Beste film releases juni 2019 - Mis geen enkel filmmoment!

  Ook deze maand kun je weer een heleboel bioscoopfilms meepakken. Wij hebben uiteengezet wat nu potentieel de beste filmreleases van juni 2019 zijn. Zo hoef jij geen enkele film te missen. Pak de popcorn er dus bij en heb veel plezier in je vertrouwde bioscoopstoel!

  Universal Pictures International

  Secret Life of Pets 2 (5 juni)

  Wanneer de baasjes van huis zijn, beginnen dieren met hun eigen nieuwe leven. Deze familiefilm keert terug met een tweede deel. Hond Max krijgt er een nieuwe taak bij: dapper oppassen op zijn nieuwe mensenbabyvriendje. Dat gaat prima, tot zijn mensenvriend groter wordt. Hij begint het gevaar op te zoeken en Max vindt dat maar niks. Ondertussen zijn zijn dierenvrienden aan de gang gegaan met hun eigen missie. Zij willen de verwaarloosde tijger Hu namelijk uit een circus redden.

  Dit nieuwe deel van Secret Life of Pets is een echte familiefilm. Zowel volwassenen als kinderen kunnen met volle teugen van het avontuur genieten. Echt een film om samen met kids te kijken. Heb je het eerste deel niet gezien? Via onze Secret Life of Pets review kom je erachter of je film de moeite waard is om nog even mee te pikken.

  Warner Bros. Pictures International Holland

  X-Men: Dark Phoenix (6 juni)

  Liefhebbers van X-men-films kunnen zich weer helemaal klaarmaken voor een nieuw avontuur vol mutanten. X-Men: Dark Phoenix komt namelijk 6 juni naar de bioscoopzalen. De film kan interessant zijn voor iedereen die X-Men al jaren volgt. Zo wordt een familielid uit de X-Men-familie, Jean Grey, plots de meest krachtige tegenstander die de X-Men ooit hebben moeten bestrijden.

  Jean wordt in deze film flink geraakt door een buitenaardse kracht die bijna haar dood betekent. Ze krijgt nieuwe krachten, maar die krachten heeft ze helemaal niet onder controle. Ze doet iedereen waarvan ze houdt pijn en de familie dreigt uit elkaar te vallen. Langzaam maar zeker wordt Jean Grey door buitenaardse krachten ingezet als een massavernietigingswapen om heel het heelal te veroveren.

  Warner Bros. Pictures International Holland

  Tolkien (6 juni)

  Een van de films die we deze maand kunnen zien is Tolkien. Een film waarvan mogelijk het hart van elke Lord of the Rings en/of The Hobbit fan sneller van kan gaan kloppen. Deze film gaat namelijk over hoe deze geniale geest op de ideeën kwam voor zijn verhalen in Midden Aarde. Het gaat om een biografische dramafilm die zo dicht mogelijk bij de waarheid probeert te komen.

  Tolkien vertelt hoe de schrijvers ontmoet en hoe hij zijn geliefde Edith Bratt leert kennen. Hij is erg bevriend met de schrijvers, maar dan breekt er een onrustige tijd aan. De wereldoorlog zorgt ervoor dat Tolkien minder tot soms helemaal niet meer in contact met anderen komt. Tijdens de oorlog doet hij ervaringen op die hem inspireren om het verhaal van ringdrager Frodo op papier te zetten.

  WW Entertainment

  A Dog’s Journey (13 juni)

  Als je ooit A Dog’s Purpose hebt gezien, dan weet je direct wat deze film te bieden heeft. Ook deze keer volgen we een hond door zijn verschillende levens heen. In de vorige film maakten we al kennis met hond Bailey die, wanneer hij stierf, telkens in het lichaam van een nieuwe puppy reïncarneerde. De hond werd blind geboren, maar wist alles nog. Telkens was hij op zoek naar het doel van het leven. Aan het einde van A Dog’s Purpose leek de cirkel rond, want hij had zijn doel gevonden.

