De top 10 beste films op Pathé Thuis - Haal de bioscoop in huis

  Pathé Thuis heeft ongelooflijk veel goede films. Films die net uit de bioscoop komen, maar ook oude klassiekers en echte must see's. Wij hebben de 10 beste films op Pathé Thuis op een rijtje gezet. Dit is onze top 10 films op Pathé Thuis!

  Paramount Pictures

  10. Titanic (1997)

  De Titanic is een echte klassieker die velen dan ook wel bekend in de oren zal klinken. De lovestory over Jack en Rose op de Titanic, het grote schip wat uiteindelijk zinkt met de passagiers nog aan boord. In de film spelen Leonardo DiCaprio en Kate Winslet de hoofdrollen.

  Rose is een meisje wat komt uit een welvarende familie, en Jack heeft het juist wat minder ruim. De twee ontmoeten elkaar op de Titanic en worden verliefd. Het enige probleem is dat Rose verloofd is met Cal, maar dat weerhoudt haar niet van afspreken met Jack. Wanneer de boot zinkt, spenderen de twee met elkaar hun laatste momenten. Ontroerend, emotioneel en vooral heel romantisch.

  De Titanic is een klassieke romantische film die je gewoon gezien móet hebben. En daarom zijn we dan ook heel blij dat de film beschikbaar is op Pathé thuis, want zo kunnen we hem lekker kijken vanaf onze eigen bank.

  Walt Disney Motion Pictures

  9. Beauty and the Beast (2017)

  Deze film is de live action versie van het sprookje uit 1991. Het verhaal gaat over Belle (de Beauty) die woont in een rustig Frans dorpje. De knapste man van het dorp, Gaston, is verliefd op haar maar ze ziet niks in zijn stoere machogedrag. Belle is heel rustig en haar grootste hobbie is boeken lezen, daarom is ze zo openminded. Wanneer ze wordt ontvoerd door het Beest, gaat ze hier dan ook rustig in mee en laat ze het over zich heen komen.

  Het Beest is een van de lelijkste wezens die we ooit hebben gezien, maar Belle denkt hier anders over. Zij kijkt verder dan zijn uiterlijk, en ziet alleen maar zijn lieve karakter en kleine hartje. Ze wordt verliefd op hem. Net als Titanic, is dit ook een echte klassieker die je ooit zeker gezien moet hebben. Een mooie musicalfilm met een klassiek verhaal met Emma Watson in de hoofdrol!

  Twentieth Century Fox Film Corporation

  8. The Revenant (2015)

  Deze film speelt zich af in de wildernis van Amerika in 1823. Tijdens een expeditie worden pelsjager Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) en zijn mannen aangevallen door indianen. Hugh overleeft en moet strijden om te overleven in deze wildernis. Koste wat het kost wil hij overleven, ook als hij wordt aangevallen door een bloeddorstige grizzlybeer. Heel spannend en meeslepend, maar ook heel bloederig en soms smerig.

  Onder andere Tom Hardy en Domnhall Gleeson spelen ook in deze film. En de regie lag in handen van Alejandro González Iñárritu. Niet gek ook, dat deze film bekroond is met meerdere Oscars. Heel fijn dat hij gewoon op Pathé thuis beschikbaar is!

  Sony Pictures Classics

  7. Call Me By Your Name (2017)

  Naast dat deze film een lekkers zomers sfeertje heeft, is het een van de mooiste en meest romantische films die we in tijden hebben gezien. Het verhaal speelt zich af in een Italiaanse zomer en gaat over Elio, een rustige en gevoelige jongen die de zomer doorbrengt in de villa van zijn ouders op het Italiaanse platteland. Hij vult de zomer met boeken lezen, muziek maken en zijn vrienden en vriendinnen.

  In de zomer komt de Amerikaanse Oliver de villa van Elio's ouders opzoeken om zijn vader te helpen met een onderzoek. In het begin irriteert hij zich alleen maar aan de Amerikaan, maar langzaam begint hij hem een beetje te accepteren en zou hij zelfs best graag meer met hem willen omgaan.

  We spoilen niks, maar deze film is zeker een aanrader!

  Disney/Pixar

  6. The Incredibles (2004)

  Deze film speelt zich af rondom de superheldenfamilie Parr. Vader Bob stond vroeger ook wel bekend als Mr. Incredible, en zijn vrouw Helen was Elastigirl. Hun kinderen Violet en Dash hebben ook superkrachten, en de powers van baby Jack-Jack moeten nog ontdekt worden. Vroeger waren de superhelden normaal en redden ze de samenleving: van een hopeloos katje redden uit de boom tot een ontspoorde trein tot stilstand brengen. Maar de overheid heeft besloten dat superhelden gevaarlijk zijn en verboden moeten worden.

  De Parr's mogen niet meer laten blijken dat ze krachten hebben. Maar Bob is een geboren superheld, en moet en zal de wereld redden! The Incredibles is een superleuke film van Disney/Pixar en ook zeker een must see.

