Wat is jouw beste E3 2018 game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 16 juni 2018 om 15:00
xgn google image
Vanuit een zonnig Los Angeles verwelkomt de Doe Mee jullie weer bij zijn wekelijkse perikelen en vraagstellingen. De E3 ligt nét achter ons en dat lijkt wel een goed moment om de balans op te maken. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraagstelling over Call of Duty Black Ops 4 en diens battle royale modus en wat jullie er van verwachten. Het succes van Fortnite en PUBG zal natuurlijk een effect hebben gehad op de ontwikkeling van de battle royale modus, wat wij waren toch echt benieuwd naar jullie verwachtingen. En Chris Boers denkt er iets van:
Dat is natuurlijk iets waar je gelijk in hebt Chris Boers; meerdere ontwikkelaars en uitgevers zullen het succes van Fortnite zeker als een motivatie zien om een eigen, unieke battle royale modus te maken. We gaan het in de nabije toekomst zien en houden het natuurlijk in de gaten.
Enfin, van Black Ops 4 gaan we natuurlijk naar de E3. Wij waren er zelf bij deze keer en het was één groot feest met alle aangekondigde titels, mooie booths en schitterende advertenties in de stad. En nu de E3 er officieel op zit, wij vliegen nu terug, is het tijd om de balans op te maken:

Wat is jouw beste E3 2018 game?

Want we zagen veel titels langskomen, maar wat is nu echt de beste game die je op je scherm zag? Is het misschien wel The Last of Us Part II, die onze Calvin zag, of Super Smash Bros. Ultimate, die wij zelf ervaarden.
Laat het weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM dat jouw beste E3 2018 game is. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws