Top 10 best selfies - Beter dan dit worden ze niet!

Article
donderdag, 30 april 2015 om 12:05
xgn google image
Een nieuwe uitvinding moet het maken van selfies nog makkelijker maken, in ieder geval minder eenzaam. Toen wij op de redactie de Selfie Arm zagen konden we het niet laten om de meest bizarre redactie selfies te bespreken. Deze komen uiteraard niet op het internet maar wel hebben wij de top 10 best selfies lijst voor jullie gemaakt!
Een ware top 10 van de best selfies. Wij konden het niet laten, van dieren selfies tot aan bekende mensen tot aan de gekste plekken en momenten. Eerder waren het de selfies in GTA 5, Minecraft, Zelda en andere games en nu zie je ze allemaal in de top 10 best selfies lijst!
Best Selfies

10. Schijt selfies

Niet meteen om de selfies af te kraken, maar het zijn er zo ontzettend veel. Vroeger werd er gevraagd aan een voorbijganger om een foto te maken, maar tegenwoordig durven we dat niet meer maar maken we wel een foto op de wc. Mensen maken het soms zelfs nog gekker door selfies te maken wanneer een ander op de wc zit of wanneer je hond een privé momentje nodig heeft! Waar gaat het toch heen?

9. Geslaagde selfies

De volgende selfie in de top 10 best selfies wereldwijd lijst zorgde voor een ware rage waarbij geslaagde studenten selfies gingen maken op het podium tijdens hun diploma uitreiking. Een geslaagde selfie rage of teleurstellend? Wij kunnen de selfies wel waarderen en de mensen in het publiek waarschijnlijk ook wel.
Best Selfies
Voorbeeld nummer 1.
Best Selfies
Voorbeeld 2 hoort daar ook bij.
Best Selfies
Voorbeeld nummer 3, zijn er nog meer kleuren?
Best Selfies
Vooruit omdat wij het ook zo leuk vinden, de laatste geslaagde kleurrijke selfie!

8. Chillen met leeuwen

Kevin Richardson is de held die onze kikkerlandje extra energie gaf tijdens het WK voetbal in Zuid Afrika. Samen met het bedrijf Van Gils maakte hij de bovenstaande video, maar misschien nog opvallender zijn de selfies die de beste man met zijn leeuwen maakt. Hij werkte al eerder samen met GoPro om een hele vette video te maken maar zijn selfies zijn werkelijk legendarisch.
Best Selfies
Just chillin!
Dit zijn toch wel opvallende foto's van Kevin Richardson, wij doen het hem niet na!
Best Selfies
Me with Bae, #Selfie, #Nofilter!

7. When you see it…

Fake!, werd al heel snel geroepen. Maar, de foto is niet gephotoshopt. Tampa Bay Rays presentatrice Kelly Nash maakte een selfie om naar haar familie te sturen maar kreeg onverwacht bijna een bal tegen haar hoofd. De bal miste haar op een paar centimeter en had hoogstwaarschijnlijk flinke schade toe gebracht. De presentatrice bleef ongedeerd.

6. Beyoncé selfie

Als Beyoncé aan het optreden is, naar je toeloopt en vlak bij je gaat zingen kan je maar een aantal dingen doen: flauwvallen, schreeuwen, huilen of natuurlijk een selfie maken. De 15 jarige Valentina besloot redelijk kalm te blijven en een foto met één van de knapste dames ooit te maken. De foto werd ontzettend populair aangezien Beyoncé de foto technisch gezien gephotobombed heeft. Ook werd het moment vastgelegd vanuit een andere hoek.

5. If only Bradley’s arm was longer

Op deze foto staat een ongekend arsenaal aan bekende acteurs en actrices. Ellen DeGeneres kreeg de eer om de Oscars te presenteren in 2014 en dat leverde meteen deze hilarische selfie op. De foto werd ruim 3,4 miljoen keer geretweet en daarnaast nog 2 miljoen keer toegevoegd aan favorieten van Twitteraars. Als we het hebben over een opmerkelijke tweet komt deze Oscar selfie absoluut naar boven!
Best SelfiesDe Simpsons konden dit momentje natuurlijk aan Homer niet voorbij laten gaan!

4. Top Gun

Wanneer je een aantal flares afschiet en een top spin maakt in je straaljager ben je al een baas. Maar maak daar een selfie bij en het moment is op legendarische wijze vastgelegd. De selfie mag dan wel legendarisch zijn maar staat niet op de hoogste plaats in de top 10 best selfies lijst!

Honorable mentions

Voordat we naar nummer 3 gaan moeten er een aantal opmerkelijke selfies vermeld worden. Want ondanks dat deze selfies van en door bazen gemaakt zijn stonden ze niet in de top 10 van de best selfies.
Best Selfies
Een Quokka (het beest rechts) geniet ook van Selfies

Best Selfies

Wat doet dit knopje?

Best Selfies

Just the Rock being the Rock

Best Selfies

When Breaking Bad goes wrong

Best Selfies

I woke up like this! #Nomakeup #Nofilter

3. But first…

Je vliegtuig is net in de zee neergestort vlakbij Hawaï en je springt het water in. Het eerste wat je doet is dan natuurlijk een selfie maken. Wat een bazen foto, gelukkig heeft de held het ongeluk overleefd net als zijn mede passagiers, anders was de foto meteen stukken minder goed. Wat vinden jullie van deze actie?

2. Space selfie

Astronaut Steve Robinson draait zijn camera even om tijdens een legendarische reparatieklus aan de Discovery spaceshuttle om zichzelf te zien inclusief reflectie van de camera, spaceshuttle en de aarde. Het is niet alledaags om een selfie te maken in de ruimte natuurlijk.

1. Kirill Oreshkin, de echte Daredevil

Vanaf moment één riep iedereen dat de foto van Kirill Oreshkin nep was en duidelijk gephotoshopt. Maar de Russische baas heeft met alleen een camera en zijn moed de foto gemaakt. Zijn dagen zijn gevuld met daken beklimmen en aan randen hangen om vervolgens foto’s daarvan te maken. Wij raden het iedereen af om dit ook maar te proberen en hopen dat dit geen rage gaat worden, maar desondanks is het een hele vette foto geworden.
Best Selfies
Vinden jullie de actie van Kirill Oreshkin ook de absolute nummer 1? Laat het ons weten door te reageren op de best selfies wereldwijd!