De beste PS4 exclusives voor 2019 - Wat je dit jaar nog kunt spelen op je PlayStation!

  Hoewel Sony zelf niet aanwezig was op E3 2019, kunnen we de PlayStation 4 natuurlijk net vergeten. Na de Xbox One en Switch exclusives zetten we daarom ook ook de beste PS4 exclusives voor 2019 op een rijtje.

  3. Judgment - 25/6/2019

  Judgment is in Japan al een tijdje uit, maar een wereldwijde release komt nu pas. Als je bekend bent met de Yakuza games zal de setting van Judgment je bekend voor komen. Judgment is namelijk een spinoff van de Yakuza serie.

  Je speelt als een privédetective die een seriemoordzaak op moet lossen. Natuurlijk maak je daarmee ook vijanden, dus er is een gevechtssysteem. Dat systeem heeft twee stijlen, één voor vijanden in groepen en de andere voor één op één gevechten. Al dat vechten moet je natuurlijk ook afwisselen met detectivewerk, anders kom je de crimineel nooit op het spoor.

  Judgement moet op 25 juni uitkomen, exclusief voor de PlayStation 4. Daarmee ligt de game al snel in de winkels.

  PlayStation Europe

  2. MediEvil - 25/10/2019

  De tweede game op onze lijst met PS4 exclusives voor 2019 is MediEvil. Als die naam bekend klinkt komt dat waarschijnlijk doordat het een remake is van MediEvil uit 1998. De oorspronkelijke game is dus al meer dan twintig jaar oud. Omgerekend in PlayStations is dat dus drie PlayStations geleden!

  Het zal je dan ook niet verbazen dat het geen remaster is, maar een volledige remake. Je kunt het oorspronkelijke avontuur van Sir Daniel Fortesque helemaal opnieuw beleven. Dezelfde hack-and-slash actie, maar met volledig nieuwe graphics, en vermoedelijk een moderne besturing.

  PlayStation

  1. Death Stranding - 8/11/2019

  Tijdens E3 2016 had Hideo Kojima een trailer die niemand echt begreep. Norman Reedus (bekend van The Walking Dead) was erin te zien, maar verder was het allemaal erg cryptisch. In de jaren die volgden kwamen er nog meer aankondigingen van beroemdheden die meewerkten aan de game. Een helder idee van waar de game over ging bleef uit.

  Meer dan een paar hints over het verhaal hebben we nog steeds niet, maar we weten nu wel wanneer we er zelf achter kunnen komen waar Death Stranding over gaat. Deze game komt in november uit. Als al dat mysterie rondom het verhaal van de game je nieuwsgierig heeft gemaakt is dit één van de PS4 exclusives voor 2019 die je niet wil missen.

  Dit zijn de PS4 exclusives in 2019

  Zoals we al zeiden komen er maar weinig PS4 exclusives in 2019. Toch zit er misschien wel iets voor je bij. Hoop je al jaren op de terugkeer van MediEvil, of wil je nu toch echt weten waar Death Stranding over gaat? Laat in de reacties weten welke PS4 exclusives jij gaat spelen.

  Judgment

  Verkijgbaar vanaf 25 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.