Top 5 beste Collectors Editions die nog uitkomen

Article
dinsdag, 15 mei 2018 om 13:18
top 5 beste collectors editions die nog uitkomen 131651 1
Een normale versie van je favoriete game is zo gewoontjes. Gelukkig zijn er daarom ook speciale edities voor verzamelaars. Dit zijn de vijf beste Collectors Editions die nog uitkomen in 2018.
Nu hebben Collectors Editions altijd wel een iets hoger prijskaartje, maar dat is logisch. Je krijgt niet voor niets een veel uitgebreidere versie van het spel met allemaal leuk verzamel items. Deze vijf komen binnenkort uit en zijn dan ook de vijf beste Collectors Editions die nog onderweg zijn.

5. World of Warcraft: Battle for Azeroth

Wanneer op 14 augustus de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft verschijnt, gaat deze gepaard met een Collector’s Edition. Deze zal de digitale deluxe editie van Battle of Azeroth bevatten, een digitale soundtrack en ook een scala aan in-game bonussen. Zo krijg je bijvoorbeeld een Seabraid Stallion en Gilded Ravasaur.
Ook krijg je een aantal fysieke voorwerpen, zoals een dubbelzijdige Mark of Allegiance met speciale stand. Daarnaast krijg je ook een hardcover van het boek Elegy & A Good War. Deze speciale editie heeft natuurlijk ook een speciale verpakking.
Je kunt deze uitgebreide uitgave van het spel hier kopen voor 99 euro.
131652

2. The Elder Scrolls Online: Summerset

The Elder Scrolls Online brengt dit jaar ook een nieuwe uitbreiding uit. Op 21 mei komt de Summerset uitbreiding uit en om dat te vieren is er een prachtige Collector’s Edition van het spel. In deze editie zit meer dan alleen de digitale Collector’s Edition.
Je krijgt namelijk ook een kaart van het Summerset gebied, een exclusieve steelbook case van het spel en een kopie van Razum-dar’s Journal. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens een 30cm Mephala standbeeld. Deze beeld natuurlijk de Daedric Prins Maphala af.
Deze editie van The Elder Scrolls Online Summerset maakt je wel 99,99 euro armer, maar je moet er wat voor overhebben.
131653

3. State of Decay 2

State of Decay 2 krijgt één van de meest unieke collectors editions wanneer het spel op 22 mei verschijnt. De Collectors Edition bevat namelijk niet alleen de Ultimate Edition van de game en een steelbook, maar ook een Latex zombie masker en een houder voor de steelbook. De houder is gebaseerd op een menselijk brein, waar een gleufje in zit voor de steelbook.
Als dat nog niet genoeg is, zit er verder een speciale 4GB USB-stick bij die op een afgesneden duim lijkt. Als laatste zit er ook een van ijzer-gemaakt munt in de Collectors Edition.
Het product is alleen bij Bol.com te bestellen en kost 109 euro waardoor het ook direct de op één na duurste game is op deze lijst van beste Collectors Editions.
131654

4. Harvest Moon: Light of Hope

Je hoeft niet per se een spel voor volwassen te zijn om een mooie Collector’s Edition uit te brengen. Harvest Moon Light of Hope laat namelijk zien dat je jezelf kunt onderscheiden van de rest door een opeenstapeling van schattigheid. Wanneer deze Collector’s Edition op 22 juni uitkomt voor 59,99 euro krijg je verschillende leuke accessoires.
Je krijgt namelijk praktische voorwerpen zoals een mok met allerlei boerderijdieren en een speciale canvas tas waar deze schattige dieren opnieuw op stralen. Ook krijg je een aantal metalen spelden in de vorm van verschillende dieren. De Collector’s Edition is toepasselijk verpakt in een doos in de vorm van een boerderijschuur.
Je kunt deze uitgebreide uitgave van Harvest Moon hier alvast bestellen.
131655

1. Marvel’s Spider-Man

Deze Collector’s Edition komt wanneer het spel op 7 september uitkomt gelijktijdig met het spel uit. De Collector’s Edition van 159,98 euro bevat niet alleen het spel, maar ook nog een DLC-pakket dat drie nieuwe verhaal hoofdstukken toevoegt en een speciale steelbook. Ook zit er een mini-artbook, logo sticker en Spider-Man standbeeld in deze editie.
Het is alleen nog niet bekend hoe het standbeeld er precies uit komt te zien. Ook is er van de DLC alleen bekend dat de verhaal hoofdstukken nieuwe missies en kostuums toe gaat voegen. Het pakket is verpakt in een grote verpakking in de kleuren van het Spider-Man pak en heeft het witte spin-logo groot afgebeeld.

Dit zijn de vijf beste Collectors Editions die onderweg zijn

Dit zijn de vijf beste Collectors Editions die binnenkort uitkomen. Zijn er nog andere Collector’s Editions waar jij naar uitkijkt? Laat het ons weten in de reacties!