Top 10 beste E3 2021 Xbox Series X games

Article
zondag, 20 juni 2021 om 14:00
redfall headerf1623841369
De E3 2021 zit erop en er is een hele berg leuks aangekondigd. Wij keken naar de aankondigingen en hebben de top 10 beste Xbox Series X games op een rijtje gezet. Al deze games kwamen voorbij tijdens de E3 2021 en zijn onderweg naar de Series X en S!

10. Redfall

Tijdens de Xbox en Bethesda showcase kwam er ineens een trailer voorbij van een gloednieuwe IP die onder andere voor de Xbox Series X/S in de maak is bij Arkane Studios. Redfall werd voor het eerst getoond met een CGI trailer die een tipje van de sluier op licht van de game. Redfall belooft een multiplayer co-op game te worden waarin je het opneemt tegen hordes vampiers. Om deze bovennatuurlijke bloedzuigers te bestrijden sta je natuurlijk niet met lege handen.
Arkane belooft ons verschillende karakters met elk een eigen skill zoals onzichtbaarheid en telekinese. Daarnaast komt er een heel arsenaal aan wapens naar de game toe, wat zal zorgen voor toffe actie. Dit werd in de eerste beelden van de game goed duidelijk gemaakt.
microsoft flight simulator 2021f1623841319

9. Microsoft Flight Simulator

Een van de toppers van Microsoft komt naar de Series X/S. Microsoft Flight Simulator kwam tijdens E3 2021 voorbij met een gloednieuwe trailer die heel wat belooft. Waar je in de game op Xbox namelijk al oogstrelende omgevingen op je scherm kunt toveren, terwijl je in alle rust met een vliegtuig rondvliegt, wordt dat op de Series X en S nóg beter.
Zowel de graphics als de framerate van Flight Simulator worden verhoogd, waardoor de omgevingen nog soepeler voorbij zullen glijden en je nóg meer details zult zien van de wereld. Daarnaast verraste Xbox ons met een aankondiging om van te smullen. Binnenkort zal er namelijk een cross over komen met Top Gun, waardoor je in de straaljager van Maverick kunt stappen!
20210613 halo infinitef1623606641

8. Halo Infinite

Master Chief keert terug, dat is één ding waar we van op aan kunnen. Tijdens de Xbox en Bethesda showcase kwam hij even voorbij met een glimp van de verbeterde look van de game en de free to play multiplayer die behoorlijk intens lijkt te worden.
Waar Halo Infinite tijdens de E3 2019 nog niet heel bijzonder was en zelfs teleurstelde, heeft Xbox dat gevoel nu omgedraaid. Daarom is dit met recht een van de tofste Xbox Series X/S games van E3 2021!
stalker 2f1623841215

7. S.T.A.L.K.E.R. 2

Een game om je hart bij op te halen wordt het tweede deel in de S.T.A.L.K.E.R. franchise. We mogen binnenkort weer afreizen naar Rusland waar de wereld nog steeds compleet verwoest is. Tijdens E3 2021 kregen we gameplaybeelden voorgeschoteld die ons een goede impressie van de game gaven. Niet alleen de mensen zijn gevaarlijk in de game, maar letterlijk alles dat beweegt is erop uit om jou uit te schakelen, van gemuteerde freaks tot de gekste wezens die door de radioactieve straling uit de kluiten gegroeid zijn.
Gelukkig krijg je straks in de game ook weer een heel arsenaal aan wapens tot je beschikking van automatische wapens tot aan granaten en andere explosieven. Tijd om de stoute schoenen aan te trekken en Rusland weer een beetje veiliger te maken. De game komt op 28 april 2022 onder andere uit voor Xbox Series X.
20021 06 21 far cry 6f1623527365

