De beste Pirates of the Caribbean films volgens jullie!

Article
donderdag, 08 juni 2017 om 17:11
xgn google image
Vorige week vroegen wij jullie in een poll om op de beste Pirates of the Caribbean films te stemmen. De stemmen zijn nu geteld en het resultaat is bekend. Lees snel verder om te zien welke film op de eerste plek staat.

5. Pirates of the Caribbean On Stranger Tides (2011)

Met vijf films in de serie is het geen eer om achteraan in deze top 5 te staan. Er zal toch een film het minst leuk moeten zijn en volgens jullie is dat Pirates of the Caribbean On Stranger Tides. Deze film werd door slechts vier procent gezien als favoriet onder de stemmers. On Stranger Tides is het vierde deel uit de Pirates franchise.
In het vierde deel van de serie gaat Captain Jack Sparrow op zoek naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd. Dat kost hem enige moeite want zijn ex-vriendinnetje Angelica, de dochter van Blackbeard, zit achter hem aan. On Stranger Tides speelt zich veel af op een eiland en minder op zee, wat een van de minpunten werd bevonden van deze film.
112820

4. Pirates of the Caribbean Salazar's Revenge (2017)

De nieuwe Pirates of the Caribbean film die nu in de bioscoop draait, weet het niet heel goed te doen. Salazar's Revenge, ofwel Dead Men Tell No Tales in de rest van de wereld, is op de vierde plek geëindigd tussen de beste Pirates of the Caribbean films. Na de originele trilogie heeft de Pirates franchise moeite om dezelfde kwaliteit weer te bereiken.
In dit vijfde deel, dat veertien jaar na het eerste deel is uitgebracht, wordt Jack achterna gezeten door Captain Salazar. Toen Jack jong was heeft hij hem namelijk om het leven gebracht, maar zijn wraakgevoelens brachten hem terug tot leven. De enige oplossing die Jack en zijn crew kunnen bedenken is om de drietand van Poseidon te vinden, die Salazar van zijn vloek kan verlossen.
112821

3. Pirates of the Caribbean Dead Man's Chest (2006)

Het is een nek aan nek race geweest tussen de derde plek en de film op de tweede plek. Het scheelde lange tijd maar een paar stemmen, en het is uiteindelijk Dead Man's Chest geworden die aan het kortste eind heeft getrokken. De tweede film in de franchise stamt alweer uit 2006, maar verdient nog steeds een plekje tussen de beste Pirates of the Caribbean films.
In de tweede Pirates film leren we Davy Jones kennen, de kapitein van de Vliegende Hollander. Davy Jones zit achter Jack aan omdat Jack zijn kant van een deal niet nakomt. Een gigantische inktvis komt achter Jack, Will en Elizabeth aan die het einde betekent van Jack. Zijn crew besluit alles op alles te zetten om Jack terug te halen naar het land van de levenden.
112822

2. Pirates of the Caribbean At World's End (2007)

De film die de nek aan nek race gewonnen heeft is At World's End. Het derde deel in de Pirates serie wist maar net Dead Man's Chest achter zich te houden. Pirates of the Caribbean At World's End weet daarmee de tweede plek te bemachtigen tussen de beste Pirates of the Caribbean films.
In de derde film komen de negen piraten leiders bij elkaar om te overleggen wat er gedaan moet worden aan Davy Jones uit de tweede Pirates film. At World's End is vooral bekend door een grootschalige scène waarin schepen in een gigantische draaikol terecht komen maar wel door blijven vechten met elkaar.
112823

1. Pirates of the Caribbean The Curse of the Black Pearl (2003)

Er kan er maar een de beste zijn en volgens jullie is dat in de lijst met beste Pirates of the Caribbean films The Curse of the Black Pearl. Deze titel wist bijna de helft van alle stemmen in beslag te nemen, dus het is wel duidelijk dat het eerste deel uit de serie door jullie als beste wordt beschouwd.
In deze film worden we geïntroduceerd aan Captain Jack Sparrow en zijn schip de Black Pearl. De schat van Cortés heeft een groep piraten vervloekt waardoor ze onsterfelijk zijn geworden. Aan het hoofd van deze groep staat Captain Barbossa, die het in deze film nog niet goed kan vinden met Jack. De piraten proberen de vloek te verbreken om weer in vrede verder te kunnen leven.
The Curse of the Black Pearl was een gigantisch succes en dat is ook de reden dat we al vier vervolgen hebben mogen zien. De film bracht ruim een half miljard euro in het laatje.

Populair Nieuws