GTA 5 - De beste Snapmatic foto's, deel 2

Article
vrijdag, 02 januari 2015 om 16:33
xgn google image
We hebben jullie eerder al voorzien van de beste GTA 5 Snapmatic foto's, maar de onophoudelijke stroom aan nieuwe Snapmatics levert ook weer nieuwe pareltjes. Dus komen we nu met deeltje 3!
Sodeju! Meteen maar goed beginnen met deze zinderende zonsondergang. De lucht staat in lichterlaaie, en het water is kalm. Op de zeilboot zitten met een koud kratje bier? Priceless!
Beste GTA 5 Snapmatic foto's deel 2
Deze Snapmatic foto geeft een zomers gevoel; het gras staat hoog en er vliegen waarschijnlijk ook bijtjes rond. De auto ziet er nog niet zo afgetakeld uit, maar straalt wel rust uit. De zwoele zomeravond kan beginnen. Damn Rockstar, dit ziet er allemaal levensecht uit!
Beste GTA 5 snapmatic foto's
'Murica, fuck yeah! Coming again to save the motherfucking day-yeah! Het is een monstertruck, dus die komt nog wel uit het water, geen zorgen.
De beste GTA 5 Snapmatic foto's deel 2
Er moet in deze compilaties altijd een foto bijzitten waarvan vooral de timing perfect is. Dit is zo'n geval. Een taser op je porum, lekker voor je! Let ook op hoe de gedetailleerde electriciteit bliksem-achtige vormen aanneemt. Kudos aan Rockstar!
Beste GTA 5 Snapmatic foto's deel 2
In de categorie WTF-snapmatics, deze aparte inzending. Leest de kale man de tattoo van een straathoer? Is het een vreemde soort SM dominatie/publieke vernedering? Heeft mevrouw last van haar navel? We zullen het misschien nooit weten...
De beste GTA 5 Snapmatic foto's
Ansichtkaart materiaal, deze foto! De mist hangt nog over het redneck dal terwijl de wereld langzaam ontwaakt en zich voorbereidt op nieuwe gruwelijkheden. Geef me een Sanchez om hier lekker doorheen te crossen!
Beste GTA 5 Snapmatic foto's deel 2
Damn nature, you pretty! Je ziet nog net een stukje snelweg aan de zijkant, maar dit is toch wel een ideaal idyllisch plaatje. Handdoekje erbij en je kan hier heerlijk tot rust komen!
Beste GTA 5 Snapmatic foto's
Tja wat autoporno kon niet ontbreken voor de liefhebbers! Tien coolpunten voor degene die als eerste roept welke auto dit is!
Beste GTa 5 snapmatic foto's
Sfeervolheid! De zwart-wit filter is in dit geval een toevoeging, omdat het de foto zoveel mysterieuzer maakt. De symmetrie van de pier is ook goed vastgelegd. Kunstig fotootje hoor!
Beste GTA 5 Snapmatic foto's
Christus te paard, Rockstar, dit is gewoon niet meer van de werkelijkheid te onderscheiden! Het lijkt bovendien net alsof de twee inzittenden aan het surfen zijn met het exclusieve Dodo vliegtuig. Chapeau!
Beste GTA 5 Snapmatic foto's
Nog niet genoeg gehad? We hebben hier deel één voor jullie, en ook een verzameling gekke Snapmatic foto's! Ga daarna maar lekker double RP en Cash halen in GTA 5 Online!

Populair Nieuws