Wat is de beste handheld console aller tijden? [poll]

Article
donderdag, 12 januari 2017 om 18:00
xgn google image
Het is weer tijd voor de poll en dit keer willen we graag van jullie weten wat de beste handheld console aller tijden is! Omdat Nintendo morgen meer bekend gaat maken over de Nintendo Switch, die ook als handheld te gebruiken is, willen we nu van jullie weten welke handheld jullie favoriet is.
Bijna iedereen heeft wel één van deze apparaten gehad, of het nu die oude Game Boy Color is die je als kind helemaal kapot gespeeld hebt, of je nieuwe Nintendo 3DS, één van deze handhelds is ongetwijfeld jouw favoriet. Hoewel Nintendo qua verkoopcijfers al jaren de absolute koning is als het aankomt op handhelds, willen we nu wel eens weten wat volgens jullie de beste handheld consoles zijn.
Een handheld is dé oplossing voor het spelen van games onderweg en hoewel je tegenwoordig steeds meer toffe games op je smartphone kunt spelen, gaat er niets boven de ervaring die alleen een handheld console kan geven. In de loop der jaren zijn er verschillende toffe handhelds verschenen en er was dus ook altijd genoeg keuze, maar iedereen heeft altijd wel zijn favorieten gehad.
Zorg dus dat je ook weer deze week je stem achter laat op de poll, zodat jouw favoriet straks een plekje bovenaan de lijst krijgt! De beste handheld console hoeft er bovendien niet één te zijn die wint op het gebied van specs of verkoopcijfers, het zou er ook heel goed één kunnen zijn waar jij de warmste herinneringen aan hebt.

Stem op de beste handheld console

In de poll hieronder kun je ons laten weten wat volgens jou de beste handheld console is. Stem op jouw favoriet, zodat deze volgende week zijn welverdiende plek krijgt in de lijst met beste handheld consoles. Zie je jouw favoriet er niet tussen staan? Laat het ons weten door een reactie achter te laten op dit artikel, dan voegen wij hem voor je toe!