De beste deals van de januari uitverkoop in de PlayStation Store op een rij

  Het einde van 2019 komt met de dag dichterbij en dat heeft Sony PlayStation ook goed door. Vandaar dat het Japanse bedrijf alvast is begonnen met de PlayStation Store januari uitverkoop. Wij zetten de beste deals uit de januari uitverkoop van de PlayStation Store op een rij.

  Voor deze lijst hebben we gekeken naar een aantal factoren. Zo krijgen recentere titels die sterk in prijs verlaagd zijn voorrang op oudere titels en heeft de prijs/kwaliteit-factor natuurlijk ook sterke invloed. Pak je portemonnee maar alvast, want zodra je deze deals gezien hebt zet je de games al snel in je winkelmandje.

  Days Gone

  We trappen af met Days Gone in dit lijstje met beste deals van de januari uitverkoop in de PlayStation Store. De Bende Studio titel werd niet al te best ontvangen, maar dat had veelal ook te maken met de staat waarin de game uitkwam. Inmiddels zijn die problemen opgelost en kun je voor weinig geld nu meer dan 40 uur aan toffe open world gameplay ervaren.

  In de game moet je het als Deacon opnemen tegen hordes aan zombies die daadwerkelijk in groepen van duizend op je af rennen om je te verorberen. Het is aan jou en je motor om ze te ontvluchten of af te maken. Tevens bevat de game fantastische verhalen die naadloos in elkaar overlopen. Een echte aanrader dus en al helemaal nu je maar 29.99 euro betaalt voor de titel.

  Kingdom Hearts III

  Van zombies slachten gaan we door naar duisternis met de grond gelijk maken. Dat is namelijk wat je moet doen in Kingdom Hearts III. Je gaat op stap met Sora, Donald Duck en Goofy om de duisternis in allerlei Disney-werelden een halt toe te roepen. Dit doe je met een scala aan betoverende aanvallen en toffe combo’s waarbij de schoonheid van het beeld springt.

  Hoewel het verhaal eigenlijk een reeks afsluit, hoeft dat je niet te belemmeren om de game te spelen. Er is namelijk onwijs veel plezier te halen uit alleen de Disney-werelden en de game legt best goed uit hoe het gecompliceerde verhaal hiervoor in elkaar steekt. Voor 23,09 euro is deze 35 uur-durende game een koopje en al helemaal als je van Disney houdt.

  Capcom/Microsoft

  Devil May Cry 5

  Devil May Cry 5 kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst met beste deals van de januari uitverkoop in de PlayStation Store. Niet alleen is het een van de beste titels van het afgelopen jaar, maar tevens is het de beste actiegame waar je dit jaar je handen op kunt leggen. Gelukkig voor iedereen die de game nog niet gespeeld heeft kun je de game nu met flinke korting vinden.

  Waar de titel normaalgesproken 60 flappen kost, ben je nu slechts twee tientjes kwijt. Voor dat geld krijg je een fantastisch avontuur met Dante, Nero en de nieuwe V. Je krijgt alle drie de personages onder de knoppen wat resulteert in veel diversiteit wanneer je aan het kontschoppen bent.

  Ubisoft

  Tom Clancy’s The Division 2

  In deze lijst met beste deals van de januari uitverkoop in de PlayStation Store kunnen we Tom Clancy’s The Division 2 niet vergeten. In de game speel je als een soldaat die Washington DC van de afgrond moet redden nadat een dodelijk virus de wereld zoals we die kennen heeft weggevaagd. Bendes en boeven lopen rond los en claimen alles wat ze kunnen vinden en dat met een dodelijk portie geweld. Aan jou en je vrienden om het boeventuig een halt toe te roepen.

  Je kunt de game namelijk volledig online co-op spelen wat eigenlijk de beste manier is om te spelen. De game draait namelijk om het tactisch uitschakelen van vijanden waarbij cover-mechanics je grootste vriend zijn. Nu de game maar 14,99 euro kost is het een goed moment om samen met je vrienden in het diepe te duiken en het looter-shooter avontuur aan te gaan.

  Resident Evil 2

  Een van de beste games van 2019 kwam al vroeg dit jaar. We hebben het natuurlijk over Resident Evil 2, de remake die een nieuwe standaard zette voor hoe je een game opnieuw maakt en uitbrengt. Het roer is compleet omgegooid en het is dan ook een angstaanjagende ervaring om met Leon en Claire door het politiebureau van Raccoon City te dwalen. Al helemaal wanneer Mr. X zijn gezicht laat zien.

  Dit keer speel je namelijk met de camera achter je schouder wat nog claustrofobischer aanvoelt dan in het origineel. Tevens is de soundtrack een schoolvoorbeeld voor hoe je angst creëert en werkt de RE engine magisch. Voor 19,99 euro is dit een waar koopje en dus moeten we de titel wel noemen in deze lijst met beste deals van de januari uitverkoop in de PlayStation Store.

  De beste deals in de PlayStation Store van de Januari Uitverkoop

  Mocht je al deze games nou al hebben, kun je natuurlijk altijd zelf nog even een kijkje nemen in de PlayStation Store. Via deze link naar de website kun je alle deals namelijk vinden. Laat ons in de reacties weten welke deals jij het beste vindt.

  Resident Evil 2 Remake

  Verkijgbaar vanaf 25 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.