6. Far Cry 6

Ubisoft had Far Cry 6 al even voor E3 aangekondigd. De game zal ons weer meenemen naar een nieuw tropisch paradijs, waar een dictator met harde hand regeert. Tijdens E3 2021 kregen we tijdens de Ubisoft Forward stream een intense trailer die ons voorstelt aan Antón Castillo (Giancarlo Espocito). De gebeurtenissen uit die trailer beloven een gewelddadig avontuur, vol actie, vuurgevechten en bizarre situaties.
Castillo is knettergek, net als de schurken in de vorige Far Cry game en door zijn vastberadenheid gevaarlijker dan welke andere Far Cry schurk dan ook. Hierdoor is Far Cry 6 een van de meest toffe Xbox Series X/S games van E3 2021.
forza horizon 5f1623921368

5. Forza Horizon 5

Xbox toonde de nieuwe Forza telg tijdens haar showcase. Forza Horizon 5 kreeg twee trailers die de game uit de doeken deed én meteen voor gameplay zorgden. En die gameplay was om van te smullen. Horizon 5 krijgt honderden bolides waarmee je duizenden meters asfalt-, grind- en zandwegen kunt verkennen. Daarnaast zal de game volledig in 4K Ultra HD met ray tracing zijn op de Series X en op 60 frames per seconde draaien. Wij kijken nu al uit naar 9 november!
whatsapp image 2021 06 13 at 190642f1623604236

4. Starfield

Hoewel we nog niet heel veel van de game gezien hebben op wat teaserbeelden na, is dit een van de meest geanticipeerde games die tijdens E3 2021 voorbij kwam. Starfield is al een hele tijd in ontwikkeling, maar wat weten we er nou eigenlijk over? Het wordt een ruimtegame die exclusief naar de Xbox Series X/S komt. Bethesda moest hiervoor bij de niet-Xbox gamers door het stof, maar voor iedereen die wel een Series X/S heeft staan is het nu al uitkijken naar de release van dit pareltje in de maak.
plague talef1623606706

3. A Plague Tale Requiem

A Plague Tale is met het eerste Innocence deel al behoorlijk succesvol. Het deel bood spanning en schreeuwde om meer. Dat is nu onderweg want A Plague Tale krijgt een tweede game die voortborduurt op het verhaal. A Plague Tale Requiem belooft op de Xbox Series X nóg indrukwekkender dan het eerste deel te worden en het verhaal zal daarbij intenser dan ooit worden. Wij zijn ontzettend benieuwd naar de game als deze straks uitkomt.
battlefield 2042 battlefield 6 4f1649153012

2. Battlefield 2042

Shooters doen het goed in deze top 10 beste E3 2021 Xbox Series X games. Naast Halo Infinite, S.T.A.L.K.E.R. 2 en Far Cry 6 komt Battlefield 2042 er namelijk aan. En die game is veelbelovend! We zagen tijdens E3 intense actie, heftige vuurgevechten en dikke ontploffingen. Battlefield 2042 wordt een heuse next-gen game die je op het puntje van je stoel laat zitten, zo spectaculair moet alles worden. EA gaat all-out met deze game en dat zullen we weten!
DE enorme omgevingen keren weer terug waarin je met een team en een uitgebreid arsenaal aan wapens en voertuigen aan de slag kunt om de tegenstander het leven zuur te maken. De omgevingen zijn daarbij dynamisch, dus je zult altijd op je hoede moeten zijn. Verwacht in deze game bekende multiplayer modi zoals Conquest en Breakthrough, en maak kennis met de nieuwe Hazard Zone modus!
20210610 elden ringf1623354455

1. Elden Ring

De trailer waar iedereen al een hele tijd naar uitkeek, was die van Elden Ring. Gamers die van de Souls-games houden wachten al een hele tijd op de game en tijdens E3 2021 was het eindelijk zover. Elden Ring heeft nieuwe beelden én een releasedatum! De game van From Software belooft straks weer behoorlijk vaak een game over scherm voorbij te laten komen, want de moeilijkheidsgraad lijkt weer op sadisme te gaan staan. Verder toonden de beelden een grafisch pareltje in de stijl van de andere Souls-games in een hele nieuwe, donkere wereld vol gevaarlijke wezens!

Populair Nieuws