De beste cadeaus voor vaderdag 2020

Article
zondag, 14 juni 2020 om 15:00
1917f1591885719
Vaderdag 2020 staat voor de deur en dat betekent dat dit het ideale moment is om je vader te verwennen. Om je wegwijs te maken in cadeaus zetten we een aantal goede suggesties voor jou op een rijtje. Dit zijn de beste vaderdag 2020 cadeaus!

Toffe films

Laten we aftrappen met een gemakkelijke optie die vaak hoge ogen weet te scoren: films! Bij bol.com is er nu hoge korting op de nieuwste films. Een klein overzicht van films die de papabeer van het huis mogelijk tof zal vinden, zie je hieronder.
Met deze toffe films heeft iedere vader iets om van te genieten en dat is precies waar Vaderdag om draait. 2020 is al zwaar genoeg geweest, dus dit is het ideale moment om te laten zien dat je dankbaar bent voor je vader. Van Oscar-winnaars tot actiefilms en zelfs een toffe muziekfilm; deze films zijn perfect voor Vaderdag 2020.
samsung galaxy tab a 10f1591884197

Samsung Galaxy Tab A 10.1

Natuurlijk kun je je vader ook verwennen door te kiezen voor een tablet. Samen met de rest van het gezin kies je voor deze toffe tablet door één groot cadeau te geven. Met deze tablet heb je genoeg opslaggeheugen om veel series en films van Netflix te downloaden en kun je ook mooie foto’s maken.
Met de Samsung Tab kan je vader met één keer opladen maar liefst 15 uur genieten en dat met een mooi HD-display. Doordat de tablet nog geen halve kilo weegt, ligt deze tevens lekker in de hand. Het model is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar groot genoeg om alles goed te kunnen zien.
jbl flip essentialf1591884444

JBL Flip Essential

Voor vaders die houden van muziek is een goede speakerbox natuurlijk van groot belang. JBL heeft dan ook een goede optie voor je met de Flip Essential. Deze stijlvolle speaker is nu flink afgeprijsd bij Media Markt en kost nog maar 69 euro.
In ruil voor het geld krijg je niet alleen een stijlvol product, maar ook nog eens goed geluid. De speaker kan namelijk via twee boxen dubbel zo hard geluid produceren en heeft ook nog eens een bereik van 15 meter wanneer je via bluetooth verbonden bent. Natuurlijk is de speaker ook waterdicht en dus ideaal voor deze zomer!
sony whx b900nf1591884403

Sony WHXB900N Extra Bass

Als je een vader hebt die zijn muziek toch het beste voor zichzelf kan houden, hebben we natuurlijk ook een optie voor je. Met deze SONY WHXB900N Extra Bass-koptelefoon heb je geen last van de harde klanken. Dat de headset ook nog eens voor fantastisch geluid zorgt voor vaders is daarbij de kers op de taart.
Deze koptelefoon is namelijk noice-canceling en gaat over je volledige oor, waardoor je vader niets meer zal horen van wat er in huis gebeurd. Ideaal voor iedere situatie natuurlijk, want niets is zo vervelend als een irritant geluid terwijl je muziek aan het luisteren bent. De koptelefoon is voorzien van een kabelaansluiting, maar kan ook draadloos via bluetooth gebruikt worden.
death stranding 1

Geweldige games voor Vaderdag 2020

Natuurlijk kun je het gamen ook hebben overgenomen van je ouwe heer. De appel valt vaak immers niet zover van de boom. In dat geval hebben we een aantal goede aanbiedingen voor je op een rijtje gezet voor games. Op deze manier ben je goed voorbereid op Vaderdag 2020, of je nu een Switch, PS4 of Xbox One hebt.
De games hierboven zijn allemaal in de aanbieding en beslaan een breed veld voor iedere vader. Een deel van de games is zelfs in co-op te spelen met z’n vieren op de bank om het plezier nog groter te maken. Vaderdag 2020 draait net als andere jaren om je ouwe heer door die eens goed te verwennen en met deze games moet dat vast en zeker lukken.