Dit is het beste Fallout 4 SPECIAL attribuut volgens jullie!

Article
donderdag, 12 november 2015 om 17:17
xgn google image
Fallout 4 is nu een paar dagen uit, dus de kans is groot dat je jouw eerste 21 punten al verdeeld hebt over de verschillende SPECIAL attributen. Wij vroegen ons vorige week af wat nu het beste Fallout 4 SPECIAL attribuut was, dus we vroegen het jullie in de poll. Lees hier jullie antwoord!
Fallout 4 is verkrijgbaar sinds deze dinsdag, en lijkt al meteen razend populair te zijn. Zo was de game op dag van release de meest populaire game op Steam, en hadden PC spelers op één dag gezamelijk al meer dan 9 miljoen uur in de game gestoken.
Net als in andere Fallout games kan je ook in Fallout 4 aan de slag met de SPECIAL attributen. Op deze manier kan je je personage naar wil aanpassen: jij geeft punten uit aan de attributen die jij belangrijk vindt. Zo kan je jouw personage optimaliseren voor jouw speelstijl.
In totaal zijn er zeven verschillende attributen, namelijk: Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility en Luck. Elk attribuut heeft weer andere voordelen, maar wat is nu het beste Fallout 4 SPECIAL attribuut? Dat lees je hier!

7. Endurance

Het attribuut Endurance is de maatstaf van de fysieke fitheid van je personage. Dit bepaalt je totale HP en zorgt ervoor dat je Action Points minder snel opraken wanneer je sprint. Verder maakt een hogere Endurance je personage beter bestand tegen gevaarlijke zaken als straling en vergif.
De XGN community lijkt niet heel erg onder de indruk van dit attribuut. Slechts 4 procent vindt dit namelijk het beste Fallout 4 SPECIAL attribuut, vandaar dat deze op de laatste plek terechtkomt.
81548

6. Agility

Agility is de maatstaf van de fitheid en het reactievermogen van je personage. Dit attribuut bepaalt je totale aantal Action Points in de VATS, waardoor je meer handelingen uit kan voeren in deze modus. Ook bevordert een hoge Agility je vermogen om te sneaken.
Het lijkt erop dat de XGN community het niet zo heeft met de stille aanpak: slechts 6 procent van de stemmen ging uit naar Agility, het is dus niet bepaald het beste Fallout 4 SPECIAL attribuut.
81549

5. Perception

Perception staat voor de zintuigen van je personage, samen met een beter bewustzijn van de omgeving rondom je personage. Bovendien zorgt dit attribuut voor beter zicht, waardoor het je makkelijker af gaat om vijanden te raken in de VATS. Verder kan je hierdoor makkelijker bijzondere locaties en andere zaken opmerken. Perception bepaalt bovendien de mate waarin je succes hebt tijdens het openbreken van sloten en het stelen van voorwerpen.
De XGN community speelt blijkbaar liever op de eerlijke manier, aangezien slechts 9 procent van de stemmen uitging naar Perception.
81550

4. Luck

Het attribuut Luck bepaalt, zoals de naam al weggeeft, de mate waarin jouw personage geluk heeft. Een hogere Luck betekent een hogere kans om betere items te vinden en een snellere recharge rate voor critical hits.
Luck staat op de vierde plek in dit lijstje, maar heeft niet genoeg geluk om het beste Fallout 4 SPECIAL attribuut genoemd te worden. Dit attribuut haalde namelijk 11 procent van de stemmen binnen.
81551

3. Strength

In Fallout 4 vormt Strength de maatstaf voor rauwe, fysieke kracht. Het gaat over de schade die melee aanvallen aanrichten en bepalat de hoeveelheid aan items die je personage bij zich kan dragen. Een van de meest irritante dingen is wanneer je niet meer kan rennen nadat je even lekker geloot hebt, maar daar hoef je je met genoeg Strength geen zorgen over te maken.
Daarom is Strength volgens de XGN community het derde beste Fallout 4 SPECIAL attribuut. Met 13 procent van de stemmen komt deze op een welverdiende derde plaats terecht!
81552

2. Charisma

Charisma in Fallout 4 bepaalt de mate waarin je anderen kan overtuigen of charmeren. Zo kan je sneller succes boeken op het gebied van het overhalen van mensen gedurende gesprekken. Bovendien krijg je betere prijzen in winkels en kan je meer succes boeken op het romantische vlak, en wie wil dat nu niet? Het mag dus duidelijk zijn dat Charisma voor een hoop voordeel kan zorgen.
Niet gek dus dat Charisma het op één na beste Fallout 4 SPECIAL attribuut is. Met wel 23 procent van de stemmen steekt dit attribuut ver boven de andere concurrentie uit!
81553

1. Intelligence

Intelligence bepaalt de mentale prestaties van je personage in Fallout 4. Bovendien zorgt Intelligence ervoor dat je meer XP punten binnenhaalt en kan moeilijke (wetenschappelijke) vraagstukken oplossen. Het is natuurlijk zeer handig om een XP boost te hebben, zeker aan het begin van de game. Daarom is Intelligence het beste Fallout 4 SPECIAL attribuut volgens de XGN community, met wel 34 procent van de stemmen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties