

  De rebelse Maeve Wiley staat op de tweede plaats van meest favoriete Sex Education characters. Maeve regelt de klanten voor de sekstherapie en regelt de geldstroom die zij hieraan te danken hebben. Op school staat Maeve bekend als een buitenbeentje, waar mensen vaak bang voor zijn.

  Wat mensen niet achter haar denken is dat Maeve een extreem slim kind is. Zo helpt zij Adam met het opstellen van een werkstuk, waarmee hij een prijs wint. Maeve krijgt hier totaal geen credits voor en blijft het buitenbeentje.

  1. Eric Effiong

  Op nummer één van de meest favoriete Sex Education characters staat Eric Effiong. De homoseksuele jongen is de beste vriend van Otis. Hij is ook de enige die hem accepteert en wordt gepest door veel andere studenten. Eric heeft vooral problemen met zijn ouders, die niet weten dat hij homoseksueel is.

  Eric heeft zelf geen problemen met zijn geaardheid en negeert vaak de beledigingen die naar zijn hoofd worden gegooid. Jammer genoeg wordt hij op een gegeven moment zo lastiggevallen dat de situatie escaleert en er rake klappen worden uitgedeeld. Eric is een zeer geliefd personage en staat terecht op de eerste plaats.

  Favoriete Sex Education characters

  Dit zijn jullie meest favoriete Sex Education characters. De Netflix Original is nu te bekijken en heeft 1 seizoen. Wat misschien opvalt is dat de hoofdpersoon net de derde plaats haalt in onze poll. Dit bewijst wel dat bijkarakters net zo sterk kunnen zijn als de hoofdpersoon.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.