Beste goedkope telefoon gadgets - Onmisbaar in je collectie

  Het is tof om gadgets voor je telefoon te kopen, maar dat kan soms heel duur zijn. We hebben niet allemaal het geld om vijftig euro uit te geven aan een thuisbioscoop bijvoorbeeld. Gelukkig bestaan er ook goedkopere gadgets voor je telefoon en wij hebben de vijf beste voor je op een rijtje gezet!

  5. Luckies Smartphone Magnifier voor op reis

  Het is heerlijk om op vakantie te gaan. Lekker een hele week of misschien wel langer op het strand gelegen en relaxen. Toch gaat niemand tegenwoordig meer weg zonder zijn telefoon mee te nemen, want je moet natuurlijk wel foto’s maken! En die foto’s zijn allemaal leuk en aardig, maar het leukste is om ze te bekijken op een groter scherm dan je telefoon terwijl je nog op vakantie bent.

  Met de Luckies Smartphone Magnifier voor op reis kun je dit doen! Klap dit handige schermpje dat je in je broekzak kunt steken uit en bekijk onderweg alvast je mooie vakantiefoto’s. Je kunt deze handige gadget al kopen voor 13,09 euro bij Gadgethouse. Een goede aanwinst voor de beste goedkope telefoon gadgets.

  4. Kerstlampjes Telefoon Oplader

  Het wordt steeds kouder in Nederland en dat betekent dat de winter samen met de feestdagen voor de deur staat! De feestdagen zitten altijd vol met een lekkere sfeer, fantastisch eten en veel blijdschap. Helaas duurt het nog wel even voordat Kerst er daadwerkelijk is. Toch hebben wij alvast een manier waardoor je al een beetje in de kerstsfeer kunt komen.

  Een telefoon oplader met kerstverlichting! De perfecte manier om nu al een beetje te kunnen genieten van Kerst. Het beste aan deze goedkope telefoon gadget is dat het een van de meest nuttige gadgets is, aangezien deze kerstlampjes je telefoon opladen. Je kunt deze vrolijke en feestelijke kerstlampjes voor 14,95 euro bestellen bij MegaGadgets.

  Peleg Design

  3. Peleg Design Luma leeslampje

  ‘s Avonds na je werk lekker een boek lezen in bed: dat is de droom. Maar eigenlijk wil je dan niet meer op te hoeven staan om je grote kamerlicht uit te zetten. Een nachtlampje kan ook, maar die zitten niet echt dichtbij het boek zelf. De website Ditverzienjeniet heeft voor deze mensen de perfecte oplossing bedacht.

  Een Peleg Design Luma leeslampje is ideaal voor mensen die een simpel leeslampje nodig hebben. Het nadeel is wel dat je telefoon aan de achterkant ontzettend warm kan worden doordat je de hele tijd je zaklamp aan moet houden en dat je telefoon sneller leeg gaat door hem als lamp te gebruiken. Toch is het het wel waard om deze goedkope telefoon gadget uit te proberen. Je kunt de Peleg Design Luma leeslamp voor 9,95 euro bestellen bij Ditverzinjeniet.

  MegaGadgets

  2. Led Motion Earphones

  Niet alle goedkope gadgets moeten per definitie nuttig zijn. Soms kan een gadget ook een leuk hebbedingetje zijn met een fantastisch uiterlijk. De Led Motion Earphones zijn een ideaal voorbeeld van zo’n soort gadget. Deze oortjes hebben namelijk niet een extra praktisch functie of iets dergelijks, behalve dat het er ontzettend tof uitziet.

  Deze oortjes zijn in twee kleuren verkrijgbaar: roze en blauw. Wat het beste aan de Led Motion Earphones is, is dat er een ingebouwde LED-verlichting in de oortjes zit. Die lichtjes staan niet alleen maar aan voor de sier en omdat ze er leuk uitzien, maar reageren ook op de muziek die je luistert. Je kunt deze vrolijke oortjes kopen voor 14,95 euro bij MegaGadgets.

  1. Telefoonhoorn voor smartphone

  Bellen is leuk, maar bellen in stijl is nog beter. Je kunt je telefoon een leuk hoesje geven waarmee je uit de menigte springt, maar het kan nog stapje beter. Nee, we hebben het niet over heftige dingen die je allemaal op je telefoon vast moet maken. Wij hebben het over een telefoonhoorn voor je smartphone.

  De telefoonhoorn sluit je gewoon aan op de audio-ingang van je telefoon en dan kun je de gadget meteen in gebruik nemen. Op de telefoonhoorn heb je ook nog eens verschillende knoppen waarmee je het geluid harder en zachter kunt zetten en waarmee je de oproep kan beëindigen.

  Het enige nadeel aan deze telefoonhoorn is dat je hem de hele tijd met je mee moet slepen al wil je hem echt gebruiken. Je kunt de telefoonhoorn dus het beste gebruiken als je bijvoorbeeld op een kantoor werkt. Via My XL shop is deze leuke aanwinst te bestellen voor 14,29 euro. Hij valt zeker onder de beste goedkope gadgets voor je telefoon.

  Beste goedkope telefoon gadgets

  Wij hebben je een hele lijst met fantastische (de beste zelfs) telefoon gadgets gegeven voor een goedkope prijs. Toch kan het zo zijn dat jij iets waanzinnigs weet wat niet op deze lijst staat. Laat het ons dan vooral weten in een reactie hieronder!

  Kun je niet genoeg krijgen van gadgets? Lees dan vooral ons artikel over de vijf tech gadgets voor hem. Heb je het niet zo op gadgets, maar wel op smartphones? Dan kun je ons artikel over de vijf beste smartphonecamera's lezen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.