Beste Netflix releases van de zomer 2018

  Wanneer zullen de volgende beste Netflix releases er nu aankomen? We staan te springen om het nieuwste seizoen van onze favoriete Netflix serie. Welke komen er nou eindelijk van de zomer uit? Geen zorgen, wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

  Netflix

  5. BoJack Horseman

  BoJack Horseman gaat over het depressieve paard dat ooit enorm beroemd was. Helaas is deze tijd over en is hij niet de bekende realityster die hij ooit was. Niemand herkend het arme paard meer en is hij alleen nog maar hevig bezig met seks, drank en drugs.

  Veel informatie over de inhoud van het vijfde seizoen is er nog niet, behalve dat het in ieder geval zal voortborduren op wat we in seizoen vier zagen. Zo zien we hoogstwaarschijnlijk meer van de tumultueuze relatie van Diane en Mr Peanutbutter.

  Het vijfde seizoen van BoJack Horseman zal aardig snel op Netflix verschijnen! Vanaf 14 september zien we het alcoholistisch paard opnieuw op Netflix met het laatste seizoen. Ga jij je dag vrijhouden voor één van deze beste netflix releases?

  Netflix

  4. Ozark

  Het verhaal van Ozark speelt zich af bij een familie in het plaatsje Byrdes. Marty, de vader van twee dochters en man van Wendy, is financieel adviseur en hij staat aan het hoofd van de witwas-afdeling bij een van de grootste Mexicaanse drugskartels. Als er iets mis gaat, moet de familie wel onderduiken.

  In het nieuwe seizoen van Ozark volgen we nog steeds Marty Bryde en zijn familie, wiens leven weer opgeschud wordt wanneer ze de meedogenloze advocaat Helen Pierce op zich af krijgen. Marty en Wendy hebben de grootste moeite met hun familie combineren met Snells, het kartel en de vers uit de gevangenis ontslagen Cade. Na veel enthousiasme over het eerste seizoen van Ozark, wilde de makers van de serie al graag beginnen aan een tweede seizoen van de serie, en eindelijk komt deze er aan. Vanaf 31 augustus zal Ozark op Netflix te zien zijn.

  AMC

  3. Better Call Saul

  Als je Breaking Bad heb gekeken, dan ken je de prutsadvocaat Saul Goodman ook vast wel. Er waren ongelofelijk veel mensen die fan waren van het onhandige personage van Saul, en daarom heeft de maker van Breaking Bad besloten om de spin-off van Breaking Bad over dit personage te maken. Inmiddels is er een vierde seizoen van de serie op komst.

  Uit trailers konden we al een paar details halen over wat we kunnen verwachten van Better Call Saul seizoen 4. Het personage Ignacio ‘Nacho’ Varga werd in seizoen 3 verdiept, maar als we de beelden moeten geloven zal het in de toekomst minder goed met hem aflopen. Mogelijk zal Gus wraak nemen op Nacho na zijn daden tegenover Hector in het vorige seizoen. Het vierde seizoen van de spin-off van Breaking Bad, Better Call Saul, zal vanaf 6 augustus op Netflix te zien zijn.

  Netflix

  2. Orange is the New Black

  In Orange Is The New Black volgen we gevangene Piper Chapman, die tot 15 maanden is veroordeeld voor het smokkelen van drugsgeld van haar vriendin Alex Vause. Piper belandt in de vrouwengevangenis en komt in aanraking met een opmerkelijke groep gevangenen. Het is al bekend geworden dat het volgende seizoen zich niet langer meer in Litchfield zal afspelen. Dit was geen verrassing aangezien het laatste seizoen eindigde met de cliffhanger dat de vrouwen in protest gingen, waarna gewapende beveiliging de gevangenis binnen stormden.

  De aflevering stopte met een rookbom die afging. Het laat ons in spanning, maar we weten gelukkig al wanneer we eindelijk de verlossing krijgen. Afgelopen juni werd namelijk aangekondigd wanneer het nieuwste seizoen van Orange is the New Black op Netflix zal verschijnen, dit is namelijk 27 juli al!

  USA Network Media

  1. Suits

  In Suits volgen we het verhaal van de schoolverlater Mike Ross, die per ongeluk een baan krijgt bij één van de beste advocaten van New York, Harvey Specter. Met z’n tweeën vormen zij een goed team door onder andere Mike zijn fotografische geheugen. Mike probeert Harvey te helpen herinneren waarom hij een advocaat is geworden.

  Het nieuwste seizoen zal wat veranderingen ondervinden, met het vertrek van beide Patrick J Adams en Meghan Markle aan het einde van seizoen 7. Amanda Schull, Dulé Hill en Katherine Heigl zullen allemaal gepromoveerd worden naar hoofdpersonages in de serie. Volgens maker Aaron Korsh zal seizoen 8 "...alles van verschuivende allianties en interne machtsspellen tot geheimen, verraad en vurige relaties" hebben. Genoeg om je tanden in te zetten voor een nieuw seizoen dus.

  Het achtste seizoen van Suits komt dichter dichter bij voor de fans van de serie. De komt namelijk al op Netflix vanaf 13 juli! Ben jij al benieuwd naar het achtste seizoen van Suits?

  Genoeg van de beste Netflix releases van de zomer?

  Als je even genoeg hebt van de beste Netflix releases en gewoon een zomerserie wil kijken, dan hebben we hier de beste zomerseries op Netflix voor je. Ben je eerder benieuwd naar fantasy series? We hebben ook ene lijstje met de leukste fantasy series op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.