De beste cadeaus voor de feestdagen 2020 voor haar

Article
donderdag, 26 november 2020 om 15:00
webpnet resizeimagef1606295800
We zijn overgegaan op de wintertijd en dat betekent dat de feestdagen eraan zitten te komen. Lekker winkelen door de stad zit er in deze tijd helaas niet in. Gelukkig kunnen we tegenwoordig ook perfect online onze inkopen doen. Wij hebben alvast de beste cadeaus die je voor de feestdagen van 2020 voor haar kan kopen op een rijtje gezet.

Teufel Airy True Wireless

Tijdens de coronacrisis zitten we met z’n allen voornamelijk veel thuis. Wanneer er alleen een vaccin is of de cijfers weer dalen, dan wordt het tijd om weer naar buiten te gaan en het openbaar vervoer te gebruiken. Je kan er de klok op gelijk zetten zodra dat kan, dat de wagons en straten weer enorm druk zullen zijn.
Niet iedereen heeft natuurlijk zin in die drukte en het is dan ook het ideale moment om je oordopjes tevoorschijn te toveren en te genieten van je favoriete muziek. Dat kan je het beste doen met draadloze in-ears die de hele dag meegaan, zoals de Teufel Airy True Wireless. Deze bluetooth earbuds zitten heerlijk comfortabel, produceren uitstekend geluid dankzij de HD-neodymium drivers, zijn spatwaterdicht voor als het regent en kunnen maar liefst 25 uur gebruikt worden dankzij de draagbare oplaadcase. Dankzij smart touch control aan de oortjes kan je ook gemakkelijk je muziek pauzeren, naar het volgende nummer gaan of een telefoontje aannemen, zonder ook maar je smartphone tevoorschijn te toveren. Inderdaad, je kan er ook mee telefoneren dankzij de ingebouwde microfoons, die ruis onderdrukken. En met de drie verschillende kleuren, is er voor ieder wat wils!
De Teufel Airy True Wireless is alleen in de webshop van Teufel zelf te koop, maar daar komen een aantal voordelen bij kijken. De ervaren audiofabrikant wil kwaliteit garanderen en alles in eigen hand houden, van productie en distributie tot aan de verkoop. Je kan de Teufel Airy True Wireless vervolgens acht weken thuis proberen en elk moment terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Er komt bij de webshop van Teufel bovendien nog een voordeel kijken, want het bedrijf stunt geregeld flink met haar prijzen. Zo kan je vanaf nu profiteren van mooie Black Friday deals!
downton abbeyf1603811976

Blu-ray boxset

Hoewel de dagen en nachten tot nu toe nog niet bepaald koud zijn te noemen, kruipt de winter wel steeds dichterbij. En nu we zoveel mogelijk thuis moeten zitten, is het de perfecte tijd om onder een dekentje te kruipen, languit op de bank te gaan liggen en te genieten van Blu-ray films en series.
Gelukkig is tegenwoordig de keuze aan kwalitatief sterke films en series enorm, met studio’s die om de haverklap weer de volgende topper aan haar kijkers presenteren. Of degene voor wie je het cadeau koopt nu houdt van drama, actie, komedie of romantiek, voor iedereen is er wel iets te vinden op een Blu-ray boxset. Nu moet je er natuurlijk alleen achter zien te komen wat de voorkeur is van de gelukkige ontvanger van het cadeau!
fitbit sensef1598366078

Fitbit Verse Sense

Waar een horloge één van de weinige sieraden is die mannen vaak dragen, hebben vrouwen juist een legio aan keuzes op dat gebied en wordt er dan ook vaak voor gekozen om geen horloge te dragen. Maar met de smartwatches die vandaag op de markt verschijnen is het een goed idee om die real estate nu te bedekken met een digitaal horloge, zoals de Fitbit Versa Sense.
De Sense is niet alleen een perfect verlengstuk van je smartphone, maar ook ideaal voor mensen die graag sporten. De smartwatch houdt namelijk accuraat bij hoeveel stappen je elke dag zet, wat je hartslag is en kan daarnaast talloze activiteiten bijhouden. Zo weet je precies hoe goed je bezig bent tijdens je rondje hardlopen of bij het zwemmen. Ja, de smartwatch kan gebruikt worden voor het zwemmen, want de Fitbit Versa Sense is waterdicht tot aan 50 meter. Een nieuw element van de Sense is daarnaast dat het voortijdig hartproblemen kan spotten met een EDA Scan en zelfs je stressniveau kan bijhouden.
Zelfs als degene voor wie je de smartwatch wil kopen geen fervent sporter is, zijn er legio functionaliteiten die in het dagelijks leven gebruikt kunnen worden. Van het binnenkrijgen en reageren op notificaties en het betalen via Fitbit Pay tot aan het regelen van je favoriete muziek vanaf je pols. En geen zorgen, de Fitbit Versa Sense heeft een accuduur van maar liefst zes dagen, dus er hoeft niet elke nacht gezocht te worden naar de oplader.
happy socksf1605529763

Happy Socks

Zoals gezegd komt de winter er binnenkort aan in Nederland en dan wil je natuurlijk wel dat je voeten warm blijven. Dat kun je doen met saaie, dikke geitenwollen sokken, maar er is ook een manier om je voeten warm te houden en tegelijkertijd een glimlach op je gezicht te toveren. Van Happy Socks wordt namelijk iedereen blij en is dan ook perfect om cadeau te geven.
Het feit dat Happy Socks iedereen blij kan maken, komt door het enorme aanbod van de Zweedse sokkenbreier. Van simpele kleurrijke sokken speciaal voor de feestdagen tot aan speciale designs, zoals Oud Hollands, Andy Warhol en sokken die je liefde aan iemand kunnen betuigen. De komende tijd zijn bovendien ook nog eens veel Happy Socks in de aanbieding op bol.com, dus sla snel je slag!
iphone 12 mini 1f1605185946

Apple iPhone 12 Mini

Smartphones worden vandaag de dag steeds groter. Waar je vroeger nog met gemak een smartphone met één hand kon besturen, heb je er tegenwoordig vaak twee of zelfs meer voor nodig. Nog even en we lopen allemaal rond met een tablet in onze broekzak. Gelukkig zijn er nog smartphone-fabrikanten die ook denken aan mensen met kleinere handen, zoals Apple en haar recent gelanceerde iPhone 12 Mini.
De iPhone 12 lijn is precies wat we hadden verwacht van Apple. Het design van de smartphone is vertrouwd, maar van binnen zitten er specs in waar je U tegen zegt. Een nieuwe, razendsnelle A14 Bionic Chip, een camera die prachtige foto’s produceert, een beeldschoon Retina OLED display en natuurlijk de gebruiksvriendelijke iOS software.
De iPhone 12 Mini al die voordelen, maar neemt qua formaat een stapje terug, zoals de naam doet vermoeden. Het toestel is nog steeds even dik als de normale iPhone 12, maar is qua hoogte en breedte een stuk kleiner. Daarmee kan je de smartphone comfortabel met één hand gebruiken. De ideale oplossing voor mensen met een kleinere hand dan klauwen die je nodig hebt voor de meeste smartphones!

Populair Nieuws

Laatste Reacties