  Maar onze hond blijft reïncarneren. In A Dog’s Journey keert Bailey gewoon weer terug om weer een heleboel hondenlevens mee te maken. Dit keer zien we hoe Bailey als verschillende honden zorgt voor zijn nieuwe baasje CJ. Die vrouw begint als peuter, maar wordt ook steeds ouder. Dit belooft dan ook een vergelijkbaar hartverwarmend verhaal te worden als dat in A Dog’s Purpose.

  Independent Films

  Long Shot (13 juni)

  In deze film leren we één van de meest invloedrijke vrouwen van de hele wereld kennen. Ze is eigenlijk het totaalplaatje voor journalist Fred Flarsky. Voor Fred is de vrouw, Charlotte, zijn eerste grote liefde sinds zij al langskwam als de oppsas voor zijn kind. De twee leren elkaar steeds beter kennen. Ze zijn allebei volwassenen en Fred wordt Charlottes speechschrijver in haar poging om president te worden. Dan gebeuren er dingen die haar kandidatuur in gevaar kunnen brengen. Een affaire…

  Long Shot lijkt een komische film te gaan worden die je zeker aan het lachen gaat brengen. Dit is echt een film om lekker ontspannen met wat frisdrank en een bak popcorn in de bioscoop te gaan kijken.

  Universal Pictures International

  Men in Black: International (20 juni)

  De Men in Black zijn back. De makers beloven dat dit opnieuw een spectaculaire film wordt waarin zekere de nodige actie voor zal komen. Dit keer krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met een nieuw kwaad. De Men in Black-organisatie loopt gevaar, omdat ze een serieus probleem hebben. De organisatie weet niet wie ze van haar medewerkers nu wel of niet kunnen vertrouwen. Er schijnt zich namelijk een mol onder hen te bevinden.

  Ook deze keer zullen de Men in Black de aarde beschermen. Het beloofd weer een echte popcornfilm te worden waar de actie potentieel van het bioscoopscherm gaat spatten. Ben je er klaar voor?

  The Walt Disney Company Benelux

  Toy Story 4 (26 juni)

  Speelgoed komt opnieuw tot leven in Toy Story 4. Dit keer gaan we opnieuw op avontuur met Woody en zijn vrienden. Ook deze keer is het zijn taak om te zorgen voor een kind. Alhoewel Andy ouder is en niet meer met hem zal spelen, moet hij nu Bonnie blij maken. Bonnie is blij met het kleinste. Zo maakt ze een nieuw stuk speelgoed ‘Forky’, wat eigenlijk een versierde slavork is. Samen Forky geraakt Woody in Toy Story 4 in een nieuw avontuur, omdat Forky geen speelgoed wil zijn.

  Als deze film van hetzelfde niveau is als de eerste drie Toy Story-films, dan wordt dit weer een film om van te genieten. Een echte familiefilm die je naar alle waarschijnlijkheid niet wilt missen!

  Universal Pictures International

  Yesterday (27 juni)

  We sluiten deze special met de beste films juni 2019 af met Yesterday. Dit beloofd een komische film te worden waar een muzikant zonder consequenties aan de haal kan gaan met de beste nummers die ooit zijn geschreven. De Beatles bestaan in deze wereld plots niet meer. Sterke nog, het lijkt alsof ze nooit hebben bestaan. De hoofdrolspeler kent al hun muziek en al snel gaat hij met de eer strijken. Yesterday lijkt een film te worden die leuk is voor elke fan van de Beatles-muziek.

  De film is regisseert door Oscar winnende regisseur Danny Boyle. Deze regisseur is voornamelijk bekend van Trainspotting en Slumdog Millionaire. In de film zijn rollen weggelegd voor onder andere muzikant Ed Sheeran, actrice Lily James (Mama Mammia Her We Go Again) en vele anderen.

  Beste film releases juni 2019

  Dit was het overzicht alweer met de beste film releases voor juni 2019. Naar welke film kijk jij deze maand het meeste uit? Laat het ons vooral weten in de reacties hieronder.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.