Top vijf beste Netflix original series - Aanraders om te bingewatchen!

Article
zondag, 04 november 2018 om 15:18
top tien beste netflix original series aanraders om te bingewatchen 141073
Iedereen heeft wel van die momenten dat ze series willen bingewatchen. En waarom dan niet een Netflix original? Er is zo veel waar je uit kunt kiezen, dat het een moeilijke keuze wordt. Laten wij nu een lijst hebben gemaakt met de beste Netflix original series!

5. The Rain

De wereld is vergaan. Zes jaar geleden is er een vreselijk virus uitgebroken en dat heeft alle mensen in Scandinavië vermoord. Twee jongeren hebben hebben deze ramp overleefd doordat ze zes jaar vastgezeten in een bunker, nadat hun vader hen achterliet met de belofte hen weer op te komen halen. Dit is nooit gebeurd. Uiteindelijk besluiten de twee uit de bunker te gaan en sluiten ze zich al snel aan bij een groep overlevenden, in de hoop hun vader te vinden.
The Rain moet je in de originele Deense taal kijken, want dan is de serie het beste. Sowieso is het een van de beste Netflix original series, anders zou hij niet in deze lijst staan. Maar waarom is The Rain een van de beste? Door het meeslepende verhaal en het fantastische acteerwerk. De meeste acteurs zijn jong, maar de rollen die ze spelen zijn zo goed gedaan dat je haast gelooft dat ze alle gebeurtenissen (mensen die dood gaan, mensen vermoorden, verraad) echt hebben meegemaakt.
Verder is het verhaal meeslepend en gebeuren er constant dingen waardoor het interessant blijft. Al bij al is de serie fantastisch gemaakt en dit zorgt ervoor dat de serie een aanrader is.
141074

4. On My Block

On My Block gaat over vier tieners beginnen aan hun eerste jaar op de middelbare school. Hier wordt hun hechte vriendschap getest. Niet alleen zet de middelbare school hun leven op zijn kop, ook het feit dat de criminele broer van tiener Cesar (uit de vriendengroep) vrijkomt uit de gevangenis zorgt daarvoor. De broer van Cesar “Spooky” is de leider van een bende en verplicht Cesar ertoe dat hij zich aansluit bij dezelfde bende. Dit zorgt voor heftige problemen binnen de vriendengroep, waar veel leugens, verraad en toch ook nog liefde in voorkomt.
On My Block is een serie over liefde, geweld, vriendschap en humor. Het is de perfecte serie om te kijken als je zin hebt om een van de beste Netflix Originals te bingewatchen. Op het eerste gezicht lijkt On My Block alleen maar komedie te zijn, maar er komen ook veel serieuze stukken in de serie voor. Denk aan onderwerpen als dood, criminaliteit en het leven in bendes. Van het dealen in drugs tot bijna doodgeschoten worden als je over straat loopt met je geliefde, het gebeurt allemaal in On My Block.
141075 1

3. The End of the F***ing World

Je wordt vanaf de eerste seconde al meteen in een vreemde serie gegooid. De hoofdpersoon James hoor je zeggen dat hij denkt dat hij een psychopaat is, wat al meteen vragen bij je opwekt. Het is een lekker sterk begin. In de serie The End of the F***ing World wil James de theorie dat hij een psychopaat is testen door iemand te gaan vermoorden. Zodra een nieuw en humeurig meisje genaamd Alyssa contact met hem maakt besluit hij haar te vermoorden. Alyssa neemt James mee op een road trip op zoek naar haar biologische vader en dit is waar het avontuur begint.
De serie is raar. De serie is droog. De serie is ronduit fantastisch. De hele serie lang zul je genieten van dit rare koppel en zul je veel lachen om de vreemde gebeurtenissen. Het is een van de beste Netflix original series om te kijken op de streaming service, maar anders zou The End of the F***ing World ook niet in deze lijst staan.
Heb je nog meer redenen nodig om deze serie te kijken? Dan kun je ook onze special lezen met redenen om The End of the F***ing World te kijken.
141076

2. Luke Cage

Nadat Luke Cage door een experiment superkrachten heeft gekregen, probeert hij weer een normaal leven te leiden. Door deze krachten is hij ongelofelijk sterk en heeft hij een onbreekbare huid, waarmee hij zelfs kogels kan tegenhouden. In Harlem, hartje New York gaat het leiden van een normaal leven niet zo makkelijk als hij had gehoopt. Al snel moet hij uit de schaduw treden om zijn wijk en de mensen die er leven te redden.
Helaas is het onlangs bekend geworden dat Luke Cage door Netflix geannuleerd wordt na twee seizoenen. Toch kun je wel van twee seizoenen van Luke Cage genieten. Deze serie bevat een sterk verhaal gemixt met een aantal fantastische acteurs. Denk aan bijvoorbeeld Mike Colter, Rosario Dawson of Mahershala Ali. Laat je dus niet tegenhouden door het geannuleerde derde seizoen en kijk de eerste twee seizoenen van een van de beste Netflix Originals.
141077

1. Friends from College

Hoe vaak zie je je vrienden nog van de universiteit? Een groep goede vrienden die samen hebben gestudeerd hebben elkaar een tijd niet gezien en besluiten een reünie te houden. Met zijn allen hebben ze gestudeerd aan Harvard en zijn daarna carrière gaan maken. Toch heeft een aantal vrienden elkaar wel gezien tijdens de affaire die ze stiekem hebben. Dat is niet het laatste probleem dat er is tussen deze vrienden en ook niet het laatste dat opgelost moet worden.
In deze hilarische serie spelen bekende acteurs als Keegan-Michael Key (The Predator) en actrices als Cobie Smulders (How I Met Your Mother). Dat is een groot pluspunt. Verder is het verhaal ook ontzettend grappig en zul je helemaal in een deuk liggen om alles wat er gebeurt. Dit is een van de meer luchtige series in de lijst van beste Netflix original series. Als je dus even niet wilt nadenken en gewoon wilt lachen, kun je het beste Friends from College kijken.

Wat vind jij de beste Netflix original series?

Wij hebben een aantal toffe series aan je voorgelegd, maar misschien ben je het totaal niet eens met dit lijstje. Wat vind jij de beste Netflix Original? Laat het weten in een reactie hieronder!