Wie is de beste koning in games? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 25 april 2015 om 15:00
xgn google image
Aanstaande maandag is het Koningsdag, wat vraagt om een specifieke stelling. Dus iets met de beste koning in games. Verder een terugblik op vorige week en Bethesda's aankondiging. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden vroegen wij of jij enig idee had wat de aankondiging van Bethesda zou worden. Natuurlijk is het op dit moment nog keihard speculeren, maar een vrijgekomen plaatje toentertijd liet misschien al iets los. Een nieuwe Fallout of het zesde deel in de Elder Scrolls reeks; het kan allemaal. Of misschien zelf iets nieuws, zoals Rilax zegt:
Dat zou natuurlijk wel de grootste verrassing zijn: niet iets met één van je gevestigde namen doen, maar een compleet nieuwe IP tentoonstellen. Het zou erg uniek zijn en misschien doet Bethesda het ook wel. Al hoopt de overgrote meerderheid van jullie, evenals de XGN Doe Mee zelf, op een nieuwe Fallout. Want zeven jaar is wel iets te veel van het goede Bethesda.
Hoe dan ook, het is wachten tot de E3 tot we het definitief weten - nog maar een paar weekjes! De Doe Mee gaat zich nu echter even richten op aanstaande maandag, want dan is het Koningsdag. Natuurlijk wordt er een drankje genuttigd op de nacht voor Koningsdag, maar Koningsdag zelf zal ook niet alcoholvrij verlopen. Enfin, dit is de nieuwe stelling:

Wie is de beste koning in games?

Koningsdag vraagt om een specifieke Doe Mee en die bieden wij jullie. Want dat er veel 'koningen' in games zitten mag wel bekend zijn. King K. Rool uit Donkey Kong, King Dedede uit de wereld van Kirby of The Great King of Evil die wij eerder kennen als Ganondorf uit de Zelda-reeks. En zo zijn er nog velen meer.
Maar van al die koningen, wie is er nu de beste? Laat ons weten wie de beste koning en vertel ook vooral WAAROM juist hij de beste koning is. Wensen wij jullie een fijn koningsweekend. Tot volgende week!