  Fox Searchlight Pictures

  5. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)

  In deze film volgen we de vijftigjarige Mildred, wiens dochter een paar maanden geleden is overleden. De politie schiet niet op met de zaak en er is nog steeds geen dader gevonden, dus Mildred besluit zelf acties te ondernemen. Ze huurt de drie grote billboards af die langs de verlaten weg net buiten de stad staan, en zet daar een gewaagde boodschap op. Op de drie borden schrijft ze een opvallende boodschap voor William Willoughby, de sheriff van de stad. Wanneer hulpsherrif Dixon zich ermee komt bemoeien, ontstaat er pas écht ruzie.

  Mildred wordt gespeeld door Frances McDormand, die een Oscar heeft gewonnen voor Beste Actrice met deze film. De film is daarnaast nog veel vaker bekroond en genomineerd met verschillende prijzen. Simpelweg een hele goede film die je zeker moet kijken als je de kans hebt.

  Disney/Pixar

  4. Coco (2017)

  Weer een leuke Disney/Pixarfilm in de lijst! Coco is een vrolijke en kleurrijke film die gaat over het jongetje Miguel dat enorm opkijkt tegen Ernesto de la Cruz: de beroemdste muzikant van heel Mexico. Hij was zijn overgrootvader en Miguel neemt een groot voorbeeld aan hem, maar de rest van Miguels familie vindt dit maar onzin. Miguel is geboren om muziek te maken, maar zijn familie verbiedt muziek.

  Miguel gaat opzoek naar zijn overgrootvader Ernesto in het land van de doden. Hier ontmoet hij allemaal oude, overleden familieleden (skeletten) en ontdekt hij nog veel meer over zijn afkomst. En het land van de doden is geen depressieve en verdrietige wereld, maar juist de meest vrolijke en kleurrijke wereld die Miguel ooit heeft gezien. Een echte leuke film voor het hele gezin!

  Universal Pictures

  3. Jurassic Park (1993)

  Dit is de eerste film uit de populaire Jurassic-franchise (de rest staat ook op Pathé Thuis!). Wetenschappers zijn erachter gekomen hoe ze dinosauriërs kunnen klonen nadat ze dino-bloed vinden in een mug. Miljonair John Hammond wil de dino's laten zien aan het grote publiek om zo geld te verdienen, en bouwt een groot themapark: Jurassic Park. De eersten die het park mogen bezoeken zijn Hammond's kleinkinderen, twee dino-experts, een advocaat en een wiskundige.

  Maar na een niet al te lange tijd valt alle elektriciteit uit in het park, en weten de dino's te ontsnappen. Deze film is spannend, maar vooral heel vet om te zien! Dino's zijn leuk, en daarom staat Jurassic Park ook in onze top 3 van de beste films op Pathé Thuis.

  Jurassic World: Fallen Kingdom draait nu in de bioscopen. Lees wat wij vonden van de film in onze Jurassic World: Fallen Kingdom review.

  Twentieth Century Fox Film Corporation

  2. The Shape of Water (2017)

  Deze film heeft de Oscar gewonnen voor de Beste Film, en Guillermo del Toro won voor dit meesterwerk ook de Oscar voor de Beste Regisseur. Veelbelovend dus, en dat is dan ook waarom je de film moet kijken op Pathé Thuis!

  Het verhaal speelt zich af in 1962 tijdens de Koude Oorlog. De twee schoonmaaksters Elisa en Zelda vinden onder werktijd een soort amfibisch wezen, en ze komen erachter dat de het wezen geheim wordt gehouden. De Amerikaanse regering is van plan om het wezen eventueel te gebruiken om op te experimenteren in het leger of de ruimtevaart. De dove Elisa begrijpt er niks van en doet er alles aan om het visachtige wezen te helpen ontsnappen uit het lab.

  Benieuwd naar wat wij vonden van de film? Lees het in onze The Shape of Water review.

  Disney/Marvel Studios

  1. Black Panther (2018)

  Dan komen we bij de beste film op Pathé Thuis, namelijk Black Panther. De film is net uit de bioscoop en werd ongelooflijk goed ontvangen door de Marvel-fans. En aangezien hij net uit de bioscoop komt, is hij volgens ons zeker de moeite waard om te bekijken via Pathé Thuis!

  De film speelt zich af na Captain America: Civil War en T'Challa keert terug naar huis, naar het Afrikaanse Wakanda om daar koning te zijn. Hij komt er al snel achter dat het zijn van koning niet meevalt en hij moet samenwerken met CIA-agent Evertt K. Ross en de leden van de Dora Milaje om ervoor te zorgen dat er geen oorlog uitbreekt in Wakanda.

  Meer zoals de beste films op Pathé Thuis

  Als je fan bent van film, dan heb je waarschijnlijk ook een Netflix account. Bekijk hier onze top 10 beste films op Netflix op dit moment!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.