De beste E3 2015 hardware - Van controllers naar VR

  Deze E3 stond vooral in het teken van games, maar er is ook het een en ander qua hardware getoond. Tussen al het gamegeweld checkt XGN.nl de beste E3 2015 hardware voor je.

  4. Nieuwe Xbox One-controller

  Microsoft heeft naar de die-hard gamers geluisterd en komt met een speciale Elite Controller voor de Xbox One. Deze behoort tot de beste E3 2015 hardware omdat de controller bijzonder gaaf is. Je kunt de controller grotendeels aanpassen volgens je eigen wensen, maar je hebt ook meer knoppen dan normaal.

  Met deze controller kun je nog beter gamen, maar je moet er wel wat extra voor betalen. De Xbox One Elite Controller kost namenlijk een kleine 150 euro, dat is bijna 2,5 keer zo veel als de normale Xbox One Controller. De controller is dan ook niet bedoeld voor de gemiddelde gamer, maar voor de gamer die meedoet aan competities.

  3. Project Morpheus

  Project Morpheus kwam ook kort voorbij op de Sony E3-persconferentie. De virtual reality-bril van Sony moet volgend jaar uitkomen en belooft een groot spektakel te worden. Tijdens de persconferentie toonde Sony al enkele nieuwe games voor Project Morpheus.

  Verder is Sony nog heel stil en geheimzinnig rondom dit stukje E3 2015 hardware. Wil je echt alles weten over Project Morpheus? Lees dan het ‘Project Morpheus - alles wat je moet weten’-artikel eens.

  2. Oculus Rift

  De Oculus Rift had ook een dominant aanwezigheid onder de E3 2015 hardware. Bezoekers van de E3 konden aan de slag met de Oculus Rift en er nieuwe games mee spelen. Voor Xbox One-bezitters was er extra goed nieuws, want Microsoft kondigde ook aan dat Xbox 360- en Xbox One-spellen gespeeld konden worden op de Oculus Rift.

  Dit maakt de Oculus Rift een van de beste stukken E3 2015 hardware, aangezien de headset nu op meerdere platformen gebruikt kan worden. Xbox 360-, Xbox One- en PC-gamers kunnen nu allemaal aan de slag met de Oculus Rift. Deze moet in 2016 uitkomen, een prijs is nog niet bekend.

  1. Microsoft Hololens

  De beste, maar ook de meest indrukwekkende E3 2015 hardware was toch wel de Microsoft Hololens. Wat zag deze er indrukwekkend uit! Waarschijnlijk kan dat ook over het prijskaartje gezegd worden, maar daarover is helaas nog niets bekend.

  Microsoft toonde tijdens zijn E3-persconferentie een fantastische Minecraft-demo. Iedereen die in de zaal zat werd van zijn of haar stoel afgeblazen, zó revolutionair zag de demo eruit. XGN.nl heeft zelf ook even met de Microsoft Hololens mogen spelen, zoals je kunt lezen in onze Microsoft Hololens hands-on.

  Mis jij nog iets waarvan jij denkt: 'dit hoort ook bij de beste E3 2015 hardware'? Laat het dan weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.