De beste beauty apps - Altijd op je best

Article
maandag, 06 april 2015 om 16:15
xgn google image
We willen er natuurlijk allemaal op ons best uitzien en hier zijn gelukkig veel hulpmiddelen voor te vinden. Of ze je nou echt mooier maken of dat ze je alleen maar mooier maken op foto's; hier staan de beste beauty apps op een rijtje. Eerder kwamen jullie er achter wat de beste festival apps zijn en de beste gratis foto apps.

Facetune

De eerste app in dit overzicht van beste beauty apps is Facetune. Facetune laat je jouw foto’s photoshoppen om ervoor te zorgen dat jij op je best op social media komt staan. En ja, het is een beetje veel om een foto te bewerken om het op Instagram te zetten. Maar de app is de melding waard omdat het ontzettend veel biedt voor een app. Je hebt de opties van een computer in een app.
De app is voor 3,99 euro te downloaden op iOS en Android.

Covet Fashion

In Covet Fashion word je zelf een visagist. De app geeft je talloze mogelijkheden om kleding van bekende merken te combineren. Uiteindelijk kun je stemmen wie de beste outfit heeft samengesteld. De makers waarschuwen iedereen die de app wil downloaden, het meest gebruikte woord om het spel te omschrijven is ‘verslavend’, typerend voor één van de beste beauty apps.
De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

MakeUp

Natuurlijk wil je geen make-up aanbrengen om er vervolgens achter te komen dat het niet mooi is. Deze app bespaart je de moeite. Je kunt je foto uploaden en aan de slag gaan met de vele producten. Of je kunt natuurlijk een foto pakken van je broertje en kijken hoe make-up hem zou staan.
De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Brandinvites

Via Brand Invites kun je flink wat geld besparen. Hier vind je namelijk meer dan 1000 bekende merken met aantrekkelijke kortingen. Door news alerts mis je geen enkele aanbieding. Je kunt de producten direct via de app bestellen. In tegenstelling tot de meeste apps in deze verzameling beste beauty apps kunnen mannen deze Brand Invites ook goed gebruiken.
De app is gratis de downloaden voor iOS en Android.

Polyvore

Met Polyvore kun je collages maken en die van anderen zien om inspiratie op te doen voor outfits. Je kunt thema’s en teksten in de collages verwerken om zo tot een mooi resultaat te komen. En het is super leuk dat je deze vervolgens met anderen kan delen. Dit is zeker één van de beste beauty apps.
De app is gratis de downloaden voor iOS.

Mode logo quiz

Denk jij veel modemerken te kennen? Met deze app test je jouw kennis. Deze variant op de welbekende logo quiz bevat honderden vragen over verschillende soorten merken. Je bent dus wel even zoet. Laat maar eens zien dat jij een echte fashionista bent en benoem alle logo's.
De app is gratis te downloaden voor iOS.

Hair Color

In deze app kun je zien welke haarkleuren je leuk staan zonder je haar te kleuren. Ideaal voor iedereen die wel eens toe is aan een nieuw kleurtje. Het werkt simpel: maak een selfie, geef aan waar je haar zit en kies één van de dertig haarkleuren. De kleuren variëren van blond, bruin tot rood en de premium versie heeft nog zo’n 20 kleuren extra, inclusief onnatuurlijke kleurtjes.
Hair Color is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Cosmopolitan beauty boost

De Cosmopolitan beauty boost app houdt je op de hoogte van de laatste trends. Je kunt de modeshows in alle modehoofdsteden bekijken en de laatste ontwerpen van designers zien. Deze app is dus essentieel als je van mode houdt. Voor iedereen die meer wil weten over beauty is dit één van de beste apps.
De app is gratis te downloaden voor Android.

Cloth

Met Cloth heb je jouw gehele garderobe in de app staan. Geen uren meer voor je kast staan, maar lekker in je bed blijven liggen en je smartphone erbij pakken. Het heeft één nadeel: je moet eerst foto’s nemen van alle kledingstukken. Maar daar tegenover staat wel dat deze beste beauty app samenwerkt met wonderground.com zodat je altijd op de hoogte bent van het weer en de perfecte outfit uit kunt kiezen.
Cloth zou wel eens de beste beauty app zijn, maar tipt nog net niet aan de nummer 1. De app is gratis te downloaden voor iOS.

Makeup Genius

Met de L’Oreal Makeup Genius kun je precies zien hoe bepaalde make-up producten je staan. Het maakt gebruik van de frontfacecamera en laat een weerspiegeling van jezelf zien. Omdat het gebruik maakt van de camera kun je direct zien of de make-up bij jouw kleding of kapsel past. Ideaal dus, en deze beste beauty app werkt ook nog eens super goed.
De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.