De beste PS5 singleplayer game volgens de XGN redactie!

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden ‘beschikbaar’ op de markt en de line-up aan games wordt ook steeds groter. Spelers hebben daardoor nu een mooi scala aan singleplayer en multiplayer games om uit te kiezen. Maar wat is nu de beste PS5 singleplayer game? Die vraag heb wij voorgelegd aan onze redactie!

  Luuc ten Velde - Marvel’s Spider-Man Miles Morales

  De beste singleplayer game voor de PlayStation 5 is voor mij persoonlijk Marvel's Spider-Man Miles Morales. De game is een stukje korter dan Marvel’s Spider-Man, waardoor het tempo non-stop is en het is alsof je een achtbaanrit meemaakt. Dit is alleen wel een achtbaanrit waarbij je hier en daar traantjes weg moet pinken, want de emotionele snaar wordt op fantastische wijze geraakt. Combineer het met de fantastische gameplay en je komt uit op één van de beste games op de PlayStation 5.

  Roland Janssen - Demon’s Souls Remake

  Ik denk dat de beste PS5 singleplayer game op dit moment toch wel de Demon's Souls Remake is. De game zit uitzonderlijk goed in elkaar en biedt de moeilijkheidsgraad die je verwacht van een Souls game. Er is wel een kanttekening te plaatsen voor games die een PS5 upgrade hebben gehad zoals God of War, die toch wel heel lekker draait op de PS5, maar als echte PS5 exclusieve singleplayer game gaat de kroon toch echt naar Demon's Souls.

  Mark Zwartkruis - Marvel’s Spider-Man Miles Morales

  De beste singleplayer-ervaring op de PS5 is Marvel’s Spider-Man Miles Morales. Waar ik eerst bang was voor een slappe kopie van de heerlijke PS4 game, weet Miles Morales gelukkig te verrassen. Het spel heeft een eigen vibe en spelen met Miles voelt anders dan spelen met Peter Parker. Deze game snapt hoe Spider-Man werkt en wat Spiderfans willen zien. We begonnen in de PS4 titel met Peter als een ervaren superheld die hoog in de lucht hangt, terwijl de jonge Miles nog veel te leren heeft en begint in de metro tussen de mensen. Daar vindt hij langzaam zijn plek als de friendly neighbourhood spinnenman.

  Ben je meer van de multiplayer games en wil je weten welke games je het beste samen en tegen je vrienden kan spelen? Check dan ook welke PS5 multiplayer games de kroon spannen volgens onze redactie!

  Marvel's Spider-Man - Miles Morales

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.