Welke game heeft de beste hacking gameplay? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 02 mei 2015 om 15:00
xgn google image
De eerste vier maanden van 2015 zitten er alweer op en de XGN Doe Mee blikt fijn vooruit op alles wat nog gaat komen dit jaar. Is dat ook de stelling? Totaal niet. Deze Doe Mee staat in het teken van hacking in games en iets met koningen.
Ter ere van Koningsdag vroegen wij aan jullie wie de beste koning in videogames was. Waarschijnlijk waren de festiviteiten voor de feestelijke dag, en de nacht ervoor, die zaterdag al begonnen, aangezien we maar één reactie hadden. En wij willen heel graag geloven dat jij een koning in Dark Souls II bent, JediKiller-Jango, maar wij willen bewijs zien. Maar om bij het onderwerp te blijven spreekt de XGN Doe Mee zelf:
Naast Ganondorf zijn er natuurlijk nog wel meer koningen in games. We spraken laatst al over een King Dedede uit de Kirby games, maar ook Bowser zal een topfavoriet zijn bij meerdere XGN'ers. Maar we laten de koningen voor wie ze zijn en gaan door met de nieuwste stelling: hacken!
En nee, niet het illegaal hacken van games om zo bepaalde mods of wat dan ook toe te voegen, hacken als gameplay! Een computertje kraken in Fallout 3 of bepaalde buizen goed neerleggen in BioShock. De stelling is dan ook:

Welke game heeft de beste hacking gameplay?

Misschien vind jij wel dat de eerdergenoemde titels de beste hacking gameplay hebben, of misschien zeg jij wel dat het recente Watch Dogs de beste hacking gameplay heeft. Of ga je toch voor het buizenleggenspelletje uit BioShock of misschien wel diens spirituele voorloper System Shock 2?
Wij zijn benieuwd naar jullie meningen, dus laat het ons weten in de reacties hieronder. Vertel ook vooral WAAROM juist die game deze titel verdient. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws