Top 10 beste series die niet op Netflix staan - Deze willen wij zien!

Article
dinsdag, 26 juni 2018 om 12:37
series die we op netflix willen zien 134584 2
Netflix zit vol goede series, maar helaas zijn er ook veel te veel series die er niet op staan. Heel zonde! Wij hebben genoeg ideeën van welke series Netflix zou moeten toevoegen. Dit is de top 10 beste series die niet op Netflix staan, maar die wij wel willen zien!

10. Drop Dead Diva (2009)

In Drop Dead Diva volgen we supermodel Deb, die na een auto ongeluk komt te overlijden. Ze komt terug in het lichaam van de lompe en grote Jane, die op hetzelfde moment als zij overlijdt. Jane is een advocate op hoog niveau en niemand weet dat ze is verwisseld van lichaam, en dat moet ze ook stil zien te houden.
Maar Jane en Deb hadden best veel met elkaar gemeen, Jane was namelijk collega's met Deb haar vriend die zwaar aan het rouwen is. Ze kan hem niet vertellen dat zij eigenlijk Deb is, maar dan in een ander lichaam. Ze ziet iedereen om haar heen rouwen om haar, terwijl ze er gewoon nog is: alleen dan in een ander lichaam. Ze vertelt haar geheim alleen aan haar beste vriendin Stacey.
Deze serie is hilarisch, maar er komen ook wat emotionele momenten voorbij. Het is vooral een hele leuke komedie. Deze zouden we graag op Netflix zien!
134613

9. LOST (2004)

In de eerste aflevering van deze spannende serie word je al gelijk vastgegrepen en word je gedwongen om verder te kijken. Een vliegtuig stort neer op een onbewoond eiland en alle passagiers zitten met elkaar opgescheept. Niet iedereen heeft het ongeluk overleefd en misschien nog wel het ergste: een terugweg naar huis is ook nergens te bekennen.
Het ziet er niet naar uit dat binnenkort naar huis kunnen, dus ze moeten er het beste van zien te maken. De passagiers, die vreemdelingen zijn voor elkaar, moeten zien te overleven op een onbewoond eiland zonder regels, voedsel of enige vorm van een samenleving.
De verhaallijn klinkt misschien heel basic: een vliegtuig dat neerstort op een eiland. Maar LOST is alles behalve basic, en de serie zit vol met mysteries en vragen die je niet ziet aankomen. En ondanks dat de serie al 14 jaar oud is, is hij nog steeds ijzersterk en zouden we hem graag willen bingen op Netflix.

8. Glee (2009)

Misschien wel de grootste meidenserie in deze lijst is Glee. Een serie die zich afspeelt op high school met vooral veel zingen, dansen en drama. Lekker typisch en een echte guilty pleasure, maar soms houden we daarvan. In deze serie volgen we de musicalclub van de William McKinley High School, genaamd Glee.
Een groep scholieren start samen met hun docent het koor, maar docent atletiek Sue lijkt hier niet blij mee te zijn. De footballers en cheerleaders zijn toch veel belangrijker dan een stelletje dansende leerlingen op een podium? Binnen de school ontstaat een strijd en de Glee Club moet zichzelf bewijzen. Daarnaast zien we in de serie ook veel high school drama zoals volwassen worden, verliefd zijn, en natuurlijk moeten daarnaast ook nog goede cijfers gescoord worden.
Glee is een superleuke serie die lekker wegkijkt. Perfect om te bingen op een regenachtige dag!
134619

7. Grey's Anatomy (2005)

Deze serie zien we al jarenlang voorbijkomen op de Nederlandse tv, en zal er dan ook voor velen bekend uit zien. Het is een echte soap: misschien wel de grootste soap die we kennen en een echte vrouwenserie met heel veel drama. Grey's Anatomy is een ziekenhuisserie die zich afspeelt rondom de groep dokters en zusters in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle. In de serie volgen we voornamelijk Meredith Grey, een assistente chirurgie in het ziekenhuis.
Een van de voordelen aan de serie is dat het ontzettend veel afleveringen heeft, er zijn namelijk al 14 seizoenen en de serie loopt nog steeds. Genoeg om te kijken en vooral lekker om even tussendoor te kijken dus. Een beetje vergelijkbaar met series als Friends, alleen dan met iets meer drama en een hoger soap-gehalte.
134621

