Beste kersttruien voor geeks

  Kerst is razendsnel onderweg en tijdens kerst zijn er twee soorten mensen die van kerst houden (ja degenen die er niet van houden, laten we voor nu buiten beschouwing). De mensen die zo van kerst houden dat ze zichzelf opdoffen en de mensen die zoveel van kerst houden dat ze zichzelf voor schut zetten met abominaties die wij “trui” noemen. Dit zijn de beste kersttruien voor geeks.

  10. Yoshi

  Hoera! Er bestaat foute merchandise van onze groene held. Elke foute fan heeft deze Yoshi trui nodig. Ondanks de vreselijk opvallende kleuren staat deze trui nog redelijk netjes en krijg je dankzij deze groene draak een schattige uitstraling. Daarom is jouw geeky kerst outfit helemaal compleet met deze bom van kleuren en gezelligheid.

  De Mario fans onder ons kunnen deze trui bestellen op bol.com voor 28,99 euro.

  9. Nintendo SNES

  Nintendo doet gezellig mee aan deze kerstgekte en heeft daarbij een kersttrui gemaakt die, ondanks dat er wel een licht foutheids-gehalte aan kleeft, er nog best wel leuk uit ziet. Deze vrolijke kersttrui is neutraal grijs met de gezellige kleuren die de destijds de Nintendo SNES net zo mooi hebben versierd als dit kledingstuk.

  Deze kekke trui is een aanwinst voor elke Nintendo fan. Je kunt hem bestellen op Zavvi voor 22,99 euro.

  8. Sonic

  Wij weten iets wat je zou kunnen doen deze kerstvakantie, heel snel deze trui bestellen. Sonic fans kunnen hun liefde en hun snelheid uitstralen met deze vlugge trui. Hopelijk komt deze trui dan als de bliksem binnen zodat je de hele kerst kunt stralen in deze Sonic trui. (No puns intended)

  Wissel voor de winter je snelle planga in voor deze snelle trui en steel de show tijdens het familiediner. Je kunt deze trui bestellen op Merchoid voor 49.99 euro.

  HBO

  7. Hodor

  Bij het zien van deze trui wisten we niet of we moesten lachen of huilen. Om spoilers en tranen te voorkomen gaan we het daar maar verder niet over hebben. Bij dezen hebben we er dus voor gekozen om er gewoon om te lachen en deze fantastische kersttrui in onze lijst te zetten. We kunnen er zelfs gewoon even over nadenken dat dit misschien wel de reden is dat Hodor alleen maar Hodor zegt. Misschien is hij wel stiekem de kerstman.

  Deze geweldige Game Of Thrones kersttrui is beschikbaar op Etsy voor 18,16 euro en is zelfs beschikbaar in verschillende kleuren.

  Josh Hallett

  6. PlayStation

  We kunnen er niet omheen, deze PlayStation kersttrui is echt lelijk. Zo lelijk dat hij mooi is, want dat is om een of andere reden de bedoeling van een kersttrui. De trui heeft veel sneeuwvlokken en iets te veel verschillende kleuren in een vlak. Voor een echte PlayStation fan is dit de perfecte trui om tijdens kerst mee te pronken.

  Je kunt deze trui toevoegen aan je beste lelijke kersttruien collectie voor geeks op bol.com voor 28,99 euro.

  5. The Legend of Zelda

  Nintendo blijkt gek te zijn op gekke kersttruien, dit is namelijk al de derde in de lijst van de beste kersttruien voor geeks (vierde als je Sonic meetelt). Deze The Legend of Zelda trui is een must-have voor alle fans van de populaire game franchise (tenzij de Grinch ook een The Legend of Zelda fan is). Het gezellige patroon met de ouderwetse Link karakters erop maakt een geweldige kersttrui. Dit maakt het een van de beste kersttruien voor geeks.

  Deze kersttrui is verkrijgbaar in donkerblauw en donkergroen op bol.com voor 49,95 euro.

  Universal Pictures

  4. Jurassic Park

  Dinosaurussen zijn uiteraard een sfeermaker tijdens kerstfeesten. Vandaar dat er een Jurassic Park kersttrui te vinden is op het internet. Grapje, deze is waarschijnlijk gemaakt voor de geeks, net als dit artikel over de beste foute kersttruien. Op de trui zien we het welbekende logo die is ondergesneeuwd, terwijl de rest van de trui dankzij de roodgetinte kleuren een warme uitstraling heeft.

  Grappig, dinosaurussen hebben de ijstijd niet meegemaakt. Deze wel (wat een fossiele grap). Haal die van jou in huis op Merchoid voor 54.99 euro.

  3. Deadpool

  Deadpool is de gangmaker op elk feestje, dus deze trui zorgt gegarandeerd voor een knallende kerstfuif. Hoewel we van kerst houden, hoort Merry Chimichangas ook op deze lijst van de beste kersttruien voor geeks. Soms moet je het leven even met een korreltje zout nemen en hoe kan je dat beter doen dan met Deadpool, het levende sarcasme van de wereld?

  Haal jouw Deadpool kersttrui in huis op Zavvi voor 28,99 euro.

  2. Spyro

  We kunnen er niet omheen dat deze kersttrui lelijk is. Gelukkig is dat nog steeds de bedoeling voor de kersttruien voor geeks. Opvallen doe je wel in deze trui, dankzij de felle paarse en gele tinten die in de trui zitten. Bovendien is het wel een mooi eerbetoon aan Spyro, die na twintig jaar eindelijk is teruggekeerd in een game genaamd Spyro Reignited Trilogy.

  Haal jouw Spyro kersttrui in huis bij PlayStation Gear voor 37.99 euro.

  1. Joker

  De Joker is misschien niet iemand die je per se bij je kerstdiner wil hebben, maar op een trui kan hij gelukkig niet zoveel doen. Bovendien kun je zeggen wat je wil; de Joker lacht wel altijd en dat is gezond. Op deze trui lacht hij in kerst-stijl en het is een van de beste kersttruien die geeks in huis moeten hebben dit jaar.

  Haal deze Jo-Jo-Joker trui in huis via Merchoid voor 44.99 euro.

  Beste kersttruien voor geeks

  Dit zijn de beste kersttruien voor geeks op een rijtje. Vorig jaar hebben we een artikel geschreven met nog meer leuke kersttruien waar je ook een kijkje naar kunt nemen. Geniet van jullie feestdagen in deze geweldige, feestelijke outfits.

  Dit artikel is origineel gepubliceerd op 23 december 2018.

  Yoshi Extra Epic Yarn

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.