6. Dexter (2006)

Deze serie heeft al een tijdje op Netflix gestaan, maar is er later weer afgehaald. Super zonde, want Dexter is leuk! Dexter heeft een moeilijke jeugd gehad en is zijn beide ouders verloren op jonge leeftijd. Op dit moment is hij werkzaam bij de politie van Miami, maar hij draagt een zwaar geheim met zich mee. Dexter is namelijk een seriemoordenaar.
Niemand weet hiervan, behalve zijn adoptievader Harry Morgan, die zelf politieman is. Zodra hij Dexter's psychopatische neigingen doorhad, moest hij er wat aan doen. Hij heeft Dexter geleerd dat hij alleen mensen mag vermoorden 'die het verdienen'. En dus vermoordt Dexter alle seriemoordenaars en andere zware criminelen die op vrije voet rondlopen. Hij heeft van Harry geleerd hoe hij zijn neigingen moet onderdrukken en zich 'normaal' moet gedragen.
Dexter is een spannende thrillerserie met maar liefst acht seizoenen.
134623

5. Freaks and Geeks (1999)

Ook Freaks and Geeks stond een tijdje geleden nog op Netflix, maar is verwijderd. En we snappen niet waarom, want deze serie is echt super. Het is een echte klassieker en onder andere James Franco, Seth Rogen en Jason Siegel spelen een grote rol.
Het leven op de middelbare school is maar raar. Óf je hoort bij de freaks of je bent een echte nerd, een geek. Daar zit niks tussenin. Lindsey sluit zich aan bij de freaks, een groepje klasgenoten dat altijd rokend en smokend rondhangt in het winkelcentrum. Haar broertje Sam is een van de geeks die elke middag na school met elkaar gaat gamen en stripboeken lezen. Maar allebei vinden ze de stereotypering nergens op slaan, maar toch doen ze eraan mee. Dat noemen we groepsdruk.
De serie is superleuk om naar te kijken, en is een grappige coming of age. Heel zonde dat Netflix deze heeft verwijderd, we zouden hem graag terugzien!
134624

4. The Big Bang Theory (2007)

De vier vrienden Leonard, Sheldon, Howard en Rajesh werken voor Caltech. Het zijn allemaal echte geeks en Leonard, Sheldon en Rajesh hebben net hun master in natuurwetenschap behaald en Howard heeft een master in engineering. Stuk voor stuk hebben ze een hoog IQ, een grote liefde voor wiskunde en in hun vrije tijd spelen ze samen games of lezen ze stripboeken.
Leonard en Sheldon zijn roommates, en op een dag komt de knappe (maar iets minder snuggere) Penny tegenover hen wonen. Penny is misschien wat minder slim, maar heeft wel veel meer sociale vaardigheden dan de jongens. Ze is naar Los Angeles gekomen om haar droom als actrice werkelijkheid te maken. Leonard is helemaal verliefd op haar, maar ze ligt te ver buiten zijn bereik. Althans, dat denkt hij.
The Big Bang Theory is een grappige sit-com en perfect om te bingen tijdens een middagje bankhangen. En genoeg om te kijken, want de serie bestaat uit 11 seizoenen.
134626

3. Parks and Recreation (2009)

In deze serie volgen we Leslie Knope, gespeeld door Amy Poehler. Ze is directeur van de Parks and Recreation-afdeling in Pawnee, het fictieve stadje in Indiana. In het begin van de serie neemt ze een project aan om een groot bouwterrein in de stad te veranderen in een park. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want Leslie en haar team lopen tegen allerlei problemen aan en lijken niet echt voortgang te boeken.
Deze serie is hilarisch en zeker een aanrader! Wij begrijpen niet waarom hij (nog) niet op Netflix staat.
134627

2. The Simpsons (1998)

Wie kent The Simpsons niet? Ze zijn veel meer dan alleen een serie, de gele figuren zijn uitgegroeid tot een hele franchise en hebben ook een eigen film. De roze donut van Homer is iconisch!
In de serie volgen we de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Ze maken genoeg grappige dingen mee en de serie is gewoon leuk om naar te kijken. De serie bestaat inmiddels uit 21 seizoenen met in totaal meer dan 400 afleveringen.
De animatieserie is gewoon heel grappig en hoort volgens ons thuis op Netflix.
134629

1. Game of Thrones (2011)

Deze zagen we misschien allemaal wel aankomen, maar wij missen Game of Thrones het meest op Netflix. Maar dit kunnen we ook gelijk uit ons hoofd zetten, want de serie is van HBO en dat is een van de grootste concurrent van Netflix. Helaas, maar dat maakt de serie natuurlijk niet minder leuk.
De serie is één grote machtstrijd om de ijzeren troon tussen zeven adellijke families. Het verhaal speelt zich af op het fictieve continent Westeros. Robert Baratheon is koning van Westeros, maar merkt dat zijn ijzeren troon enorm gewild is. En om het nog allemaal wat erger te maken, wordt Westeros ook regelmatig aangevallen door het Noorden.

Meer zoals beste series die niet op Netflix staan

Op Netflix staan natuurlijk ook een heleboel series waar we heel blij mee zijn! Bekijk hier de 10 beste series op Netflix op dit moment. Sommigen kan je ook beter overslaan. Bekijk hier de 10 slechtste series op Netflix.

Populair Nieuws